Gennady, what a fuck u talk about fuckin turkish tribe called Bulgaria ? They are now part of NATO, but in past they were hitler's fascist. You are one of these Jabloko russians ... if u are anyway. After reading all of this pages ... i don't trust u.
Hvala Bogu da si i ti to primjetio vidis da covijek zajebaje ...
ljudi,jel moze neko da mi objasni sta se to desava ovde? jel ovaj lik VOLI Srbe ili ih NE VOLI? @Grennady-Your site is ArtofWar?Really? it's a great site,really!I downloaded a few of Yeltsin's strategic maps of Checnya and Grozny!is it your site?
as for your question about Serbia and Russia together,I'm up for it!Russia and Serbia were always together and that should continue.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 21:11:29 od hkj »
Radikali opipavaju raspolozenje Srpskog naroda po pitanju eventualnog vojnog saveza Srbije sa Rusijom..... e nasli su gde ce da opipavaju..... tu su i naravno poznate lozane na ovom forumu da se uhvate u kolo ! E radikali moji pa zar je dotle doslo....... slabo vi to radite .... slabo ......
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 21:14:52 od gologuzan »
Radikali opipavaju raspolozenje Srpskog naroda po pitanju eventualnog prikljucenja Srbije sa Rusijom..... e nasli su gde ce da opipavaju..... tu su i naravno poznate lozane na ovom forumu da se uhvate u kolo ! E radikali moji pa zar je dotle doslo....... slabo vi to radite .... slabo ......
ja se grozim radikala,ali se slazem da treba da budemo sa Rusima. a sto se tice ovog lika-u 500 kinti da je neki srbin koji nas zeza okolo... ali,opet...reko bih da jeste pravi Rus i da ne laze.Naime,ArtofWar jeste pravi ruski sajt na kome sam skinuo nekolko stvari,a Juzno-Sahalinsk je takodje pravi grad.mislim da ipak ne laze...
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 21:17:16 od hkj »
I wonder if anyone of Serbs were thinking that it could be a good idea to join Russia Smiley After that nobody in the world will treat you so bad like before. There will be no more NATO bombing and guess what, we can deal with those intruders in Kosovo.
Odgovor je ne.Za to ne postoji politicka volja u Srbiji.Srbija ide putem evro-atlantskih integracija,i ja iskreno verujem da bi Rusija trebala da primeni istu politiku prema Srbiji kao sto to radi zapad. Dakle,politiku uslovljavanja.To bi bilo za nase dobro. Ovako bezuslovna podrska oko Kosova i Metohije samo produzava agoniju u samoj Srbiji i odlaze momenat kada ce se morati uciniti otklon od pomenutih evro-atlantskih integracija.
(Genaddy,if you don't understand ask someone to translate it for you.)
I wonder if anyone of Serbs were thinking that it could be a good idea to join Russia Smiley After that nobody in the world will treat you so bad like before. There will be no more NATO bombing and guess what, we can deal with those intruders in Kosovo.
Odgovor je ne.Za to ne postoji politicka volja u Srbiji.Srbija ide putem evro-atlantskih integracija,i ja iskreno verujem da bi Rusija trebala da primeni istu politiku prema Srbiji kao sto to radi zapad. Dakle,politiku uslovljavanja.To bi bilo za nase dobro. Ovako bezuslovna podrska oko Kosova i Metohije samo produzava agoniju u samoj Srbiji i odlaze momenat kada ce se morati uciniti otklon od pomenutih evro-atlantskih integracija.
(Genaddy,if you don't understand ask someone to translate it for you.)
Translation for @Gupman's post: The answer is no.There is no political will in Serbia for something like that.Serbia goes by the path of Euro-Atlantic integrations,and I personally believe Russia should use the same politics towards Serbia as Europe. The Politics of Conditions.that would be for our own good. This kind of support for Kosovo and Metohija just keeps the agony in Serbia go on,and delays the moment when there will be a removal of the mentioned Euro-Atlantic integrations.
My opinion(@hkj):
Euro_atlantic integrations are usefull,but they have a lot of political and false background,as well as weakening the Srbian-Russian relations...
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 22:18:52 od hkj »