Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:30:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbian Special Operation Unit (JSO)  (Pročitano 19011 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To Žeca majstore Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
@zeljko777

svaka cast za slike  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@Zeljko777

На неким сликама си јсо написао латиницом... тешко да тако иде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
a jel ima neko ove slike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
a jel ima neko ove slike

ova majica je kupljena i ima da se kupi u kosovskoj mitrovici

Lukovic je i poceo u Tigrovima sa Arkanom koji je osvedoceni kriminalac. Glupa ti je ta prica da se druzio sa kriminalcima  zbog sluzbe, sam sebi mazes oci. Tu jedinicu je trebalo ukinuti samo zbog toga, jer kako oni da brane zemlju ako saradjuju sa njenim neprijateljem. Izdali su zemlju i treba im suditi za to.

a ti mentolu poremeceni objasni mi po cemu je Arkan kriminalac i reci mi da li znas sta je on radio na ratistu a gledajuci cinjenicu da je u to vreme bio naj bogatiji covek u nasoj zemlji mogao je da ode da ladi muda na maldivima kao sad sto negde ladi karic i sto ce ova vlas laditi kad sve prodaju i zapale odavde jer nece imati sta vise da prodaju i kako ti znas da je ta jedinica ubijala civile jer si cu na hrtv ili na b92 majmune neinformisani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma kakve patriote, dok su se moji tukli sa turcima oko Bihaca, ovi im ovi iz jso im doturali oruzje i municiju, to se zove izdaja i ratno profiterstvo. Nekada se znalo kako se radi sa takvima, po kratkom postupku, ali 990-ih, sve se izokrenulo, ako se bunis protiv njih ostanes bez glave.

NIkada ne pricaj ono sto nisi video Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia 3600
Nadam se da si balav ili si mnogo glup, jedna stvar su vojne akcije JSOa i Tigrova, a druga laganje.
Pa mislim da je svakom jasno da su i Ulemek i Arkan bili obični kriminalci, Arkan se i obogatio u ratu, šta misliš
da je od prodaje sladoleda izgradio onu kuću?

Uostalom da li ti znaš šta je Arkan radio na "terenu" gde je imao borbe i ko mu je bio u Tigrovima.

Smešan si....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 3600
Ma kakve patriote, dok su se moji tukli sa turcima oko Bihaca, ovi im ovi iz jso im doturali oruzje i municiju, to se zove izdaja i ratno profiterstvo. Nekada se znalo kako se radi sa takvima, po kratkom postupku, ali 990-ih, sve se izokrenulo, ako se bunis protiv njih ostanes bez glave.

Da a ti si kao nešta video pa tu držiš lekcije. Svako ko je bio u tom ratu zna čega je sve bilo, zato  Smile
Šta nisu čuvali Knin kao šta su čuvali Đeletovce i slavonske šume?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

Da a ti si kao nešta video pa tu držiš lekcije. Svako ko je bio u tom ratu zna čega je sve bilo, zato  Smile
Šta nisu čuvali Knin kao šta su čuvali Đeletovce i slavonske šume?

a da nisi ti mozda vide  pa da nam drzis lekcije

Nadam se da si balav ili si mnogo glup, jedna stvar su vojne akcije JSOa i Tigrova, a druga laganje.
Pa mislim da je svakom jasno da su i Ulemek i Arkan bili obični kriminalci, Arkan se i obogatio u ratu, šta misliš
da je od prodaje sladoleda izgradio onu kuću?

Uostalom da li ti znaš šta je Arkan radio na "terenu" gde je imao borbe i ko mu je bio u Tigrovima.

Smešan si....

a ne ti mi reci sta je radio sto ti nisi bio ko on kriminalac da zaradis pare pa da sad ides i branis kosovo usta te jebem odvratna sedis za tim kompom i lipkas po tastaturi i kurcis se jebem te usta ona nenormalna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 3600
Smiri se dečko, čemu takve teške psovke  Smiley 1

Odgovor ti je "zašto ti nisi kriminalac"  Smile pa kome normalnom je cilj da u životu bude kriminalac.
Ne držim lekcije od tebe znam mnogo više, ako hoćeš mogu ti lepo objasniti na pp.

U ratu je bilo mnogo heroja koje danas niko i ne spominje, koji su se borili i iz rata izašli ne bogatiji nego i bez onog šta su imali.
Koliko ja samo momaka otišlo iz Srbije u pomoć i šta danas imaju od tog osim svog ponosa.

Takvih ko Arkan imaš koliko hoćeš, lepo dogovoriš se s ljudima i platiš im da ratuju za tebe, mislim da bi čak povoljinje prošli, nego s tim ološem.
Znam i neke totalno ispravne momke šta su bili i u Tigrovima i njih ne pljujem (svaka im čast), zna se ko je bio i ostao pička profiterska.

Da kucam po tastaturi koju sam kupio poštenim radom, a ne otimačinom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:30:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.