Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Feb 2026, 00:03:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbian Special Forces! (pics)  (Pročitano 10250 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
drugi deo spota

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Spot1.part2.rar (1358.82 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
i na kraju za sada jos jedan deo ali on je podeljen na tri dela

---> prvi deo

*
Spot2.part1.rar (1423.5 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
pogresno sam napisao u prosloj poruci.

ono sto sam uplodovao u proslo,

sada u ovoj i u sledecoj poruci je drugi spot iz tri dela

*
Spot2.part2.rar (1423.5 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
i na kraju konacno treci deo

*
Spot2.part3.rar (1126.45 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima,vrlo lepe slike.Stevie komplimenti za slike,voleo bih da mogu stupiti u kontakt sa tobom,imam neka pitanja za tebe ako si raspolozen da mi odgovoris.HAS mogao si barem reci odakle si skinuo foto,buduci da se radi o privatnoj kolekciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
ako su pitanja javnog karaktera, postavi ih ovde mozda bi i mi nesto naucili Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svako ima prava na privatnost,zar ne.Pa mislim da vec dovoljno znate o nasim SJ,sta vas ja mogu nauciti.Pitajte,pa mozemo razraditi i pronaci odgovore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stevie,ako mi mozes jos ostaviti tvoj e-mail
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slike su super... ali ti momci i jesu samo za to, za slikanje... a neki drugi koji bas i ne ispadnu lepo na slikama rade posao.Te specijalne jedinice , kao npr saj se prave tako sto se u mirnodopskim uslovima izaberu momci koji su savrsenog zdravstvenog stanja, zatim da su filicki spremni itd... pa se onda dugotrajnim vezbanjem od njih napravi jaka jedinica, i naj bitnije je da se non stop potencira da su nepobedivi dok god i oni u to ne poveruju,.. to je ok, ALI EVO TI JEDNO PITANJE A TI SAM RAZMISLI... sta mislis sta se desi sa takvom jedinicom kada u realnoj borbi naleti na specijalnu jedinicu za proboje koja je sastavljena u vreme rata i to tako sto je posle 2,3 godine ratovanja izabrano 60momaka koji su se pokazali naj bolje u svojim maticnim jedinicama... razmisli? a evo ti i primer, ajde da ne spominjem imena , jedan momak iz kraljeva, koji je vise nego dokazan kao jedan od naj boljih snajperista,kome je skoro ceo kundak Dragunove svd preradjene snajperke u crticama, se prijavio 1991 kao dobrovoljac i malo po malo se ispostavilo da je nevidjen talenat za snajperistu... ZASTO TI TO PRICAM, AJDE ZAMISLI SAMO da se u zardarmeriju u vreme mira prijavi momak 170visine i sa 69kg , koji sto je naj veca fora ima dioptriju od 1,75 na oba oka, i kaze ja bi da budem snajperista..... pa ovi bi umrli od smeha.... a ne daj ti boze da ti je on sa suprotne strane nisana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh bre brate,sta ti bi.Vidis,ja sam imao prilike da budem u SAJ-u i mislim da su ti ljudi na svom mestu,to je moje misljenje,i nisu svi u Rambo fazonu,tj.nabildovani ili sta ti ja znam.Zandarmerija je malo nabedjena,malo se vise dizu,verovatno sto imaju veliku podrsku vlasti,ali ostavimo to na stranu.To sa slikanjem,to je samo za javnost,i oni rade to po naredjenju,ne slikaju se zato sto zele vec je to stvar politike i ostalih stvari,da se prikazu javnosti,neznam kako da ti objasnim.Buduci da sam imao prilike da budem u nekoliko nasih SJ mogu ti reci da sam vidjao i momke koji su nizi od 1,70,tako da nemoj misliti da su svi tamo nabildovane face,a jedna stvar je rat a druga mir,razumes me.U ratu je jedan sistem a u miru drugi.Taj sa dioptrijom moze biti i odlican strelac i sta ja znam,ali koliko on moze trajati i sta sa njime kada izgubi vid,i kada vise ne moze obavljati duznost,gde sa njuime.On je mozda dobar sniper a ostali njegovi kavaliteti,jer svaki pripadnik SJ mora obavljati i druge zadatke u okviru jedinice.Nadam se da smo se razumeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Feb 2026, 00:03:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.