Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SEO - Osnove optimizacije web stranica za tražilice  (Pročitano 264500 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
« Poslednja izmena: 16. Jun 2008, 07:45:46 od pilot »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Gazda prvo sam malo istraživao po Bureku i vidio sam da Alexa ne smatraš mjerodavnim. Za moj slučaj to nije bitno, jer i nemam neku veliku posjetu. Ali ono što me zanima jeste da li je neko priajvio moj sajt ili ga je Alexa nekako vidio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Ako je neki posetilac tvog sajta imao instaliran toolbar, video je.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Bio bih veoma zahvalan ako mi pomognete. Na Google-u su se moji novi pojmovi postavili ovih dana jako visoko, bas na vodecim pozocijama. Juce sam, recimo, imao oko 500 pojedinacnih ulazaka na blog (i preko 1200 "izlistanih" stranica), mada sam ranije imao i boljih rezultata. I zatim odjednom, moji pojmovi padaju ili nestaju, a primetio sam i da je osnovni razlog za ovo drugo sto se gube iz one vodece naslovne celine pojedinacnog indeksiranja tekstova na Google-u (tu je samo naziv bloga, sto vas vodi na naslovnu stranu bloga, a ne na konkretan pojam-tekst koji ja zelim). Na drugoj strani, to se ne desava sa svim pojmovima, ali kao da je juce-prekjuce "pogodilo" bas one koji su moji "aduti"?!

Sta da uradim pa da pojmovi ponovo budu normalno indeksirani, dakle sa punim nazivom konkretnog teksta (naziv bloga + naziv teksta)?! Inace sam po profesiji novinar, pa mi je zadovoljstvo da sadrzajno uredjujem blog, ali se u tehnicke predispozicije ne razumem puno. Inace, blog pripada Google-ovom Blogspotu.
Jos jednom, molim za odgovor!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
U sustini tebi bi trebalo da se ustalis na neke kljucne reci... ako sam shvatio?
Kakve bi to kljucne reci bile?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Pa evo, ako ti nije problem, mozez da pogledas moj blog  Trista cuda. Na primer, imam na njemu horoskope, ukljucujuci i mesecni za jul-srpanj 2008, koji je radila moja prijateljica, profesionalni astrolog, i bas se svojski zauzela. Medjutim, taj se horoskop ne indeksira?! Prvog dana je bio treci na listi za taj termin (prva dva su za Enter, odnosno markos99, sto je takodje moj blog, ali je u pitanju druga vrsta horoskopa), kompletno oznacen sa "Mesecni horoskop za...", a onda je to nestalo.
I bez toga, poseta blogu nije losa, oko 420 posetilaca u zadnja 24 sata, ali mi je na Enteru trenutno 1115 u istom tom periodu.
Eto, ja oduzio, izvinjavam se, ali nadam se da ce bito odgovora?
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... posete nisu toliko... da kazem relevantne...
Npr. ti u jednoj zajednici mozes imati posetu koju ti sama zajednica donosi, konkretno blog.co.yu moze da generise prilicnu posetu ako je blog popularan, dok su sanse da ti se to desi na blogspotu jako male...
Trebalo bi da imas analytics, posto je on ipak najbolji za pracenje statistike na ovakvim sajtovima...
Pa onda... da se uradi neka analiza..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/
Kolko sam upucen u ovo google ne moze da "vrti" ovakav meni, al me zanima dal ce videti sadrzaj prvog taba?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Koliko vidim, videce samo "naslove" kao linkove.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Imas na www.whois.sc malu aplikaciju koja moze da pomogne oko optimizacije , nije bas za google ali moze da pomogne da vidis gde ti nedostaju neki tagovi i sta li vec...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.