Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 04:16:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Selo Gori a Baba Se Ceslja  (Pročitano 108193 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gde da skinem 32 epizodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne lomite mi bagrenje !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 297
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e66
pokusaj na   www.veoh.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Ајде овако,по овој серији Србски Сељак је глуп,непособан, нерадан, никад е не купа,корисит пет падеџа и живи у 7. веку Пре Христа! И то људи воле! Воле да виде ментоле, јер боље је то видети у неким затуцаним сељацима, негу у себи и  својм ближњима! И то се људима свиђа! За тим људи лудују сваке суботе! И зашто неко са стране има онда лоше мишљење о нама?-Можда,јер га и ми сами имамо о себи!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ako imamo uvid u odnos izmedju gradskog i seoskog stanovnistva u Srbiji, onda je jasno zasto je serija koja u nazivu ime rec ''selo'' vrlo popularna.
Dalje, ako imamo i podatak u odnos izmedju starih i mladih ljudi u toj istoj Srbiji, onda je opet jasno zasto je serija koja u naslovu ima ''baba'' popularna.
A da ne spominjemo podatak o polu: ipak su babe najveci fanovi svih mogucih serija.

I eto, zasto je jedna serija koja je uberglupa moze biti hit ''u ovoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu''.
Zelim da verujem da su to jedini razlozi njene popularnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ja se secam kad nisam imao kablovsku i satelitsku(ja sad imam samo kablovsku) da sam imao samo 4 kanala i to RTS 1,RTS 2,RTS 3 i Pink.Pa zamislite one koji nemaju kablovsku ili satelitsku.
A vecina ljudi gleda seriju zbog humora.Barem ljude koje znam gledaju zbog toga a ima i onih koji i jesu takvi kao u seriji.
Ja sam poceo sa gledanje serije posle slucajnog trazenja kanala kad sam sa bratom cuo "Tata da ja soferiram" a oni na motoru. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
Ako imamo uvid u odnos izmedju gradskog i seoskog stanovnistva u Srbiji, onda je jasno zasto je serija koja u nazivu ime rec ''selo'' vrlo popularna.
Dalje, ako imamo i podatak u odnos izmedju starih i mladih ljudi u toj istoj Srbiji, onda je opet jasno zasto je serija koja u naslovu ima ''baba'' popularna.
A da ne spominjemo podatak o polu: ipak su babe najveci fanovi svih mogucih serija.

I eto, zasto je jedna serija koja je uberglupa moze biti hit ''u ovoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu''.
Zelim da verujem da su to jedini razlozi njene popularnosti.  Smile

Уфф...уфф... Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Odakle "Djodi" onolike pare?Detaljno objasnjenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Nokia N-shurnaest
Meni lichno dodje da upucam palac,kada naidjem na to dok shaltam.
Stvarno nemam zeludac to da gledam.Smara me opasno.Ti gegovi kao neshto,lol! Sve isfurano josh od "Maratonaca"...Kad se malo naljutish odradish scenario za seriju za jednu seansu na klozetskoj sholji. Smile

@Isu Xistu Teo Ios Sotir-e shta frktjesh ,mozda ti se svidja ta serija?!Ko zna mozda meTNu te kvazi kaludjere shto se tuku kao psi u ime ovih suprotstavljenih crkvenih frakcija oko naslednika patrijarha.Tuga,teshka.Ee Srbijo...
Mogu da se kladim onda ne bi propushtao ni jednu ...! Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 19:47:23 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia E52
Stvarno nemam zeludac to da gledam.Smara me opasno.Ti gegovi kao neshto,lol! Sve isfurano josh od "Maratonaca"...Kad se malo naljutish odradish scenario za seriju za jednu seansu na klozetskoj sholji. Smile

@Isus Xistos Teo Ios Sotir-e shta frktjesh ,mozda ti se svidja ta serija?!Ko zna mozda meTNu te kvazi kaludjere shto se tuku kao psi u ime ovih suprotstavljenih crkvenih frakcija oko naslednika patrijarha.Tuga,teshka.Ee Srbijo...

Biću veooma kulturan pa ću ti samo reći: "Aj` ne trtljaj po mnogo..." Smiley 1
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Nokia N-shurnaest

@Isus Xistos Teo Ios Sotir-e shta frktjesh ,mozda ti se svidja ta serija?!Ko zna mozda meTNu te kvazi kaludjere shto se tuku kao psi u ime ovih suprotstavljenih crkvenih frakcija oko naslednika patrijarha.Tuga,teshka.Ee Srbijo...

Biću veooma kulturan pa ću ti samo reći: "Aj` ne trtljaj po mnogo..." Smiley 1
Smile  Smile noob

IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 04:16:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.