Ljubio si plave, garave i smedje na mene si tada mislio sve rijedje danima te nije bilo ni da svratis a sada bi meni htio da se vratis, ej
Lijepo je sto mislis da sam ona prava to mi vlaska, to mi prija lijepo mi je bilo i da s' drugim spavam to sto nije zlato sve sto sija tako dragi nisam ni ja
Ref. 2x Boli, boli, boli, boli boli dusa stara nevjero neka boli, neka boli bar jos sedam dana nedeljno
Trosio si dana, castio jarane mijenjao si zene, gore zive od mene umoran od svega tu na mome pragu dosao da prosis ostavljenu dragu, ej
I ko da zivi sad sa tim te noci dala sam ti povod najgori i za mrznju i za prezir, bila sam sa njim jedna glupa greska dovoljna je da mi sve zauvijek s tobom unisti
Krivica jos me progoni najteze dusi je da sebi oprosti neka mi se nebo smiluje i otvori neka mi te vrati bar na noc i neka mi na molitve odgovori
Ref. Tvog dodira je zeljno ovo tijelo za druge zabranjeni sveti vrt o ljubavi ja nista vise ne znam daleko su mi zivot, a i smrt
Jos uvijek sam te zeljna, kada zena muskarca zeli tako ranjiva samo ga odbija od sebe to su ta mala nepisana pravila
Tu na mome tijelu trag usana tvojih otisak i zrno srece sto mi ostane kad odes njoj ja potonem u mrak svih ovih ludih godina samo sam bore dobila i jos ti ludo vjerujem da poraz njen pobjeda ce biti moja
Ref. O, da li voljeti se vise moze na srcu mi rane zive skidam sve do gole koze i dajem se tebi divlje Nakon svega cigaretu dok palis ja suze krijem ova noc je samo baksis a ona sve drugo dobije sve drugo dobije...
Znam da sve je ovo laz nikad me tako ne gledas ko s onom s kojom dijelio bi dom kad odes njoj ja potonem u mrak svih ovih ludih godina samo sam bore dobila i jos ti ludo vjerujem da poraz njen pobjeda ce biti moja
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.