Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:13:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 244792 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pirox
stvar je u ljudima. danasnji ljudi su se mnogo prozlili. cinjenica je da su se danasnje crkve (mislim na instituciju) okrenule komercijali. ja necu dozvoliti da olos koja se krije iza mantija meni uzdrma veru. preziveo sam i mnogo mnogo veca iskusenja.

raven claw
zna se sta su religije a sta sekte i verske zajednice. kada pogledas kroz istoriju sve je to veoma slicno.

raven dark
kao sto nikako nemozes da zapamtis, la vej je amerikanac madjarskog porekla jevrejske veroispovesti. kud ces vecih anti-hriscana od jevreja. njegova sekta koju je nazvao satanina crkva (to je kao da kazes nacista mirotvorac) je registrovana u tvojoj drzavi. nastala je u doba hipi revolucije. manijak la vej je iskoristio zakon, stvorio sektu, i sve to da bi za dz mogao da se sexualno izivljava (i sa muskarcima i sa zenama i sa zivotinjama). njegova sekta nije satanisticka jer on nema pojma o satanizmu. njegova sekta je komercijalna sekta. u ameriKU sve moze. pogledaj samo koliko imate sekti. amerika je pravi rasadnik sekti. uz sve to zlo koje vas je snaslo imate veoma veliki broj retardiranih gradjana (u pravom smislu te reci). naravno svi znamo da je sav evropski olos emigrirao u ameriku i australiju (nemislim na tebe i nove emigrante, izbeglice...)  svim sektama u americi je dozvoljeno da postoje ako saradjuju sa americkim vlastima. ako ne saradjuju onda zavrse kao ona, nemogu da se setim kako se zove, sekta koju je pre 20tak godina masakrirao FBI.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
raven claw
zna se sta su religije a sta sekte i verske zajednice. kada pogledas kroz istoriju sve je to veoma slicno.

Svrstavanje u jedan od dva tabora zavisi od mnogo nereligijskih faktora.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
raven claw

dobro da ne raspravljamo vise o ovome. ja mislim da su religije one koje imaju ipak mnogo duzi staz od 50tak godina i koje su priznate svuda u svetu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
raven claw

dobro da ne raspravljamo vise o ovome. ja mislim da su religije one koje imaju ipak mnogo duzi staz od 50tak godina i koje su priznate svuda u svetu.
Potrebna je patina vremena, to da a "priznatost"... Smile e to se postize brojnim nerelegijskim metodama... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Simijon
Postojanje duhova ne prikazuje postojanje Satane ni Boga. Neke stvari jesu zato sto jesu. I energija postoji pa se ne moze reci da bog postoji automatski
Zasto se odazivaju? Verovatno zato sto su zaglavljeni u prostoru i vremenu ili zato sto jednostavno putem rituala dobijaju mogucnost da se manifestuju lakse ili dobiju nesto za uzvrat.

Gottago
Zasto je to mojazemlja? Ja ako zivim ovde ne znaci da sam "njihov".
Pa neko je napravio i hriscanstvo i islam i on je bio ludak pa nista ljudi dan danas veruju. Pre 2000 i kusur godina smo imali Vavilon, koji je imao iste elemente sexa kao sto je navodno LaVey imao. U to vreme zena je bila nista i nije imala pravo glasa. Rim i Grcka Kina, Japan su spavali sa decacima, dan danas na istoku spavaju sa devojcicama od po 11-12 godina. 1950 gola noga je bila hit, danas su gotovo sve devojke gole. Sad to je sve stvar percepcije, to je ono o cemu pricam. Sto je za nas lose za nekoga je dobro. La Vey nije spavao sa zivotinjama a za ostalo ne znam niti me interesuje. I Isus Hrist je spavao sa prostitutkama pa ga jos cenite.
Ne zelim da branim USA ali ovde bar imas tu slobodu dok kod nas vecinom to nije dozvoljeno. Moras da budes pravoslavac inace ce da ti truju bunar ubijaju zivotinje maltretiraju porodicu, veruj mi kada pricam iz licnog iskustva.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Ne zelim da branim USA ali ovde bar imas tu slobodu dok kod nas vecinom to nije dozvoljeno. Moras da budes pravoslavac inace ce da ti truju bunar ubijaju zivotinje maltretiraju porodicu, veruj mi kada pricam iz licnog iskustva.

ako si otisao pre nekoliko godina u ameriku, kako si tek pre 2-3 meseca shvatio da je hriscanstvo lose. to ako su tebi radili ovo sto sam citirao, zao mi je. ali ti ljudi su mozda samo mislili da su  pravoslavci.
 2. prostitutke su zene i svaka im cast sto to rade za pare (cist racun). kurve koje rade za poklone ili sponzoruse koje rade za "picence" bih ja na kamenovanje.
3. la vej nije spavao sa zivotinjama, samo je opstio.
4. ako jos nisi amerikanac, bices. samo nekog balkanskog porekla.
5. ne moze da bude nikako dobro ako neko spava sa decom. takvim osobama zelim da ih przi vecna vatra do sudnjega dana a.n.k.s. amin
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 00:42:33 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
jer pre 6 meseci nisam izgubio veru
imamo mnogo koji misle
2. nemam ja nista protiv toga sto rade sta rade nije moj posao da osudjujem njih
3. gde si ti procitao?
4. mozda na papiru
5. ne kazem ni ja da je dobro, ali samo ti kazem da se mentaliteti ljudi razlikuju.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
 da li si nekada imao osecaj, da kada treba da uradis nesto lose, da ti dodje k svesti "ej pa to je lose".
svi mi imamo negde "u malom mozgu" zapisano sta je dobro a sta ne. bez obzira na veru.

moram da idem hitno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nekada jesam, ali zbog toga sto smo tako nauceni.
sada sam indiferentan Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
"Efekat leptira"
I dalje pricate o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:13:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.