Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:01:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 245871 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Bosch 3322

I ne poricem da mi se svidja "mracna" strana zbog slobode koju pruza i mogucnost razmisljanja svojom glavom

u ovom delu tvog odgovora vidi se da si o mracnoj strani nedovljno, da kazem shturo, obavesten, kao i da je glavnica tvog informisanja i dodira sa mracnom stranom bila prvenstveno preko muzike a takodje i preko knjiga dostupnih internetom. Mnogo je dublje od slobode i mogucnosti razmisljanja svojom glavom, ali moras imati to cime ces razmisljati
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 00:17:52 od Yog-sothoth »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
A zar nema ??
Bez takvih komentara nadalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dragi moj prvo procitaj, shvati i istrazi nemoj da se izjasnjavas na temama koje ne poznajes niti stvari u koje se razumes.
Ako se razumes ajde da vidimo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Bosch 3322
ne moram ja svoje znanje prosipati po forumima niti ga dokazivati ilkome, ja sam samo primetio da tvoja rezonovanja pocivaju na informisanosti preko interneta i muzike, bas zato sto se razumem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
ne moram ja svoje znanje prosipati po forumima niti ga dokazivati ilkome, ja sam samo primetio da tvoja rezonovanja pocivaju na informisanosti preko interneta i muzike, bas zato sto se razumem  Smile
A sta to nema na internetu,a ima u lokalnoj biblioteci...pa,vidi,sad smo u 21-om veku i stvari su u medjuvremenu uznapredovale.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Mala digresija pa palim...
Nemogu da shvatim zašto se sve što je "mračno" i "satanističko" vezuje za vrstu muzike, koju igrom slučaja slušam i ja i Raven...(mada ja ne slušam black, što je nebitno). Techno recimo, gomila ljudi koji mrdaju glavama mi je oduvek ličila ne neku vrstu sekte, gde 1 čovek (dj) manipuliše masom, koja je u svom svetu acida, i kao u nekom transu vrišti na svaki njegov prelaz...to je meni veće sektaštvo od "nas" metalaca, koji volimo dobar zvuk gitre, bubnja. U stvari, šta ja sad da objašnjavam, svaki iskreni metalac zna suštinu metala i što ga voli, a za one koji ga ne vole to je "gomila bespotrebne buke", kako su nekad nazivali rock, u njegovim začecima.
U svakom čoveku, ma koliko se mi trudili i pričali postoji žeđ za onim black, onim đavoljim, onim lošim. Ponekad nas etika sputava i ograničava, dok je u tamnom vilajetu sve dozvoljeno.
Čak, mada ne bih da se ovo pogrešno shvati, mislim da ljudi tu nailaze na neko zadovoljstvo, eto...uraditi nešto loše (nemojte samo ići u krajnost i odmah krenuti na krv i klanje, molim vas).
Svaka muzika nosi neki svoj fazon i način razmišljanja, ali ne treba sve shvatati zdravo za gotovo.
Ljudi smo, zato i volimo zlo, priznali to ili ne.
Pa zar nije paradoksalno da hrišćanski sveštenici zlostavljaju decu na najgore moguće načine, a pritom prodaju muda za bubrege o sektama i njihovom lošem uticaju. Sve je to isto sranje...
"I don't believe in God that I need to worship"..., uz moj mali dodatak - any God.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ne moram ja svoje znanje prosipati po forumima niti ga dokazivati ilkome, ja sam samo primetio da tvoja rezonovanja pocivaju na informisanosti preko interneta i muzike, bas zato sto se razumem Smile
Ta konstantacija ti je toliko puna rupa da ja nemam reci. Ako ne zelis prosipati svoje znanje po forumu onda cuti molim lepo. Nego ovako ti nesto napises ne pokazes neki stav zasto sta mislis i mi sad treba da diskutujemo o tome a ti sam nista ne radis na nas "prosvetlis" kao sto imaju tendenciju meni da kazu.

Sirkan
Ma pusti coveka on ako je procitao upola onoliko koliko je Lightsoft, Ti i ja mozda bi nesto i znao mesto sto gluvari ovde.

Tarantulica
Odlican post sa svim se slazem  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Mala digresija pa palim...
Nemogu da shvatim zašto se sve što je "mračno" i "satanističko" vezuje za vrstu muzike, koju igrom slučaja slušam i ja i Raven...(mada ja ne slušam black, što je nebitno). Techno recimo, gomila ljudi koji mrdaju glavama mi je oduvek ličila ne neku vrstu sekte, gde 1 čovek (dj) manipuliše masom, koja je u svom svetu acida, i kao u nekom transu vrišti na svaki njegov prelaz...to je meni veće sektaštvo od "nas" metalaca, koji volimo dobar zvuk gitre, bubnja. U stvari, šta ja sad da objašnjavam, svaki iskreni metalac zna suštinu metala i što ga voli, a za one koji ga ne vole to je "gomila bespotrebne buke", kako su nekad nazivali rock, u njegovim začecima.
U svakom čoveku, ma koliko se mi trudili i pričali postoji žeđ za onim black, onim đavoljim, onim lošim. Ponekad nas etika sputava i ograničava, dok je u tamnom vilajetu sve dozvoljeno.
Čak, mada ne bih da se ovo pogrešno shvati, mislim da ljudi tu nailaze na neko zadovoljstvo, eto...uraditi nešto loše (nemojte samo ići u krajnost i odmah krenuti na krv i klanje, molim vas).
Svaka muzika nosi neki svoj fazon i način razmišljanja, ali ne treba sve shvatati zdravo za gotovo.
Ljudi smo, zato i volimo zlo, priznali to ili ne.
Pa zar nije paradoksalno da hrišćanski sveštenici zlostavljaju decu na najgore moguće načine, a pritom prodaju muda za bubrege o sektama i njihovom lošem uticaju. Sve je to isto sranje...
"I don't believe in God that I need to worship"..., uz moj mali dodatak - any God.
He,he,vidi mene skoro cetr' banke,pa otkidam i dalje na metal i sve sto zezi....ljubav je ljubav,jbg Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
negdje se prosuti mora. Pretjerana akumulacija i..puknusec ces, nije to dobro... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam Sekta od 3 clana  Smile
Vec vrbujem i imam dve prvosvestenice  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:01:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.