Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 03:54:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 244130 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
OK.

1+1 je relativan pojam i ima toliko puno mogucih varijacija .
1covek + 1 zena mogu ali ne moraju biti = 2 ukoliko je ona trudna sa Jednim ili Osmoro dece kao sto je to bio slucaj .
1 + 1 bi samo bilo zaokruzivanje stvoreno od coveka radi lakse razmene i finkcionisanja na gruboj skali.
ali u stvarnosti ne postoji dva ista predmeta sa istim brojem atoma i molekula ,neutrona ,protona i elektrona ,
cak i ako ih meris na istom mestu ,razlika u vremenu znaci da se citava planeta pomerila u medjuvremenu
i to znaci da nikada ustvari ne moze biti preciznog merenja . Kazem ovo jer si pomenuo kvantnu fiziku i kao vecina nas znas vrlo dobro sta je Hajzenberg uspeo da objasni.
Dakle bez obzira dali potices sa zemlje princip se ne razlikuje i samo moze biti komplikovaniji dodas li nove zakone fizike i vise dimenzionalni univerzum.

Da objasnim bolje i da krenemo od nekog pocetka ,
Dakle kao pocetnu referencu bi jednostavnije mogao da postavis 0 = 0 da stvarno je nebitno u koju religiju verujes i koju praktikujes cak sta vise multiuniverzumu uopste nije vazno da li si ti religiozan jer on je vecniji od tebe i ti si samo njegov mali deo i jer to ne menja napredak i evoluciju samog multiuniverzuma na skali koja je mnogo dugovecnija od covecije.
Jedino sto menja tvoja vera je brzina tog procesa a kad kazem brzina to koristim kao vrlo relativan pojam i kao skoro neprimetni proces ali tu jos uvek vazi pravilo zbog napretka ma koliko on spor bio 0+ 1=1. Jedino kome je vazno gde cemo da prevagnemo u pescanom satu multiuniverzuma smo mi sami poput malih zrnaca peska.
Dakle ili napredak ili recikliranje do ponovne sanse, i taj proces je nezaustavljiva sila prirode sto bi dovelo do tvoje reference ,covek plus  napredak jeste evolucija multiuniverzuma to jest 1+1 =2 .
Po vom principu bi jednog dana i ono sto zovemo pakao postalo ono sto zovemo Raj .
Dakle prijatelju, ti si po svim tvojim postavljenim pitanjima sasvim u pravu .
   Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2012, 00:43:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ono iznad je cisto ograniceno i receno na matematickoj osnovi koja vlada na Zemlji. Varijabile uvek postoje, zato bih sada ovo tvoje opet malo prosirio.

Naime, sam znas da postoje 2 kvantna stanja. Cestica i talas. Danas je vec odradjeno da se moze predmet istovremeno nalaziti u dva kvantna stanja. Doslo se do toga da nije samo na atomskom nivou vec i na macro planu.

E sada, za trenutak ostavi to po strani.

Sve se krece, vibrira, ima neku svoju frekfencu. Medjutim, pri apsolutnom mirovanju, sve staje, tako i vreme. Pri brzini C, vreme opet stoji. Na oba, dijametralno razlicita uslova, vreme stoji. I kada sve miruje i kada se krece najvecom mogucom brzinom za masu. Ako vreme stoji, nema ni prostora. Zar to ne deluje da su dva kvantna stanja Univerzuma, istovremena, u jednom sistemu. ALi prividno razdvojena, razvlacenjem izmedju njih, prostor vremenom. I da mi egzistiramo u tom razvucenom delu. Ovo kazem za pogled iz perspektive 4D prostor/vremena.

Medjutim, uzevsi u obzir, da je masi nemoguce da dosegne jedno od tih stanja, apsolutno mirovanje i brzinu C, sem ako ne postane energija, lako se moze reci, da su Raj i Pakao, dva dijametralno razlicita uslova, samo dva kvantna stanja jednog istog. Staro tajno drustvo je obozavalo krug. Izabirom jedne tacke na kruznici postavljamo referencu ...

Da nastavim ili ce te nastaviti ? Smiley
« Poslednja izmena: 17. Mar 2012, 11:42:17 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ono iznad je cisto ograniceno i receno na matematickoj osnovi koja vlada na Zemlji. Varijabile uvek postoje, zato bih sada ovo tvoje opet malo prosirio.

Naime, sam znas da postoje 2 kvantna stanja. Cestica i talas. Danas je vec odradjeno da se moze predmet istovremeno nalaziti u dva kvantna stanja. Doslo se do toga da nije samo na atomskom nivou vec i na macro planu.

E sada, za trenutak ostavi to po strani.

Sve se krece, vibrira, ima neku svoju frekfencu. Medjutim, pri apsolutnom mirovanju, sve staje, tako i vreme. Pri brzini C, vreme opet stoji. Na oba, dijametralno razlicita uslova, vreme stoji. I kada sve miruje i kada se krece najvecom mogucom brzinom za masu. Ako vreme stoji, nema ni prostora. Zar to ne deluje da su dva kvantna stanja Univerzuma, istovremena, u jednom sistemu. ALi prividno razdvojena, razvlacenjem izmedju njih, prostor vremenom. I da mi egzistiramo u tom razvucenom delu. Ovo kazem za pogled iz perspektive 4D prostor/vremena.

Medjutim, uzevsi u obzir, da je masi nemoguce da dosegne jedno od tih stanja, apsolutno mirovanje i brzinu C, sem ako ne postane energija, lako se moze reci, da su Raj i Pakao, dva dijametralno razlicita uslova, samo dva kvantna stanja jednog istog. Staro tajno drustvo je obozavalo krug. Izabirom jedne tacke na kruznici postavljamo referencu ...

Da nastavim ili ce te nastaviti ? Smiley

neobicno.i ako bi ovo trebao vise puta procitati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Light

Drago mi je da ima bar nekog ko razume i to je bilo minimalno objasnjenje ,
ali morao sam da obrisem sam ovaj svoj post jer su neki delovi necega drugog na cemu radim ,

Toliko od mene,
Pozdrav
Al 616 
« Poslednja izmena: 18. Mar 2012, 22:40:00 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Heheheh jasno je to meni. Samo je potaknuto nesto sto izgleda, tako i onako. Smiley Nesto sto deluje nelogicno. Ali opet zavisno od nase prspektive gledanja.
Naveo si neke od teorija, sta ce od svega toga ispasti videcemo. Zavisni smo od tog uticaja na sistem. Da smo pasivni posmatraci, videlo bi onako kako jeste. Medjutim kao aktivni, uticemo na taj sistem. Vec si pomenuo merenje. Najveci "strah" fizicara. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Slazem se ,obzervacijom menjas krajnji ishod eksperimenta .

Ma svi cemo mi biti uskoro propisni Tehno Magovi ,
ovako ili onako ,
Ljudski mozak je cudo ,cuo sam da je Tesla radio na malom aparatu sa kvarcnim kristalima ,malim elektricnim naponom na odredjenim frekvevcijama koje su uticale na mozak sa svojim vibracijama ili bolje receno izazivale su
osecaj napustanja i odvajanja covekove svesti od tela .On je stavljao napone i kristale na odredjene energetske cakre koje su mu bile poznate zbog njegovog interesovanja u hinduizam i velikog vremena koje je posvetio u "penziji" citajuci Vedic skripte . Ali ne razumem bas najjasnije zasto je zvao to vremeplovom .
Njegova sposobnost da nadje odgovore i resenja u toku sna su stvari legende ali je moguce da je u Astralu
imao ili bio u vezi sa nekim entitetom vise inteligencije .

Sada rade nesto slicno ,mislim zna se da stimulisanjem prednjeg gornjeg dela mozka koji je svega nekoliko cm i u obliku spicatog ovala (ne znam propisan termin )moguce izazvati vantelesno osecanje i osecanje prisutnosti vise sile .Takodje od razvijenosti specificno ovog dela ljudskog mozga zavisi koliko je jedna osoba vise ili manje religiozna.

Ovih zadnjih jedanaest  godina su razotkrili nesto slicno i rad se podelio u gomilu razlicitih pravca ,
Oni najinteresantniji koji imaju najvece investicije su prilicno temeljni u svom napretku ,
ja cu samo da navedem neke ,

-Prvi je preuzela armija i ugradjuju ove male elektricne aparate u slemove .Navodno odklanjaju umor ,smanjuju ,strah i stres .7000 hiljada komada  je trenutno na testiranju u Afganistanu .

-Drugi je takodje odkupljen od armije i cilju rehabilitacije vojnika koji su izgubili ruke i noge i primarno se odnosi na senzore sa kojima mozes pokretati daljinski upravljac ili mozes rukovati kompjuterom cisto svojim mislima .

-Treci je stvaranje vestackog mozga i kibernetskog tela ,e sad ljudski mozak ne moze biti prenesen ali svest mozda moze ,ideja koju je Kamerun ukrao za njegov film Avatar.

-Cetvrti je ucenje u toku sna i dok se telo odmara mozak je kompletno aktivan.

- Da li stvarno bilo ko od nas zna napredak u polju Telepatije u zadnjih 30 godina .

-Takodje sprecavanje bolesti putem niskog elektricnog napona , Tesla razotkriven od Cikako Univerziteta ,
Ni jedna bolest ili virus ne moze da se razvije ukoliko redovno sebe podvrgavate malom naponu struje ,
Objasnjenje za ovo sledi ,
Enzimi bolesti i virusa ne mogu da se reproduciraju i mnoze kada su pod stresom od elektricnog napona .
Rad je povucen iz javnosti na zahtev farmacetoloskih kompanija koje su jedna od najbogatijih industrija na svetu.

-LHC u CERN-u bi trebao da otkrije i dokaze postojanje paralelnog univerzuma ,
Da li verujes da se tamo naucnici klade da li ce za 5 - 15 godina otkriti samog "Boga",
Ovo su tek prvi koraci Alisa i Titan su sa razlogom data imena drugim masinama .
Sada sa njima gradimo temelje za za novu fiziku sutrasnjice.

-danas nam kazu da je projekat Harfa na Aljaskoj iskljucivo namenjen studiranju elektromagnetnog polja ,
u proslosti su ljubitelji konspiracija verovali da je namenjen mosivnoj kontroli ljudi ,
ali kad kazem kontroli koliko ona daleko ide opstem uticaju i raspolozenju masa ,njihove ravnodusnosti ili
njihove agresivnosti poput revolucija u nekim zemljama .
Ovih dana koncept se prosirio na odbranu zemlje od spoljasnjeg uticaja vanzemaljskih entiteta ili cak njihovog detektovanja obzervacije i hvatanja .

Sto se tice istorije ljudskog covecanstva ona je ispunjena primerima posedovanja ,Andjela i Demona .
Svaka civilizacija ,kultura i narod ima zabelezene primere od babskih prica pa do religioznih spisa i za neke od njih
zvanicna nauka ih koristi poput Blue Prints za svoj rad.

Recenica koja je najveci klise na svetu je "da nauka nema objasnjenje za nesto " .
« Poslednja izmena: 18. Mar 2012, 22:34:20 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Da ne kucam ponovo, na temi:
http://forum.burek.com/zasto-verujete-u-boga-t541327.565.html#quickreply
je post:
Kada je vec rec o cudima, gle sad' ova cuda. Smiley

Kazu ljudi, osetili Boga. Pa dobro. Ali, cvrc. Da nije te proklete nauke i znatizelje ljudske ...

Obratite se dr Majkl Persinger-u. Sproveo covek ( opet neko ) istrazivanje. Znam, znam, nije merodavno, nije kompetentno ...  Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Persinger

Ali covek ga sproveo. Napravio kacigu koju su nazvali "Bozija kaciga". Jednostavno imala jake magnete u sebi. Sta se desilo ? Pod uredjajima ispitanik, prikacen zickama, aktivirani magneti .. pa razvezase ljudi pricu o osecaju Bozije prisutnosti, pa kao da imaju osecaj prisutnosti netelesnih bica, pa kao da svoja tela gledaju odozgo ...

Utvrde ljudi da se stimulacijom desnog slepoocnog reznja, magnetnim poljem, desavaju takve vizije. Zamislite, da se ta osoba nalazila u crkvi .. ko bi je mogao razuveriti da nije tako ? Smiley

Naravno o tome vec se pise, samo treba procitati:
http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2003/godonbrain.shtml

A onda trknite do njegovog saradnika pa nabavite neki od uredjajcica sa magnetima, pa i vi mozete doziveti isto:
http://www.shaktitechnology.com/

E pa sad' da ne bi bilo kako je to istrazivanje nekog idiota, naravno uvek im se mozete obratiti i reci da nemaju blage veze, mozda bi ste malo o moralnosti ? Kazete da samo covek koji ide u crkvu je moralan i td ...

I gle, opet cudo. A kazu cuda ne postoje ... ccc ... Smiley

Opet neki naucnici okupljeni oko PNAS projekta i opet, gle cuda, magneti. I sta kazu ljudi ? Koristeci tehniku trans-karnijalna magnetska stimulacije odredjenih delova mozga, prevashodno desnog slepoocnog reznja, uspeli su "ugasiti" moralne centre ispitanika. Sto bi se reklo, hoces vojsku poslusnika, bezosecajnika, koji bi ubijali po tvom nahodjenju ... potrebni su samo magneti. I naravno znati gde ih postaviti i kako upotrebiti.
http://www.pnas.org/content/early/2010/03/11/0914826107

Pa sad' ko hoce o iskustvima osecaja Boga, neka im se javi. Imate koledze na linkovima pa ko voli nek' izvoli.

Toliko o slepom verovanju.

Smile

Za Teslu ne znam da li je to radio, ali ovaj cova, i ne samo on, je pokazao neke stvari. Naravno zna se da niska frekfenca utice na rad mozga, raspolozenje pa moze i smrt da izazove. Naravno ukoliko se mozak tretira odredjenom frekfencom. Necu ovde napisati koja je, jer ko zna kakvih ima. Pa ako se bas resi za tako nesto, mozda nadje negde drugde info.

Zna se da odredjena decibelnost, snaga zvuka kao i razlicite melodije, razlicito uticu na organizam. Ne samo coveka. Vec je to utvrdjeno za biljke i zivotinje.

Sto se prenosa svesti tice, imao sam to u kompu, na disku nekome, ali gde ... ubi me ne znam. Naime, Britanci su u planu da uspeju to da odrade do 2025 mislim.

Gledajuci da su razvili tehnologiju ( ne mislim na Britance ) za lepljenje jednu na drugu plocicu cipa procesora ... mislim da je rec o stotinak komada ... da su uspeli da odrade logicke kapije, koje u istom vremenu odrzavaju oba stanja, jedinicu i nulu ... nisam neki skeptik da u tom zadatom roku nece moci da odrade.

Za CERN, podosta njih ocekuje indirektno da se potvrdi postojenje paralelnih Univerzuma. Ne bas direktno ali indirektno. Jer po jednoj teoriji, Gravitacija je zacudjujuce slabija od ostalih sila. Po toj teoriji se pretpostavlja da samo jedan deo nje u nasim vidljivim dimenzijama. Da se ona ustvari siri kroz veci broj dimenzija. Nesto slicno kada bi smo spustali loptu kroz papir. Na papir bi bio, za dvodimenzionalna bica koja bi zivela u tom svetu, vidljiv samo krug. Presek lopte. Tako da bi taj krug za nas bio dejstvo gravitacije u nasim dimenzijama. Ono sto ne bi dvodimenzionalci videli, je cela lopta. Kao sto i mi ne vidimo ceo njen opseg delovanja.

Jos otkada pricam, samo ocekujem da se oformi dimenzionalna fizika. Pored vec postojecih. Ih sto ce to biti. Smiley

U tom smislu gledam na Majanski kalendar, 2012-u. Kao prelomnu godinu. Gde se svest o mogucnostima, novom gledanju na svet, realnost ... bukvalno izokrece. Gde se postaje svestan da ono za sta smo mislili hiljadama godina da jeste, jednostavno nije.

Naravno, mnogi ocekuju da ce bas tada 21. decembra se dogoditi nesto. Mozda nesto sto ce privuci nekakvu vecu paznju, a i ne mora. Zaboravlja se na vremenski prozor. Za sve je potrebno vreme. Samo sto ljudi ne obracaju paznju na dosta toga pa i na to.

Npr. kada prolazimo iz sobe u sobu, ne prelazimo to trenutno. Vec prolaskom moramo proci i debljinu stoka, futera, zida koji ih pregradjuje. To vreme provedeno je vremenski prozor. Za nas beznacajan, neprimetan, ali za neku bubu, da ima svest, bio bi itekako primetljiv.

Tako da za bilo koje desavanje treba vremena.

Sem toga, i nakupljanje odredjene "kriticne mase" znanja. Ne moze se neki prelazak uraditi ako se nema dovoljno znanja i njena "kriticna masa". Ovaj period deluje da se vec podosta nakupilo. Da je covecanstvo spremno da napravi sledeci korak.

Na koju stranu i kako ce iskoraciti ( da ne slutim ) ... videcemo.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2012, 16:18:14 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Jehovini svedoci i mormoni antihriscanski kultovi

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Cao Sez covece ,

sat vremena post ,pa nije ovo film bas ga pretera,

Pa ovaj iz Kikinde moze da prica i da poredi ceo dan da je belo belo i crno crno al ne vredi nista dok ti sam ne kazes da li se slazes sa recenim ili ne ,tako da mozemo da imamo diskusiju ,sta je tvoj licni stav sta je tvoje licno misljenje .
Zar nije lepo biti u braku sa vise zena sa kojima spavas bas kao sto je pisano u starom zavetu ,nego biti gresnik,
oni se ljudi drze pravila ne cini preljubu  a nasi svi imaju ljubavnice ,hram u Lake City ima najvecu data bazu civilizovanog sveta ,Kazi mi jer postoji negde pravoslavna hriscanska srpska biblioteka za nase narodne mase ,
kazi mi koje dobrovoljne i milosrdne akcije nasa crkva sponzoruje ,
da li su organizovali skloniste za zivotinje ,da li su nahranili beskucnike , kojim ljudima su u svetu pomogli finansijski i na koji nacin ,kako da mi ne cujemo nista o podvizima pravoslavne crkve za one koji su u svetu u prekoj potrebi.Dalje molim te odgovori jer nas narod peva u crkvi ,jer nas narod ide redovno u crkvu ,jer nas narod cita bibliju ,jer nas narod poseduje bibliju i koliko si ti dao para za tvoju crkvu .Koliko procenata od tvoje godisnje zarade 5% ili 10%?

« Poslednja izmena: 19. Mar 2012, 17:33:10 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
batice u potpunoti se slazem aove opaske o prvoslavnoj crkvi ti nisu na mestu posto se covek ne izjasnjava kao pripadnik bilo koje crkve tako da ove opaske o pravoslavnoj crkvi su bespredmetne,naravno da nista nisam dao za crkvujer crkva su ljudi a ne institucija,i sam hrist je rekao ne gradite hramove a on sam je sve skupove organizovao u obicnim kucama,sto se moze videti i na primeru tajne vecere.

inace evo jedne crkve koju bih rado posetio

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 03:54:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.