Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:06:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 244177 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ako Bog postoji onda On vec zna da sam pokusao da uradim uvek najbolje sto sam mogao ,
ono sto je pravilno ,zavisno od svojih zivotnih mogucnosti i okolnosti .
To je za mene dovoljno i to uopste ne znaci da Ja moram Boga ljubiti u dupe ,
da budem ulizica i da ga molim za nesto sto nisam zasluzio ili sto mi ne sleduje .
To je ispod mene i ispod Boga i to je samo cisto gubljenje vremena ,
ako postoji supremno bice koje na kraju sudi coveku ,onda bi ono trebalo biti pravedno ,
i taj sud treba da bude donesen na osnovu pocinjenih dela u zivotu a ne molitvama ,
Supremno bice poput Boga ne moze da ima donete Absolutno konacne zakone i pravila ,
jer bi to bilo ogranicenje progresu i superiornosti i napredku vise inteligencije ,
kako kod Boga tako i kod coveka .Covek se uci i napreduje zahvaljujuci svojim greskama ,
Ne moze da bude pravde sa absolutnim zakonima koji se ne menjaju zavisno od situacije.
Zbog toga se kaze da je pravda slepa i u jednoj ruci drzi vagu za dobro i zlo a u drugoj mac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ako Bog postoji onda On vec zna da sam pokusao da uradim uvek najbolje sto sam mogao ,
 ono sto je pravilno ,zavisno od svojih zivotnih mogucnosti i okolnosti .
To je za mene dovoljno i to uopste ne znaci da Ja moram Boga ljubiti u dupe ,
da budem ulizica i da ga molim za nesto sto nisam zasluzio ili sto mi ne sleduje .
To je ispod mene i ispod Boga i to je samo cisto gubljenje vremena ,
ako postoji supremno bice koje na kraju sudi coveku ,onda bi ono trebalo biti pravedno ,
i taj sud treba da bude donesen na osnovu pocinjenih dela u zivotu a ne molitvama ,
Supremno bice poput Boga ne moze da ima donete Absolutno konacne zakone i pravila ,
jer bi to bilo ogranicenje progresu i superiornosti i napredku vise inteligencije ,
kako kod Boga tako i kod coveka .Covek se uci i napreduje zahvaljujuci svojim greskama ,
Ne moze da bude pravde sa absolutnim zakonima koji se ne menjaju zavisno od situacije.
Zbog toga se kaze da je pravda slepa i u jednoj ruci drzi vagu za dobro i zlo a u drugoj mac.

Bozja pravednost je povezana sa Bozjom zapovescu. Progres ce maksimalno rasti samo pod okriljem Bozje zapovesti,a suroptno od toga je degradacija i unizavanje coveka i njegovog napretka. ako covek uzme greh i uzme bliznjemu zenu u blud kako ce reagovati njegov bliznji,moze ga mrzeti,a onda cak i ubiti. sta je onda tu alex napredak,a sta degradacija?!
    Bogu je nemoguce doci licnim delima,jer covek odpada za to nije sposoban i on to dokazuje svaki dan,sve dok ne pogleda na Hrista verom. neverau Hrista je u sustini jedini greh,jer da bi covek grssio on mora prvo otkociti rucnu i onda dolazi do sudara u saobracaju.kola idu nizbrdo tek tad. savest ljudska mislim ide nizbrdo i pravi razarajuce stvari oko sebe. covek bez Boga je u strasnoj degradaciji stopokazuje i vreme i istorija iza nas. a covek u hodanju sa Bogom postize napredak. lazna je predstava da vera nazaduje coveka,naprotiv ona ga prosvecuje. u tom slucaju (mislim na originalne vernike) vera ce uciniti mesto mrznje i ubistva da covek prasta i ljubi,mesto kradje vera donosi vracanje ukradenog i nadoknadu stete bliznjemu,vera nece uzeti tudju zenu i nece dovesti do razaranja porodice,nece uzeti drogu i ubiti sebe a razaliti bliznje u domu. originalna vera  ce doneti savrseni mir u porodici,odnos roditelja i dece,odnos zene i muza,odnos coveka prema drzavi,granice vernicima ne vaze,jer bio covek hrvat ili arapin ili siptar on je verniku brat i prijatelj....sloboda je covekova osim Bozje reci i zapovesti u stvari glavni pokretac mnogih nevolkja danas u svetu. u stvari to i nije sloboda,to je prevara iza koje se valja mnogo nevolja i lavina problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
@Alex

Odlicno resetanje burazeru, svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
@Alex

Odlicno resetanje burazeru, svaka cast  Smile
           pogledaj pre zakljucka sta si u resetu naresetao,ako je trunje mesto pasulja za jelo onda je reseto slabo i promaseno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
 Zašto su Justiciji, Boginji pravde, zavezane oči , je pitanje za posebnu temu. Ali ( bez da se burekdzije vredjaju) ne na ovom forumu , gde se svaka tema toliko razvodnji i obesmisli , i uvek svede na isto. Par tema na ovom podforumu mogu komotno da se spoje u jednu , i da se ne primeti nikakav "prelaz" iz jedne u drugu.

Ja nisam ljubitelj forumske diskusije , tako da moje misljenje nekome ko uziva u tome netreba (nemora) da znaci nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
@Alex

Odlicno resetanje burazeru, svaka cast Smile
pogledaj pre zakljucka sta si u resetu naresetao,ako je trunje mesto pasulja za jelo onda je reseto slabo i promaseno!
Alex je do sada naresetao ceo rucak, a ti jos nisi uspeo ni corbu da napravis, sta ti to govori
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
@Alex

Odlicno resetanje burazeru, svaka cast Smile
Alex je do sada naresetao ceo rucak, a ti jos nisi uspeo ni corbu da napravis, sta ti to govori
ne radi se prvo o alexu ni meni. radi se o sustini tvog zakljucka.ako ti podrzavas destrukciju da je todobar rucak,onda ga kusaj i dalje. ja cu radije kako narod nas kaze jesti iz sake suva hleba a biti u miru i van nevolja nego punog stomaka a u zlu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
O kakvom ti bre zlu govoris?  Koje su to sekte koje su napravile toliko zla?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
Evo nabrojmo neke:

- Hriscanstvo (http://www.truthbeknown.com/victims.htm)
- Islam(http://www.serfes.org/orthodox/memoryof.htm)
- Judaizam (Biblija)
- Hinduizam (Rat Indija-Pakistan)
.......
« Poslednja izmena: 14. Mar 2012, 08:43:16 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
O kakvom ti bre zlu govoris?  Koje su to sekte koje su napravile toliko zla?
     one koje god su radile ono i sam si napomenuo,ma ko bio,jer kod Boga nema gledanja  ko je ko.jednostavno je zakljuciti,onaj ko se doista Boga boji ne pravi zla bliznjemu,inace ne moze se nazvati Bozji,a kamoli biti u nebu. mir tebi.pokusavam da smanjim tenziju,vise mi prija kad te srecem kao mudrog i mirnog sagovornika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:06:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.