Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:06:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seksualni problemi u braku  (Pročitano 57047 puta)
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Kazem ja da ti imas problem sa zenama pametnijim od sebe-trazis im manu pa makar i pravopisnu.Ja nigde i nikad nisam za sebe rekla da sam preterano inteligentna ,ali ono sto mogu da vidim i primetim je da ti decko imas veliki problem kad su pametne zene u pitanju .Neznam da li si imao los odnos sa majkom,mozda imas dominantu seficu na poslu koja te ,da prostis jebe u mozak ,ne znam sta je u pitanju ali definitivno se osecas sputan i nesiguran kad razgovaras sa inteligentnom zenom . Smile
Ne znam kako da ti konkretno pomognem ali mislim da treba da verujes malo vise u sebe i svoje sposobnosti ,mzoda i nisi toliko nesposoban koliko mislis da jesi  Smile

Al si bezobrazna... Smile

Bas sam poceo da volim vas sve na psiho podforumu, ukljucujuci i tebe, a ti meni tako. A ja bas nista za tebe vezano nisam napisao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ti nemas problem sa pametnim zenkama,ti imas problem samo sa frigidnim  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
A šta je sa onima koje su nezastie u seksu sa svojim partnerom, i samo sa njim? Smiley

daj, ja sam mislila da pricamo ozbiljno  Smile

Citat
Ima i glupih ljudi koji varaju sve redom, za njih se moze tvrditi da nisu verni, ali svako sa IQ>120 moze da sakrije svoju nevernost tako da je jako tesko doci do otkrica istog

a gdje to pise da bi extra inteligentni bili sposobni da sakriju prevaru?
zato sto su extra inteligentni?

aj dont tink sou .. mozes biti genijalac sa emocionalnom inteligencijom koja se svodi na apstrakciju tako da ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda

aj dont tink sou .. mozes biti genijalac sa emocionalnom inteligencijom koja se svodi na apstrakciju tako da ..

Necemo da se prozivamo  Smile
Shta fali sexualno nezasitim devojkama? I jbte shto ste ih odmah deklarisali kao osobe koje imaju problema sa egom? Neki ljudi prosto vole sex.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Zao mi je, ali tu sve sto je potrebno jeste inteligencija: sakriti tragove, dobro uskladiti vremeski tok, izabrati sigurno mesto, ... EQ je nesto sasvim drugo i u prevari ne igra ulogu, jer njegov EQ je bio ocigledan i na pocetku veze sa osobom koju vara...

Necemo da se prozivamo  Smile
Shta fali sexualno nezasitim devojkama? I jbte shto ste ih odmah deklarisali kao osobe koje imaju problema sa egom? Neki ljudi prosto vole sex.

Naravno. Ni meni bas nije jasno zasto neko, ako voli seks, odmah ima teske komplekse...
« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 16:11:30 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Frizider
Ukoliko krenes da se znojis pri razgovoru pa uz to i na telefonu u tom trenutku stizu gole slike ljubavnice sa porukom "bas je bilo lepo ****** dok je tvoja zena bila na pijaci" ni IQ 670 ti ne pomoze da izbegnes samarcinu. (za razliku od recimo shaolin tehnike....... Smile)

Naravno ne pomaze ni cinjenica da ti zena recimo ne veruje.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Jel' tako, Bambi?

Jel tako Bambi ,jel da da sam ja u pravu ,jel da da ova Lolana nije u pravu ,jel tako da sam ja u pravu ,smrc,smrc ,treba mi paznje ,treba mi malo paznje  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ukoliko krenes da se znojis pri razgovoru pa uz to i na telefonu u tom trenutku stizu gole slike ljubavnice sa porukom "bas je bilo lepo ****** dok je tvoja zena bila na pijaci" ni IQ 670 ti ne pomoze da izbegnes samarcinu. (za razliku od recimo shaolin tehnike....... Smile)

Pa moj telefon je moj telefon a ne njen. Osim toga kako mi moze biti zena ako mi ne veruje?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Citat
Jel' tako, Bambi?

Jel tako Bambi ,jel da da sam ja u pravu ,jel da da ova Lolana nije u pravu ,jel tako da sam ja u pravu ,smrc,smrc ,treba mi paznje ,treba mi malo paznje  Smile

Lolo, ti si mi bas prsica nesto danas...   Smile  Smile

Sta ti je, bre? Sto pricas o sebi u trecem licu???

Pa moj telefon je moj telefon a ne njen. Osim toga kako mi moze biti zena ako mi ne veruje?

U braku delite sve, pa cak i telefon! Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 16:38:10 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
A pravo na privatnost? Volim ja da delim stvari sa osobom koju volim ali... Moj email, moj telefon, moja chetkica za zube, moj upaljach i pre svega moja i samo moja kafa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:06:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.