Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:58:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seksualni problemi u braku  (Pročitano 56934 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Pa jbte nisam mashina, ocu da spavam bre  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne brini se, jarooko je seksualno opterecen, ti si sasvim normalan  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung XYZ1004
Evo druze, posto ti slabo ide ovako, ja cu da ti nacrtam!

Dakle...probudis se ujutru, zena ti je na poslu, oko dece (gde vec), ustanes, pocesas jaja i bulju (kao nezaobilazni ritual muskog budjenja), odes u kupatilo, pogledas se u ogledalo i odlucno, sa cvrstim stavom kazes sebi:

Tonight's the night we're gonna make it happen,
   Tonight we'll put all other things aside
....ovo je kljucno

Kada rascistis sam sa sobom da trebas nesto da uradis i da ces to da uradis...onda ti ostaje da krenes u realizaciju tog "projekta"  Smile i da dodjes u situaciju u kojoj ces moci da joj kazes:

Give in this time and show me some affection,
We're going for those pleasures in the night.

E sad, kada si to resio na mentalnom planu, onda ti ostaje da to realizujes u praksi.
Dakle, kad si vec kod ogledala, obrijaj se, okupaj se (iako nije nedelja  Smile ), obuci se, zatim poljubi zenu i decu (ako su kod kuce) pre nego sto izadjes (inace, sitni "izlivi", ljubavi, neznosti i paznje su jako vazni za vezu ili brak...ali to sad nije tema) i onda kao svaki Srbin koji drzi do sebe, slazi poslodavca da si bolestan i zloupotrebi bolovanje.
Elem, kada si to sve uradio imas citav dan da isplaniras i organizujes...pod1 nekog ko ce ti cuvati decu ili da organizujes svoje roditelje, njene roditelje ili bracu, sestre, tetke, tece (sta vec imas) da te veceri deca budu kod njih...pod2 romnticno-ljubavno vece koje ce vas ili podsetiti na stare dane, kada se se seksali kao zecevi (bar se nadam  Smile ) ili otvoriti nove horizonte u vasem braku i neistrazene oblasti vase veze ili seksulanosti  Smile
U tu svrhu, mozes iskoristi gomilu dobrih predloga koje si vec dobio, dakle romanticna vecera u prijatnoj atmosferi, da joj pokazes i kazes koliko ti znaci, koliko je volis, da je lepa, zgodna, posebna (ok..to verovatno nije tacno  Smile - ali lazi, majku mu  Smile ), ili da je odvedes negde gde do sad nikad niste bili ili radite nesto potpuno neocekivano i novo...u svkom slucaju imas puno opcija pa izaberi neku za koju mislis da bi joj se najvise dopala (ipak ti najbolje poznajes svoju zene,....bar se svi tome nadamo Smile  Smile )
I na kraju tog romanticno-ljubavnog "desavanja" ili kada procenis da je najbolje i da tvoj nov odnos prema zeni daje rezultate, zagrli je...poljubi...i jasno stavi do znanja da:

I want to love you, feel you,
Wrap myself around you.
I want to squeeze you, please you,...ovo je jako bitno
I just can't get enough,
And if you move real slow,
I'll let it go.

...ona ce se ili zagonetno nasmesiti, ili ce biti iznenadjena...u svakom slucaju to je nebitno, jer ces ti nastaviti u istom stilu...

I'm so excited,
And I just can't hide it,
I'm about to lose control
And I think I like it.
I'm so excited,
And I just can't hide it,
And I know, I know, I want you, want you.

...tu ce se definitivno i u njoj probuditi velika zelja, narocito posle te divne veceri u kojoj ces joj pokazati svu ljubav i postovanje koju gajis prema njoj i zakljucno sa ovim poslednjim u kome ce uvideti da je i dalje izuzetno privlacna i atraktivna i da je jedan divan seksulani objekat (al sam ovo poslednje srocio  Smile  Smile )

I sad...kada najzad dodje do toga sto si zeleo - nemoj da useres, pa da kao prosecan Srbin koji laze svog poslodavca nastavis tim putem pa budes i prosecan Srbin koji posle seksa se okrene na drugu stranu i zahrce, ili ode da se tusira ili zdere...NE...ti si drugaciji od drugih  Smile , ti volis svoju zenu i smatras je za retko divno stvorenje  Smile pa se i ponasaj u skladu sa tim - zagrli je, mazi se sa njom, ljubi je..nemoj da oseca da si sve ono radio samo da bi se ogrebao za jos jedan snosaj, nego pusti da se situacija razvija u sledecem pravcu...

We shouldn't even think about tomorrow,
Sweet memories will last a long long time.
We'll have a good time baby don't you worry,
And if we're still playing around boy that's just fine.
 Smile

I....resio si problem!  Smile
Evo da ti skroz uprostim....dobices sve to u pokretnoj slici  Smile

Vazna napomena!!  Smile

Postoji realna mogucnost da ti ni ovo nece pomoci, ali onda ces bar znati da postoji mnogo ozbiljniji problem u vasem braku-odnosu, nego sto ti mislis (kao sto je ona gospodjica koja je uvek u pravu i napomenula  Smile )...ali i to je jako dobro, jer ces onda bar znati koji je problem u pitanju i mocices da pocnes da ga resavas!... jer pogresno je uverenje da je prvi korak ka resavanju problema priznati da ga imas. Prvi korak je saznati koji je problem uopste u pitanju  Smile

Naravoucenije - Kako god da se zavrsi ovaj gore pomenuti postupak...ti si na dobitku! Jer postoje samo dve opcije
- resices problem
- najzad ces saznati sta je zapravo u pitanju

I da...ovde je najzad kraj, mog sumanuto dugog posta  Smile

« Poslednja izmena: 05. Jun 2009, 23:22:58 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jebem mu miša, to sam mu i ja isto rekla, samo što nisam bila tako muzikalno-ilustrativno raspoložena.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Vidim goa ima svoje fanove  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pre bih rekla - sledbenike.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma na to sam mislila  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung XYZ1004
Za sve je kriv kviz  Smile

Morao sam da kucam besmisleno dug post da bi se skinuo sa toga.....ali ne uspeva
Tako da, ako imate neki predlog na temu" kako se skinuti sa Conquiztador-a" ja sam vise nego spreman da vas saslusam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne pitaj me ništa, eno me sad odrali, ne znam šta me snašlo, prosto me više sramota kako su me ubili.  Smile

Tema  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Zajednicki odlazak kod seksologa, psihologa, zoologa i ostalih ologa bi samo banalizovao jedan tako osetljiv i neophodno spontan deo vaseg odnosa, i rekao bih, zapecatio problem.

Tebi...vama treba promena. Menjaj sve sto bi mogao da promenis...od donjeg vesa, garderobe, frizure, posteljine, boje zidova, kreveta, automobila....do zene. Pa sta upali...

Znas kako...Da bi je "imao" sve vreme, zenu moras non stop da zavodis, bez opustanja. Ako si mislio da joj je bracna obaveza da siri noge, a da ti pritom pustis stomak, lepo se oblacis i parfem koristis jedino kad idete negde na slavu, nju primetis jedino kad ti se digne....vrlo si se zajebao.

Ako ne da, udri sa strane. Kratko i jasno.
Ovo za pocetak, da ti obuzda hormone, jer pod uticajem hormona razum radi u leru.
Jebiga, kad si vec doveo sebe u takvu situaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:58:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.