Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:45:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seksualne fantazije žena  (Pročitano 27196 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Danas bas nesto pricam sa drugaricom o tim zenskim fantazijama ( nije tako kako se cini  Smile ) i i dalje ne mogu da skapiram kako devojke u vecini slucajeva mastaju o nekim totalno nepoznatim likovima ili cak imaginarnim ( nebitno je, poenta je da nece mastati o svom momku ako su u vezi, odnosno generalno, retko kad mastaju o nekome ko im se zaista svidja ) i onda za vreme konkretnog odnosa, sa konkretnom osobom ( koju nikad nece zamisljati za vreme tih intimnih mastarija ), opet dozive orgazam, vrhunac kakogod.

Zar nije logicno da ce i zene mastati o svom momku, ako je pretpostavka da je taj isti momak seksualno uzbudjuje ?

* nadam se da nisam previse koMfuzna ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zar nije logicno da ce i zene mastati o svom momku, ako je pretpostavka da je taj isti momak seksualno uzbudjuje ?
Ovo sam i ja htela da pitam... Ustvari, da odgovorim... Ali opet ću se samo zagonetno smeškati....  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dobro, valjda ce se naci neko ko nije suvise zagonetan pa da mi odgovori  Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hajde, ipak ću ja.  Smile
Tvoje pitanje se i meni čini savršeno logičnim. I sama sam o njemu razmišljala.

Mogu ja maštati i fantazirati o Sakisu Ruvasu (jer mi je on ideal muške lepote  Smile) do sutra... Nema mi u tome nikakvog zadovoljstva, jer je to isto kao da maštam da ću jednog dana postati astronaut. Znači, procenat realnosti u tome je 0. Elem, moje sve maštarije i fantazije uvek imaju dozu realnosti, i uvek su prilično moguće, samo je potreban sklop određenih faktora, najčešće u budućnosti, kako bi bile ostvarene.

Isto je i sa tim fantazijama. One podrazumevaju prisustvo realnih objekata (čitaj: mog dečka), pa mi uvek ostaje mogućnost njihovog realizovanja, što ih čini još lepšim - ta doza realnosti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da, ali ti mastas o svom decku, a vecina devojaka ( pre nego sto me neko napadne da lupam gluposti, ovo sam procitala jedno milion puta ) masta o .. lupam, mesaru. Iako realno, nikad ne bi u stvarnosti zaskocila mesara ..

Kazem, nebitno je ko je, poenta je da to nije osoba u koju si zaljubljen. Cak sam jednom gledala emisiju, kao devojka ne moze da dozivi orgazam i sad je kao lece i prvo sto su joj rekli je da napravi desetak slika svog momka i da, dok masturbira, gleda u njih i misli na tog decka.

Verujem da sve to dolazi iz mozga, i orgazam i napaljenost i popratne pojave, i zasto onda mastati o nekom mesaru kojeg, u stvarnom zivotu ne bi briferom dotakla, pored tvog decka koji te savrseno zadovoljava u krevetu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Meni to nije jasno iz prostog razloga što ne mogu da se stavim u tu poziciju, jer je kod mene drugačija situacija. Sto ljudi - sto ćudi... Isto tako možemo mozgati o milion drugih stvari koje su nam nepojmljive, a vidimo da ih drugi ljudi upražnjavaju... Jednostavno, ne vredi... Ces, ne lomi glavu uzalud...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dovraga, ti si psiholog, trebas uvek imati odgovor na moja bolesno perverzna pitanja  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile
Dala sam ti odgovor: let it go...  Smile

edit: Mada, dala sam ti odgovor kao moja malenkost, a ne kao psiholog. Mogu ti dati i taj, stručni Smile, mada sa čisto teorijske strane...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 18:13:53 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jel te za to placam ?  Smile

Smile

Ne mogu pustiti, promislicu jos malo o ovome, porazgovarati sa par seksualno opterecenih osoba pa cemo doci valjda do nekog smislenog zakljucka  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mislim da se ključ krije u ovome seksualno opterećenih osoba... Mada, ima tu verovatno još mLogo epiteta...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:45:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.