Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 00:26:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seksualna nesinhronizovanost  (Pročitano 2128 puta)
18. Apr 2007, 21:35:12
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Seksualna nesinhronizovanost

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da vaš partner spava snom pravednika, dok vi ležite pored i maštate o strasnim poljupcima, zagrljajima... Ili ste vi ta osoba kojoj je dovoljno da seks upražnjava jednom nedeljno dok ljubav vašeg života to nikako ne shvata i "spopada" vas svakoga dana?

Ne brinite, to se ne dešava samo vama. Reč je o takozvanoj seksualnoj nesinhronizovanosti od koje "pati“ dosta parova. Psiholozi tvrde da samo 50 odsto parova "ono“ želi u isto vreme.

Ta pojava se retko manifestuje na samom početku veze. Kada ste tek stupili u odnose sa novim partnerom sve vam je zanimljivo, tako da hormoni bude želju non-stop.

Medjutim, kako vreme prolazi i početna strast se stišava, uočava se prava slika.

Izostanak seksualne želje medju partnerima je ozbiljan problem koji može izazvati osećaj odbačenosti i frustracije, što vodi u depresiju. Potrebno je potražiti razlog zašto se to dešava. Jedan od krivaca bi mogao biti stres kojem smo izloženi svakodnevno.

Muškarci i žene različito reaguju na stres - jači pol se od stresa "leči" seksom, za razliku od žena koje mogu biti potpuno paralisane.

Naravno, to ne znači da ukoliko vi i vaš partner ne mislite u svakom trenutku isto, da treba da se razidjete i da niste jedno za drugo. Potrebno je samo malo razumevanja i spremnosti na kompromis.

Rešenje bi moglo da bude i probanje nečeg novog - masaža, izlet u prirodi, zajedničko tuširanje, spremanje hrane... sve što do sada niste radili jer za to niste imali vremena.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
malo razumevanja i spremnost na kompromis.....

ali nekada i  malo glavobolje  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Davno sam procitala da je tesko uskladiti temperament vampira sa cednosth ljubicice. Malo je anahrono, ali je sustina ista, a i pokazala se kao tacna. Mnogo parova koje ja poznajem ima ovaj problem, bilo da se radi o neuskladjenosti potreba, obima ili vremenu zadovoljavanje istih. Stvarno je gadno ako zena zaspe kao klada u 22h, a njenom se partneru libido budi u ponoc. Ili, ona je raspolozena za jutarnji seks, a on je mrzovoljan do podne.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
Davno sam procitala da je tesko uskladiti temperament vampira sa cednosth ljubicice. Malo je anahrono, ali je sustina ista, a i pokazala se kao tacna. Mnogo parova koje ja poznajem ima ovaj problem, bilo da se radi o neuskladjenosti potreba, obima ili vremenu zadovoljavanje istih. Stvarno je gadno ako zena zaspe kao klada u 22h, a njenom se partneru libido budi u ponoc. Ili, ona je raspolozena za jutarnji seks, a on je mrzovoljan do podne.
Ja sam vampir i zaista je to veliki problem i iskrena da budem nemam pojma kako to da promenim....na kraju mi se sve smuci i vise ne znam ni sta ni kako zelim... Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Meni je ok...moja devojka moze samnom i tri puta na dan,ali to je samo zato sto se savrseno razumemo...mislim,u vezi smo vec 2,5 godine...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa... jel imate vi vremena za druge stvari s obzirom na 3X... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Life is a bitch, and then you Die...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 433
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Sagem 6070

e tu si u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ako poznajes u dusu svog partnera, njegove potrebe...a trebalo bi...
ako posedujes takticnost, uskladjenu sa poznavanjem svog partnera...a trebalo bi...
ako ne postoji zasicenost u vezi...a ne bi trebalo...

kakva crna seksualna nesinhronizovanost tu moze postojati?
u pola noci, u po dana...u mesecnom ciklusu, van mesecnog ciklusa...pod punim mesecom......bilo kad, bilo gde.

Ako mojoj partnerki nije do seksa, prepoznacu taj trenutak...a onda ne vidim kako bi meni moglo da bude.
Ali, ako se desi da je spopadnem dok je u dubokom snu, tesko da bi odolela takvom iskusenju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Life is a bitch, and then you Die...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 433
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Sagem 6070
vidis ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Mislim da Vrc malo idealizuje stvari. Nije to baš tako jednostavno.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 00:26:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.