Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:45:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Seks u troje: Isprobati ili ne?
Da
58.3%  (180)
Ne
16.8%  (52)
Zavisi od kombinacije
24.9%  (77)
Ukupno glasova: 309
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks u troje: Isprobati ili ne?  (Pročitano 118377 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako dvoje odraslih, normalnih (pomoz' bog  Smile ) ljudi, u seksualnom odnosu, dobrovoljno na nešto pristanu, pa taman to bila (po našim kriterijumima) i najperverznija i najbolesnija stvar na svetu, onda to više nije perverzija, nego njihova lična stvar. Smiley

Ne, to je i dalje perverzija, bez obzira sto su se slozili oboje da to urade. Na stranu to sto je istovremeno i njihova licna stvar Smiley
Kapiram da je sve sto radimo u toku seksa, a ne doprinosi oplodjivanju jelte, perverzno tj bolesnjikavo. Na kraju krajeva, zna se sta je krajnji cilj seksa jelte, tj zasto seks postoji.
PRitom, ne osudjujem nikog i nista, nisam ni ja cvjecka, nego, realno .. svi smo nastrani Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da,da...sve ste naivne...sve tri ste stale u taj jedan glas...ccc...

Ona Bambina pogotovo. Prodaje neke moralne mudrolije po forumu za male pare, a u njoj cuci prava mala razvratnica.

Ja nisam videla anketu uopšte, tek sad sam glasala. Wink

A razvratnica koja čuči u meni rezervisana je isključivo za jedne oči. Smiley

A, ako je treci recimo Sasa Matic? Pusti ti te price... Smile

To isto kazu i za analni seks  Smile
Sta onda reci za analni seks u trojku?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Sta onda reci za analni seks u trojku?  Smile

Pa valjda u trojci i ima analnog seksa, znaci da ti je to dupla opasnost  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne, to je i dalje perverzija, bez obzira sto su se slozili oboje da to urade. Na stranu to sto je istovremeno i njihova licna stvar Smiley
Kapiram da je sve sto radimo u toku seksa, a ne doprinosi oplodjivanju jelte, perverzno tj bolesnjikavo. Na kraju krajeva, zna se sta je krajnji cilj seksa jelte, tj zasto seks postoji.
PRitom, ne osudjujem nikog i nista, nisam ni ja cvjecka, nego, realno .. svi smo nastrani Smile
Ne, ok, to stoji.... Ali ono što hoću da kažem je - ako nekome nešto prija, i pritom nikoga ni na šta ne prisiljava, te oboje (ili svih osmoro, otkud znam Smile ) uživaju u tome nečemu, apsolutno ne vidim problem, niti vidim kako bi iko mogao da ih osuđuje.

Na stranu sad ti izlizani evolucioni dokazi... Da je evolucija htela da se ljudi seksaju samo kad treba da se plodU, ona na klitors ne bi stavila 8000 nervnih završetaka, i tako daljeeee...

Isto i za samu ovu temu - trojka... Ko šta radi i sa kim, dok god me ne ugrožava, me isto tako ni apsolutno ne dotiče. Ali je sasvim druga stvar izneti svoj stav, svoje viđenje. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa da, ali klitoris nema veze sa seksualnim odnosom, tj ne mora imati  Smile
To je dio tijela, kao stopalo ili nos  Smile

Mislim da je majka priroda unaprijed znala da ce muskarci biti nesposobni da zadovolje zene pa ih je onda obdarila da se same zabavljaju  Smile

Naravno, ko sta radi, njegova stvar, ali i dalje to ne mjenja cinjenicu da je nesto perverzno. Pitanje je samo, ima li granice?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 01:28:17 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Koja je onda, evolucionistički, funkcija klitorisa, ako ne uživanje u seksu? Smiley
Na stranu one žene koje ne doživljavaju vaginalne i svih onih osamnajs orgazama koje smo ovde nedavno apsolvirali.

A gde je granica tuđe perverzije - opet kažem - njihova stvar. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Koja je onda, evolucionistički, funkcija klitorisa, ako ne uživanje u seksu? Smiley
Pa zavisi od toga sta ti smatras pod seksom, jer danas, manje vise, sve sam mozes da uradis kako bi dozivio orgazam.
Ali ako postoje vaginalni, analni i oralni seks ( a i seks u troje  Smile ), onda bi postojao i klitoricni seks.  Smile
Tako da mislim da je funkcija klitorisa seksualno zadovoljavanje zene, ali bez seksa  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sad najozbiljnije...

Seks u troje je nesto kao horor film... Ako nemas dobar stomak i jaku psihu, izbegavaj ga...

Sto se mene licno tice, bilo bi degutantno da kao ozenjen covek ogoljujem svoje misljenje Smile, ali hipoteticki...da nisam u situaciji u kojoj se nalazim, ta varijanta bi mi bila prihvatljiva, ali samo sa osobama sa kojima nisam u emotivnom odnosu. S tim u vezi sam i rekao da te igrarije ne preporucujem zenama, upravo zbog psiholoskog profila i drugacijeg poimanja seksa.

Ono, u sta sam siguran, je da ne postoji osoba koja nije pomislila na seks u troje, pa cak i pozelela...

...pa cak to bila i Bambina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bambina kao vrhovni arbirtar moralnosti, je li?  Smile

Pa... kad bi mi doveli Sakisa i Fernanda, ne znam na šta bi to ličilo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Na gej paradu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:45:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.