Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Секс са животињама је нормалан ?!?  (Pročitano 50818 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hm,bas sad nesto razmisljam o ovome...Moje misljenje je da je pitanje godine(ili decenije)kada ce se na sodomiju gledati kao na,relativno,prihvatljivu pojavu(sto,naravno,ne znaci da se slazem sa tim).Ali pazite ovo,koliko se samo zivotinja ubije,na najbrutalniji nacin,zarad krzna,dakle zarad citog luksuza.A onda se oni koji se bore za prava zivotinja,i protiv ubistva zivotinja zbog krzna(recimo)predstavljaju u javnosti kao ekstremisti i,fakticki,mentalno labilne osobe.Takodje ih policija eksprsesno hapsi kada upadnu na neki skup protestvujuci itd.Sa druge strane sodomisti se predstavljaju kao najgori bolesnici.Sustina je da li neko od necega ima koristi(postoji citava industrija proizvodnje odece od zivotinjske koze i krzna;ta odela su,kao sto svi  znamo,ubedljivo najskuplja),ili nema koristi,a od sodomije niko nema nikakve finansijske koristi.To je u stvari osnovna logika(zapadne)demokratije.Dakle "pare ne smrde".Isto je i sa vegetarijanstvom.Kada neko kaze da ne jede meso(iz ma kojih razloga),na njega se odma gleda sa nekom rezervom,kao nesto sa njim nije u redu itd.Dakle,niko ne postavlja pitanje porekla te hrane,tj. kojom je procedurom i kojim stravicnim mucenjem zivotinja je ona dosla na sto itd.
Takodje lov i ribolov,mnogi ljudi upraznjavaju ove aktivnosti iz ciste zabave,i to na neki nacin predstavlja simbol muskosti,junastva itd.Dakle,ubiti pokretnu,nezastienu metu,koja ne moze,ni na koji nacin,da ti uzvrati,ili da se odbrani.
Dakle to su sve argumenti(legitimni)koji sodomisti mogu da manifestuju u svoju odbranu.Dakle,ja se slazem da nije prirodno polno opstiti sa zivotinjom,i da to,generalno,rade psihicke poremecene,mentalno zaostale osobe,perverznjaci itd. Takodje,to nije u redu prema zivotinjama.Ali,sve ovo(prethodno)navedeno je mnogo gore od sodomije(objektivno)i sa eticke,i sa moralne,i sa sveke druge strane... Dakle,jos jednom kazem,jedina logika,u danasnjem(kapitalistickom)svetu da se nesto predstavi za bolesno,izopaceno,nastrano ili prirodno i neotudjivo pravo coveka je - da li to nesto donosi pare ili ne.Ako donosi - pa ne postoji taj moralni,ili bilo kakav drugi argument koji to moze da zabrani,nazalost.To je,po meni,sustina ove price.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 23:52:04 od Goran123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da li smeju da se ubijaju zivotinje zbog zadovoljavanja cula ukusa?Smeju!Ja onda ne vidim nikakav problem zasto ljudi ne bi mogli da imaju seks sa zivotinjama, sigurno im to manje smeta nego da ih neko ubije zbog jela ili krzna.A selektivno biranje gde zivotnje mogu da se ubijaju zbog hrane a sex nije dozvoljen je jednostavno nepravedan, ko razmisli znace.U sustini ja smatram da su zivotinje niza bica od ljudi (sto i jesu) tako da sve dok niko ne ubija ili siluje zivotinje u mom prisustvu nemam nista protiv da on to radi u svojoj kuci, ja verujem u slobodu i mislim da ne bih imao prava da se mesam nekome u to da li ima sex sa zivotinjama ili ne, pogotovo dok je dozvoljeno da se zivotinje ubijaju.Tek kada sve zivotinje budu prihvacene kao jednaka bica sa ljudima i dobiju ista prava kao i ljudi (sto ne bi trebalo i nece se desiti, naravno.) mogu da shvatim ljude koji ne misle kao ja.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Aha, pa kada je sve to normalno, ajd' neko nek mi kaze, kako da nateram mrave da mi golicaju m**a, dok 'bem kravu ??  Smile
Ooooooo, sta li cu sve da procitam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Da li smeju da se ubijaju zivotinje zbog zadovoljavanja cula ukusa?Smeju!Ja onda ne vidim nikakav problem zasto ljudi ne bi mogli da imaju seks sa zivotinjama, sigurno im to manje smeta nego da ih neko ubije zbog jela ili krzna.A selektivno biranje gde zivotnje mogu da se ubijaju zbog hrane a sex nije dozvoljen je jednostavno nepravedan, ko razmisli znace.U sustini ja smatram da su zivotinje niza bica od ljudi (sto i jesu) tako da sve dok niko ne ubija ili siluje zivotinje u mom prisustvu nemam nista protiv da on to radi u svojoj kuci, ja verujem u slobodu i mislim da ne bih imao prava da se mesam nekome u to da li ima sex sa zivotinjama ili ne, pogotovo dok je dozvoljeno da se zivotinje ubijaju.Tek kada sve zivotinje budu prihvacene kao jednaka bica sa ljudima i dobiju ista prava kao i ljudi (sto ne bi trebalo i nece se desiti, naravno.) mogu da shvatim ljude koji ne misle kao ja.

Priznaj! Kresnuo si Lesi!

Sad mi je jasno sto je toliko bezala od kuce.   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@WhiteGoa

Zar ti je to jedini argument da sam ja nastran?Zar nije lepse voditi argumentovanu diskusiju umesto vredjanja.Ja sam spreman da cujem tudja misljenja i ako me neko ubedi  da nisam u pravu priznacu gresku i promeniti misljenje, ali nema potrebe za vredjanjem, nismo u vrticu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Prvo nikad niko nije mogao niti će moći da spreči seksualna opštenja u privatnosti. Opštenja sa životinjama dešavala su se od najstarijeg sveta. Problem je sa bolesnom potrebom da se takva ponašanja iznesu iu spavaće sobe. Seksualna ravolucija srušila je mnoge granice ali već smo prešli onu liniju koja je dopustiva.

Inače kad kažeš da je seksualno opštenje sa ovcom ili vučjakom bezopasno po tu životinuu, a šta ćemo sa onim drugim, manjim stvorenjima koja takođe često zloupotrebljavaju. Pri tome ta bića obično budu povređena do smrti. Recimo sa malim psima, kunićima,...

I još gore od svega ako se relativizira pravo društva da negde povuče crtu i proglasi tabu šta ćemo posle sa nekrofilima, oni ne ugrožavaju nikoga fizički, a što nečiju porodicu u trenutku strašnog stresa dodatno potresu nije bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@WhiteGoa

Zar ti je to jedini argument da sam ja nastran?Zar nije lepse voditi argumentovanu diskusiju umesto vredjanja.Ja sam spreman da cujem tudja misljenja i ako me neko ubedi  da nisam u pravu priznacu gresku i promeniti misljenje, ali nema potrebe za vredjanjem, nismo u vrticu. Smile Smile
Argumenti su ti boli glava ..
sve dok niko ne ubija ili siluje zivotinje u mom prisustvu nemam nista protiv da on to radi u svojoj kuci
Znaci ti pitas kravu jel oces da je *ebes, ona ti klimne glavicom i ti ozezi .. Ti imas tu mogucnost da komuniciras sa nizim bicima ( kako ih nazva ) od nas ? Koji je to jezik, pa da pitam kuce sto me ne slusa, bio bi mi od pomoci .. ?
Jedes zivotinje da bi se razvio u fizicki zdravijeg covjeka ( prije nego neko pocne da smara s vegetarijanstvom, vec smo sto puta diskutovali o tome i uporedjivali razvijenost vegetarijanske i mesozderske djece, pa da sad ne duzim ), a imas sex s njima da bi pokazao koliko covjek moze biti .. manji od amebe u svojoj psihickoj bolesti i nastranosti. Prema tome, nemoj porediti te dvije stvari, nemaju veze s vezom.
I da, nastran si, ako nisi shvatio iz gore prilozenog obrazlozenja; ne znam sto se vrijedjas zbog toga; to ti je najmanji problem znajuci da podrzavas kresanje s zivotinjama.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dakle da covek ne poveruje.
Samo tako Derek  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
E, totalno ste netoleratni... pustite konje na njih.

*sledeca stvar u trendi svetu sexa

*jos malo erotike za nase liberalne drugare

*btw troter, pokusaj da se provuce vegetarijanska propaganda i diskutuje , sta je bolje -ubistvo ili silovanje iz aspekta zivotinja... totalni promasaj. Promasaj je toliki, da si otisao jos malo dalje, bio bi blizi cilju.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 11:02:26 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ja onda ne vidim nikakav problem zasto ljudi ne bi mogli da imaju seks sa zivotinjama, sigurno im to manje smeta nego da ih neko ubije zbog jela ili krzna.
Pobogu covjece pa kako ovo moze biti prihvatljivo ali nikako nikako drugo ti kazes da je uredu jer eto zivotinje s ene bune kako ti znas da se  ne bune jesi ih pitao jesi ti doktir Dulitil
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.