Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:07:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks s bivšima  (Pročitano 9639 puta)
29. Avg 2008, 08:37:35
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Bili ste u vezi. Dovoljno ste stari da stupite u intimne odnose, i to ste i uradili. Onda ste raskinuli. Neko vreme nakon toga, ponovo ste videli bivšeg dečka ili bivšu devojku, možda je tu bilo i alkohola, ili je proradila nezalečena čežnja uz dodatak večito aktivnih hormona, i završili ste u krevetu s bivšim. Loša ideja.

Nije nemoguće ponovo biti u vezi s bivšim ili bivšom. Ako znate šta nije bilo u redu prošlog puta, i u stanju ste da oboje poradite na tome, nije nemoguće ni da vam uspe. Dešava se. Ipak, u većini slučajeva, ne uspe - a tada ponovno vođenje ljubavi s bivšim dečkom ili bivšom devojkom samo otvori stare rane i produži vreme koje vam je potrebno da prebolite raskid.

Ima onih koji kažu sebi da će u krevet s bivšim dečkom ili bivšom devojkom otići samo onako, "zarad starih dobrih dana". Ali, ako su ti dani bili toliko dobri, zašto ste uopšte raskidali? Za vaš raskid i za to što više niste zajedno svakako postoji razlog. A seks s bivšima je u stanju da vam i te kako pokrene emocije, toliko da pomislite da se ponovo zaljubljujete u tu osobu, i da maltene dobijete amneziju i zaboravite zbog čega ste raskinuli s tim dečkom ili devojkom. Ili su oni raskinuli s vama, svejedno - ako je to bio slučaj, da li želite da ponovo budete ostavljeni i da ponovo patite dok vam samopouzdanje pada na nulu jer vas je dvaput ostavila ista osoba?

Nije lako suzdržati se od seksa s bivšima. Naročito ne ako ste usamljeni, treba vam nežnosti, bliskosti, treba vam nešto prijatno, a oni vas znaju, ranije ste već uživali s njima... Može da deluje kao veoma privlačna ideja. Međutim, u najvećem broju slučajeva (postoje i izuzeci, kao i uvek), ono što dođe nakon tog seksa ne bude nimalo privlačno. Budete ponovo povređeni, bude vam kao da ste tek raskinuli, sve vas ponovo boli...

Zato, suzdržite se. Ukoliko ste na "ma, vratiću ja bivšeg/bivšu" misiji, sačekajte sa seksom dok ponovo ne budete u vezi i dok se ne uverite da vam, koliko ste u stanju da procenite, ovog puta ide dobro. Nije lako tako postupiti, ali bi vam moglo biti i te kako drago što ste se suzdržali.

Naravno, pod pretpostavkom da vam uspe da se setite bilo čega racionalnog onda kad vam se ukaže prilika da budete u zagrljaju nekoga u koga ste bili jako zaljubljeni.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
možda je tu bilo i alkohola

kljucni deo recenice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hehe. . . istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8GB
ne.ne,ne,ne,ne Smile
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sto da ne... To je ipak samo sex.... Ne moram da vodim ljubav....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zavisi kakva je veza bila...ako je bilo ozbiljnije,bolje da se to vise ne dira.ako je bilo nesto prolazno,sto da ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bili ste u vezi. Dovoljno ste stari da stupite u intimne odnose, i to ste i uradili. Onda ste raskinuli. Neko vreme nakon toga, ponovo ste videli bivšeg dečka ili bivšu devojku, možda je tu bilo i alkohola, ili je proradila nezalečena čežnja uz dodatak večito aktivnih hormona, i završili ste u krevetu s bivšim. Loša ideja.
Sto?
Ako je bivsi parner takodje sam, ako je sex bio odlican, zasto da ne....
Ne mora od toga nista ispasti...
Moze biti samo dobar nacin da se ubije vece...
Da se popravi raspolozenje...
Da se eliminise stres...

Ako tu nece biti niko povredjen... bilo da je to neko od dvoje ucesnika... ili njihovi sadasnji partneri ako ih ima... nema ama bas ni jednog razloga da se to ne uradi i da to bude tretirano kao nesto lose, ako se za to ukaze prilika.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ne vidim nista lose u tome samo sto zene to u vecini slucajeva izbegavaju Smile (naravno ima izuzetaka ... Smile )
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sa bivšim frajerima, komšijama, kolegama i drugarima nikad (nikad više)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sa bivšim frajerima, komšijama, kolegama i drugarima nikad (nikad više)!
iskreno Smile

Znas ti kad moj ortak prica sa babom i ona mu kaze sine moj sto ti vise nisi sa onom Bojanom dugo ste bili zajedno a on odgovara jesmo zajedno kad zasvrbi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:07:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.