Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:42:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks pre braka  (Pročitano 55185 puta)
Hronicar svakodnevice

život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia neupotrebljiiv
planirati ili ne planirati sex pre braka je sasvim suludo da ne kazem glupo.

sex je prirodna potreba, hormoni rade mimo nase volje i tu se ne treba opirati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N 73
jeste ...glupo planirati ali.....svi psiholozi će ti reći da se dobra veza iliti brak 99% zasniva na dobrom sexu,
naravno da to nije sve...ali.... zamisli da tek u braku otkriješ da se neslažete u krevetu, i da očekuješ dug i srećan brak....piffffff.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nikako sex pre mraka mislim ko ce jos na ovu vrucinu dodatno da se znoji..
.......... cekaj o cemu se raspravlja pre braka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
jeste ...glupo planirati ali.....svi psiholozi će ti reći da se dobra veza iliti brak 99% zasniva na dobrom sexu,
naravno da to nije sve...ali.... zamisli da tek u braku otkriješ da se neslažete u krevetu, i da očekuješ dug i srećan brak....piffffff.... Smile Smile

Znas kako...Sve se vezba i stice, pa tako i seksualne veshtine....(:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N 73

ali  ne slažu se svi ljudi u krevetu , ma koje veštine posedovali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 7

moradoh ovo da citiram.  Smile
Ali ja ne mogu da vežbam kao i sve drugo što se vežba dva puta dnevno svaki dan i svaki trening po 4 sata  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2008, 14:57:57 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG kg800
Apsurdno je određivati ništa pre braka sa 14 godina......... tebi se ceo zivot može izmeniti za godinu dana, a mišljenje menjaš na dnevnoj bazi, slažem se da ne treba da se olako daješ svakom, ali ako nađeš nekog ko ti godi i sa kim se osećaš lepo što da ne  (ali sa 14 god, si sa moje tačke gledišta još uvek mlada za to). Što se tiče male sredine i šta će selo da kaže ... mislim da ti je to sve jedno ....... oni će svašta da pričaju uradila ti to ili ne., i nemoj da gledaš da ugodiš svima (to je nemoguće) gledaj da ugodiš sebi i to je jedino važno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 

Apsurdno je određivati ništa pre braka sa 14 godina......... tebi se ceo zivot može izmeniti za godinu dana, a mišljenje menjaš na dnevnoj bazi, slažem se da ne treba da se olako daješ svakom, ali ako nađeš nekog ko ti godi i sa kim se osećaš lepo što da ne  (ali sa 14 god, si sa moje tačke gledišta još uvek mlada za to). Što se tiče male sredine i šta će selo da kaže ... mislim da ti je to sve jedno ....... oni će svašta da pričaju uradila ti to ili ne., i nemoj da gledaš da ugodiš svima (to je nemoguće) gledaj da ugodiš sebi i to je jedino važno.

Smile Smile Smile Smile Smile   tacno tako
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
sex pre braka je neopxodan bar u mom slucaju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Sex pre braka - definitivno da.
Jeste da sa 14 god. nemožeš realno gledati na sve aspekte te "problematike", što je normalno, nisam ni ja mogla.
Naravno da ne treba da počneš da ulaziš u odnose rano, nepromišljeno i nezaštićeno.
Hoću samo da ti kažem da postoji faza života pre braka kada treba da se iživiš, što važi i za momke, naravno, i to ne samo u sexu (naravno da ne treba da ih menjaš svaki dan), da jednog dana kada uđeš u brak ne osetiš da je život prošao pored tebe i da je brak za tebe zatvor.
Moja kuma je ušla nevina u brak (udala se u 24-toj) i sad se već kaje zbog toga, i ima problema sa mužem, tj. on sa njom, jer je totalno nezainteresovana za sex ili bilo koju vrstu intime. Kada sam je pitala što je tako, odgovorila mi je da joj je nema volje jer je uvek "sve isto". Bojim se da je za koju godinu ne uhvati neko ludilo i ne počne da švrlja (mada iskreno to nemogu ni da zamislim, poznajući je od pelena), tačnije nadoknađuje sve ono što nije pre braka, a to nikako ne bi bilo dobro. Shvataš poentu.
Naravno, ako je tvoj stav takav, mada možeš da promeniš mišljenje još milion puta, radi onako kako ti srce kaže Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:42:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.