Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:13:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks pre braka  (Pročitano 50563 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@Magic Master
samo napred treba da ostanes nevin do 40 godine pa kad shvatis da si sjebo mladost onda da odes da skocis sa mosta  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa mozda se ozeni u 19-oj  Smile
ali ce ponovo otkriti da i u braku ima seksa bez namere da se prave deca... zivotinje imaju teranje par puta godisnje, ljudi stalno  Smile
doduse, ako ima novca da izdrzava 20oro dece i nadje zenu voljnu da bude non-stop trudna... meni ne smeta  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
meni ne smeta  Smile
ni meni  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sto ljudi - sto cudi. Ne znaci da je neko, ko se razlikuje, u krivu (njemu i njegovom mozgu mozda stvarno tako vise odgovara)....kao ni da smo mi, koji se jebemo ko grlice, u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
I dok se neki muškarci žale i da im je jedna žena previše, jednom Malezijacu ni tri nisu dovoljne, pa hoće još jednu, a na njegovu sreću to su mu odobrili i šerijatski sud i dosadašnje tri supruge.

Malezijac koji ima tri žene i dvadeset petero djece, sprema još jedno vjenčanje, pošto je dobio dopuštenje svih triju žena i islamskog suda.

Šerijatski visoki sud u državi Terengganuu prihvatio molbu trgovca nekretninama Abu Bakara Embonga da se četvrti put oženi, i to ženom koja je 29 godina mlađa od njega.

Sud je uzeo u obzir da 54-godišnji Abu Bakar zarađuje 20.000 ringita (6.250 američkih dolara) mjesečno i da je svim trima ženama kupio kuću i auto.

Novine pišu da su njegove žene kojima je 46, 45 i 25 godina, na sudu izjavile da nemaju ništa protiv nove žene.

Šerijatski sud odlučuje o osobnim i vjerskim pitanjima muslimana koji čine gotovo 60 posto od 27 milijuna stanovnika Malezijije.

Izvor: NetPortal

... sad tek vidim naslov teme ponovo  Smile
ova zanimljivost se odnosi na seks u braku, of kors....  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 00:38:11 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
ali ce ponovo otkriti da i u braku ima seksa bez namere da se prave deca... zivotinje imaju teranje par puta godisnje, ljudi stalno  Smile
doduse, ako ima novca da izdrzava 20oro dece i nadje zenu voljnu da bude non-stop trudna... meni ne smeta  Smile

Ponavljam: rješenje svih tih problema je suzdržavanje od seksa. Ne moram da se ženim. Ja brak ne gledam kao nešto što će ti dozvoliti da imaš polni život, već mogućnost da se nađe srodna duša s kojom ćeš biti srećan i bez seksa....

@Magic Master
samo napred treba da ostanes nevin do 40 godine pa kad shvatis da si sjebo mladost onda da odes da skocis sa mosta  Smile

Ako na mladost gledaš kao na seks, alkohol, buku diskoteka i slično onda ću biti ponosan što sam je se odrekao. Willpower bi u četrdesetim godinama mogoa da iznosi +1000   Smile

« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 02:34:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S

Ponavljam: rješenje svih tih problema je suzdržavanje od seksa. Ne moram da se ženim. Ja brak ne gledam kao nešto što će ti dozvoliti da imaš polni život, već mogućnost da se nađe srodna duša s kojom ćeš biti srećan i bez seksa....

Au koji si kralj!  Smile
---
Nego... ne znam odakle si ovo izvukao ali me podseca na neku igricu.

Kad smo vec kod igrica ovaj tvoj odgovor me podseca na Sims ( za one koji ne znaju - simulacija realnog zivota )
poshto vidim da si zagrizen u kompjuterske igrice ne znam kako drugachije da ti objasnim nego ovako.
U prvim delovima Simsa nije bilo nikakvog sexa, vec ono kao iz Andersenovih bajki, upoznavanje, srodne dushe, flert, malo po malo i vrhunac je 
poljubac i onda krece kratka sekvenca kojoj fali samo ono Happily ever after i to je to. Imash osecaj kao da si obrnuo igru. ( mada nisi, ide opet sve ispochetka )

Ubrzo su se igrachi zasitili od ovoga. Morali su ubaciti i sex ( i dosta kombinacija s njim ) ili ce u suprotnom igrica propasti kao i njihov novac i nece ih biti itd...
Tako nesto ce se desiti i tebi.
Ili cesh prevazici vremenom ovu tvoju fazu i uvideti da je sex jedna veoma lepa stvar ( Tako sam bar chuo  Smile prich'o mi jedan shto je gled'o  Smile Smile )
Ili... pa dobro nije da te nece biti, ali mogu samo da zamislim tvoj drustveni zivot ako nastavis ovako... Sve to utiche na psihu burzeru, eej! Sto kaze Bambina lepo je Frojd sve rekao, dodushe nemam pojma sta je rekao al' sigurno je rekao nesto pametno, ne bi ga dzabe pominjala...   Smile

Ako na mladost gledaš kao na seks, alkohol, buku diskoteka i slično onda ću biti ponosan što sam je se odrekao.

Na mladost?! Ma nee... gledam na to kao na...  Smile... kao na  proslu nedelju... i onu pre prosle... i onu pre te...... i onu tamo... i tako dalje...                                 

---------

@c@ther!nee

Samo ce ti se kazati kad tad i sto kaze @milton43 smejaces se ovoj temi jednog dana
Al samo da ti skrenem paznju da se suvishe navodish po ovom forumu, do ove 12 strane si promenila misljenje 3 puta
samo ti fali jos anketa: "Da li mislite da bi trebala da se keksam pre braka"

ja ti dajem godinu mozda dve Smile
ko razume shvatice Smile

Mada se i ovo moze smatrati odgovorom
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 05:46:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Au koji si kralj!  Smile
---

Ne, ovo ti je RPG fazon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N 73
jao bre ljudi pa nismo u 18 veku..... Smile Smile Smile Smile  treba sve isprobati pre baka da ne bude posle iživljavanja u braku onoga šta niste imali pre toga.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24

Au koji si kralj!  Smile
---

Ne, ovo ti je RPG fazon  Smile

Ovo je Avernum. The best RPG forever   Smile Vidiiš da postoji čak i "suzdržavanje od seksa" skill (slika je hiljadu riječi  Smile )

jao bre ljudi pa nismo u 18 veku..... Smile Smile Smile Smile  treba sve isprobati pre baka da ne bude posle iživljavanja u braku onoga šta niste imali pre toga.... Smile

ma znam ja da je brak glup, ko li ga je samo izmislio da smeta ljudskim slobodama,   Smile

ma nestaće njega za koju godinu, a o djeci će da se brinu posebne ustanove predviđene za to....   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:13:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.