Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:36:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks pre braka  (Pročitano 50093 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Jes ..
Kad malo bolje razmislim, ovo mi se vise cini kao tvoja pobuna protiv mase u stilu 'ako ce svi, ja necu', i to bas ona pobuna koja ti nece donijeti nista specijalno pametno.
Ali kasce ti se samo . .
A sto si tako unervozena ?? Nemas potrebe. B@mbi je divna osoba. Veruj, ne govori ti nista protiv tebe. Svi ti ovde govore sa distance od nekoliko godina i decenija razlike, a time i stecenih iskustava. Poenta je u svemu, ne samo da li ces upropastiti ili ne, daljnji zivot. Vec da li ces promeniti pogled na sebe. Da li neces ili hoces izneveriti svoja ocekivanja i zelje.
To parce koze, danas lekari mogu ponovo srediti. 100-inak evra, i zenska je ponovo neotpakovana. Ali, sta je onda sa njom ?? Sta ostaje u dusi, u srcu ??
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 02:39:09 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony xperia tipo
Тако сам и ја размишљала са 14 година  Smile

А онда ми је мама рекла да не лупам глупости, и да је секс јако битан део брака... Ако си у вези, за коју сматраш да води браку, зашто би чекала? Треба да провериш да ли ти особа одговара или не, пре него што за то буде касно...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ja se slazhem sa Sim... veruj emocijama, pa ako te navedu na pogreshan chin, nauchicesh za sva vremena.
Jes ..
Kad malo bolje razmislim, ovo mi se vise cini kao tvoja pobuna protiv mase u stilu 'ako ce svi, ja necu', i to bas ona pobuna koja ti nece donijeti nista specijalno pametno.
Ali kasce ti se samo . .

tacno to, bunt protiv masovne seksualne histerije  Smile
ali i treba tako u tom uzrastu.... devojcice se vec sa 14 danas misle hoce li ili nece- i vise je nego ok reci, ja sam mlada, to me ne privlaci, necu bre ni iz kakve radoznalosti  Smile
a ovaj deo da nece do braka je cist inat onima koji se iscudjavaju  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
u kom smo mi veku ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
u onom u kome se ljudi iskreno zacude kad je neko sa 17-18 (jos uvek) nevin  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
blagi uzas draga moja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa i jeste  Smile
i onda dodjemo do toga da 14-godisnja devojcica-devojka izjavljuje 'aman ljudi, ja hocu da budem nevina sto duze'  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
U normalnom društvu normalno je da dete od 14 godina i bude zaštićeno od seksualne zloupotrebe.

Poenta priče je da se ne zariče na celibat u 25. Imala sam tetku koja se tako zaricala, a beše tvrdoglava neviđeno. I šta je od svega ispalo? Upropastila je sebi život. Nije se udala, nije sredila seksualni život do 40, od nenormalnog života je prolupala.

Zato normalno je da se devojka upusti u seks od 18. do 21. godine u trenutku kad ona oseti da to želi. Nije dopustivo pre 16 ni po zakonu. Nije zdravo posle 21 ni po Starom Zavetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Jes ..
Ali kasce ti se samo . .
A sto si tako unervozena ?? Nemas potrebe. B@mbi je divna osoba. Veruj, ne govori ti nista protiv tebe. Svi ti ovde govore sa distance od nekoliko godina i decenija razlike, a time i stecenih iskustava. Poenta je u svemu, ne samo da li ces upropastiti ili ne, daljnji zivot. Vec da li ces promeniti pogled na sebe. Da li neces ili hoces izneveriti svoja ocekivanja i zelje.
To parce koze, danas lekari mogu ponovo srediti. 100-inak evra, i zenska je ponovo neotpakovana. Ali, sta je onda sa njom ?? Sta ostaje u dusi, u srcu ??
Ili si pogrijesio citat ili nesto nisi dobro procitao .. Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ja ne znam za slucajeve produzenih celibata  Smile

ali znam za jedan gde je majka, veika gresnica  Smile u mladosti, postala religiozna pod starije dane i svoju vanbracnu cerku vaspitala u duhu strogog- prestrogog hriscanstva... cura je cak i bogosloviju zavrsila, a prica se da joj je majka zabranila udaju (da li to ukljucuje i redbracni seks, ne znama, vrlo moguce) do 36e?!  Smile  Smile  Smile
nije urbana legenda, tamo neki sasnuti rodjaci  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:36:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.