Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks na prvom sastanku?  (Pročitano 24873 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 

To je bila faza kad sam uzivala da taj neko pati, ioako sam i sama patila za njim ...sad sam  porasla malkce  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
ako me neka na kvarno uhvati za pishu, odma' je teram u tri lepe da me ne bi okarakterisala kao laku robu  Ionako u drustvu vazim za manijaka, samo mi jos to treba...

Citat
Aj sad ozbiljno

Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Nema te privlacnosti zbog koje bih zavrsila sa strancem u krevetu posle par sati poznanstva.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
pa da.. prvo bi da te kresne, onda kad te kresne onda si laka..  a posle kuka i zove  Smile  isti koncep koji se stalno ponavlja...  Smile

Mislim da je poenta da zena en ocekuje od muskarca nista kad je spremna na ovakve ispade, jer najverovatnije nista nece ni dobiti. Ako udjes u to sa razmisljanjem "zelim ovaj jedan seks i nista visE" situacija je povoljnija za zenu. Medjutim, obzirom da se zene zaljubljuju kroz seks, to moze biti vrlo komplikovano.

Meni jr to previse igranje vatrom i bas iz tog razloga nikad nisam pravila ovakve egzibicije. Jer kapiram da bih se zaljubila i bilo bi mi jos gore posle ako bi on to karakterisao iskljucivo kao "one night stand" i nista vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
pih..ne verujem..ali kao kombinaciju sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung i5700 + D880
U sv slucaju nije lako podneti kad neko ne zeli s tobom seks, bez obzira na pol svi se smorimo kad se to desi i razlicito reagujemo, neko jako, jako sujetno ...ja da sam frajer i da mi riba da prvo vece, osecao bi se tako mocno - U jbt al sam neodoljiv kad nije mogla da mi odoli   Smile
Ali ne, ako je konfuzija u glavi pre ce biti - Vidi ove, dala mi, mogu zamisliti sa kojim je sve bila tako prvo vece...A ima i onih karaktera sto im se ogadi zena cim je kresnu, ne mogu je vise ocima videti, a one sto mu ne daju, e te su prave i postene  Smile

Meni je otprilike draze kad napadnem a zenska (na fin i duhovit nacin) odbije, nekako mi bude toplo oko srca... ali 'ladno oko... hm, da Smile Mada, mislim da nikad nisam napao neku zensku koju upoznam to vece, jednostavno nisam taj tip... pogotovo ako se napijem kao stoka - onda sve i da ona 'oce, ja uglavnom ne mogu Smile

Zato sve lepo regularno, par dana upoznavanja, ljubljenja i mazenja... pa onda malo ljubavnih stihova za omeksavanje... "srecice, ja te volim.. od ljubavi sav treperim i gorim.. a sad skidaj gace!". Za to vreme ja svoje vec uveliko skinuo i napaliJo se, i onda nema nazad Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Nisam dosad to praktikovala ali ne znači da neću u situaciji ako budem sigurna da je taj seks ispunjavanje moje sopstvene  želje bez potrebe za ičim više.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pade mi nesto na pamet. Ne kresnemo se na prvom sastanku ali na drugom da; jel ona onda opet 'laka riba' tj ja sam neodoljiv i te fore?
A posle treceg?
A 4?
5
6
7
.
.
.
101?

Posle kog je ona 'fina' a ja nisam neodoljiv?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To je vrlo individualna kategorija.
Izbaci iz glave kvalifikaciju "laka" i kad god da se desi, na dobitku si.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To je vrlo individualna kategorija.

Znaci tema je besmislena? Smile

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.