Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 03:19:33
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Seka Aleksic (Pročitano 24416 puta)
17. Avg 2005, 19:58:00
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Balkan Puno srce prazan sto nema dalje to je to svega ima bice jos ovaj zivot nije los Daj da casi vidim dno nema dalje to je to drugi mogu ko i pre samo da nam zavide Ref. 2x Bas svi, nek cuju svi ovu pesmu sto pali kafanu bas svi, nek cuju svi kako se veseli na Balkanu Razbi jednu sto da ne gde je jedna tu i dve ja za dinar dajem sto nema dalje to je to Nek noc ova vredi pet nek se cudi ceo svet nek se vidi ko je ko nema dalje to je to Ref. 2x Ma ovo pesma nije to je cudo neka nam ove noci bude ludo Sta mogu kad mi srce nije stena ovo je ono pravo dalje nema Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crno i zlatno Ne moras da budes lep da bi za mene bio pravi ne moras da budes moj svejedno bih te ukrala Umetnik u ljubavi ako si onda mi se javi da po meni slikas ti pejsaze golim rukama Ref. 2x Pomesaj ove noci crnu i zlatnu po mojoj kozi slikaj kao po platnu diraj me usnama po telu i vratu pa onda stavi me u ram da znam da tebi pripadam Ne moras da budes jak ne treba ti brdo para ne moras da budes fin da bih te kuci vodila Dovoljno je da si tu kada mi treba malo zara naslikaj me ponovo pa makar bila kopija Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Iskosristi moje mane Moram da ostanem trezna moram jer nikad se ne zna mozda bas s tobom ga prevarim Moram, a znam da je kasno pa da, i vec ti je jasno tu si, da njega zaboravim iskoristi moje mane Ref. Iskoristi moje mane sutra pricaj na sve strane da ovakvu nisi imao Neka cuje neka sazna to neka mu bude kazna sto se sa mnom samo igrao neka cuje, neka tuguje Mozda te mane su prednost mozda jos imaju vrednost mozda bas nesto sam posebno Telo sto bolu se uci lice sto osmeh namuci mozda bas to ti je potrebno izkoristi moje mane Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da sam musko Hej da sam musko samo jedan dan samo jedan dan samo jedan dan A da znam sve sto zena zna sve sto zena zna sve sto zena zna Ref. 2x Lutala bih sve do zore rane zbog mene bi radile kafane zene bi mi dolazile same da sam musko bila bih bez mane Hej da sam musko samo jedan tren samo jedan tren samo jedan tren A da ova pamet ostane pamet ostane pamet ostane Ref. 2x Hej da sam musko trideset sekundi ti bi dragi pao vec u prvoj rundi za sve one obmane i lazi dobio bih sta ti gresna dusa trazi, oooo Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dan od zivota Ne pitaj me sta mi je, ja to znam kada cujem ovu pesmu zaigram zapali se krv u meni, gori sve i bez pica srce mi se opije Zaplakacu kad mi prodje mladost i lepota al' do tada bolu ne dam ni dan od zivota Ne pitaj me molim te, sta mi bi u meni se neki djavo probudi samo ova pesma moju zicu zna lomim casu kao da sam pijana Ne pitaj me nikada, nemoj to sto sviraju ovu pesmu ponovo ova pesma iz mog srca tera bol opija me jace nego alkohol
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dim srca mog nisi tu bile dovoljne sve noci sto kraj nje si proveo vec si je kobnog jutra tog u nasu sobu, nas hram, doveo dali ce me tu ona videti dal me oseca ili sam tu vec izbledela do sad i otopila ko grad usred proleca nisi tu bile dovoljne sve noci sto s njom si se budio vec si tu na mom jastuku svoj ponos zbog nje izgubio dali gusi je dim srca mog sto siri se s jastuka tog
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gde sam ti ja Cujem da su uvrede pale ili vise od toga ne mozes s njom kao sa mnom ona je suvise stroga Pogledas li u drugu prstom ti pokaze vrata kuci moras do deset duze ni pola sata Pametna je da te zadrzi je znala nije ko ja, glupa ispala Ref. Gde sam ti ja da pokrijem glavu jastukom tvojim i celu noc grejem krevet dok si sa drugom Gde sam ti ja da ne vidim sta je istina i ljubim te dugo preko njenog karmina Cujem da su letele stvari ili vise od toga sve u zivotu ti kvari a kazu da nema Boga Pametna je da te zadrzi je znala nije ko ja, glupa ispala Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Izdajice Sve sam noci s tobom provela Grehe svoje skupo platila Tri su dana bila dovoljna Da tvoj osmeh bude tudja sudbina Dali ime moje u snu dozivas Koliko mi trebas dali osecas Svaku moju zelju znas samo ti poslednja znam s tobom odlazim Izdajice izdajice daj da vidim tvoje lice Ni da mi kazes zdravo, okreni se bar malo Nocas mi ljubav treba, do tebe mi je stalo Sto krijes svoje lice izdajice, izdajice Kad bi samo malo snage skupila Hiljadu bih suza vetrom poslala Da te kisom misli posete na nasu ljubav da te podsete
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idealno tvoja Kazes nisam dobra ljubavi Dali stvarno verujes u to Pitaj sta hoces, sve grehe priznacu Ako sam kriva znaj da nestacu Udari me jako da me zaboli Mozda se i nismo bas uvek voleli Sutra bice bolje, veruj mi Udari da vidis od cega sam Stvorena za tebe, kao stena sam Idealno tvoja cela sam Razni ljudi svasta govore Pricaju mi i o tebi znaj Svud oko tebe lazni drugovi Ja nisam kao svi, zar ne vidis
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idi lepi moj A sta imam ja od toga sta ja imam od lepote tvoje samo jednu brigu manje sve bi htele ono sto je moje Pa i moje drugarice postale bi izdajice i ne bi se dvoumile mnogo da provedu jednu noc sa tobom Ref. 2x Hajde idi lepi moj i obidji jedan krug imaj svaku koju mozes bar da znam ko mi je drug Hajde idi lepi moj a za mene ne brini ja cu uvek biti tu gde su moji nemiri Sta mi znaci da mi kazes da za tebe druge ne postoje postala sam ljubomorna i na tvoju senku, milo moje Ref. 2x
Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 03:19:33
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .