Tek onako u prolazu si bacio oko na mene za tebe su zene kao gradovi u kojima provedes neko vreme
Sto pozelis, sto dobijes od mene dobices samo poljubac vreli za utehu k'o da se hiljadu godina znamo
Ref. Ja nisam nesto slatko sto ce se istopiti u tvojim rukama za pet minuta Zar mislis da ti verujem kad kazes da si moj i da cu biti tvoja nova ljubav
Ja nisam nesto slatko sto ce se istopiti u tvojim rukama za pet minuta A ti bi sve za jednu noc ne trazi previse ja ne zivim samo za trenutak
Zar i plamen smo prepun tajni proletelo bi par sati a kopka te to ako me ne probas koliko dobra sam, neces ni znati
Sto pozelis, sto dobijes od mene dobices samo poljubac vreli za utehu k'o da se hiljadu godina znamo
JA SAM TOLIKO LEPA ,PA MI SVI MOMCI PRATE DO STANA,SAMO TEBI NISAM PRELEPA ALI KAKO SAM TE ONDA ZAVELA REF:JA I TI OBECANJE IMAMO I SAKLELI SMO SE DA MCEMO BITI DO KRAJA ZIVOTA ZAJEDNO JA I TI SMO SVE POGRESNO URADILI I ZATO NISMO VISE TAKO DOBRI JEDAN PREMA DRUGOM. STA TI DA ME TAKO PONIZIS PRED NARODOM DA ME OSTAVIS STA TI BI RECI MOLIM TE KAKO ME SVI ZELE SAMO TI ME NECES. REF:2*
Znam na kojem boku spavas dok varas me sa njom po tome kako mi se javljas kad te pozovem i znam da mislis da sam luda za tobom ko i pre pa ti jos verujes u cuda da imas me
Ref. Tamo gde si ti ljubav ne stanuje vise tamo gde si ti ne mozes otici nize tamo gde si ti sve sto je moje se brise tamo gde si ti jedino Bogu si blize
Ti i ja, ti i ja, ti i ja kad ljubav postane mrznja Ti i ja, ti i ja, ti i ja ko ispod pozlate rdja, ti i ja
I znam da mislis da sam luda za tobom ko i pre pa ti jos verujes u cuda da imas me
TEKST : Pokloni mi sebe do jutra, postrosi me ljubi me svuda, soba dvadeset dva, tamo cekam te ja. Zagrli me, slazi ime, bez intime ovo je sema za noc, nista licno, vezi slicno, nesebicno talenat pokazi mi svoj. Sluti moje usne vrele, grudi zele nocas da pamtim te ja, daj da gorim, da izgorim, da se borim sama sa sobom, za brak...
Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas ! Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas ! If you wan't me, i will be there...call me... Zagrli me, slazi ime, bez intime, oboje sema za noc, nista licno, vezi slicno, nesebicno talenat pokazi mi svoj. Sluti moje usne vrele, grudi zele nocas da pamtim te ja, daj da gorim, da izgorim, da se borim sama sa sobom, za brak... Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas ! Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas ! Pokloni mi sebe do jutra, potrosi me ljubi me svuda, soba dvadeset dva, tamo cekam te jaa..! Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas ! call me... Alkohola tona, pomalo hormona, soba k'o bombona, tvoja sam, tvoja sam, to znas, to moras da znas !
O, da li je to slucajno njoj kolena dodirnuo, njegov pogled, a i njen odmah su mi rekli sve, svasta ce mi pasti na pamet Ej, gde si rukom posao njoj si dobro dosao i vidim da te mislima odavno prisvojila, a tajne sve sam sa njom delila REF. I briga me, i briga me da si najlepsi na svetu iz mog zivota gubi se I briga me, bas briga me, zato sa njom u duetu iz ovog kluba napolje
Zlo od vas mi je postalo, zedna, a pica mi ponestalo da li klub da promenim ili haos napravim, oboje cu da vas prezalim
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.