Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 15:21:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2435948 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Seka u Cirihu za 100.000 evra!
Svetlana Aleksić već je pogodila nastup za doček 2011. godine! I dok mnogi pevači grickaju nokte brinući gde će nastupiti u najluđoj noći, najangažovanija srpska folk pevačica održaće koncert u jednoj švajcarskoj diskoteci, a za taj nastup inkasiraće tričavih 80.000 evra!

Seka je već pogodila i reprizu Nove godine za koju će dobiti 20.000 evra, pa njen novogodišnji honorar ukupno iznosi 100.000 evra, čime se pored Čole, Cece i Lepe Brene ubraja među najplaćenije pevačke zvezde!
Inače, nije čudo što je Aleksićeva već dogovorila Novu godinu, iako je do 31. decembra ostalo više od dva meseca! Potražnja za njom je uvek velika, pa vlasnici najpoznatijih inostranih diskoteka i klubova već početkom septembra pokušavaju da stupe u kontakt sa njenim menadžmentom kako bi dogovorili da baš kod njih nastupi za doček. Seka je posle brojnih ponuda juče odlučila da će pevati u jednoj velelepnoj diskoteci u Cirihu za pozamašni honorara. Njena cena je već četiri godine unazad ista, ali je popularnost još više porasla posle spektakularnog solističkog koncerta u „Beogradskoj areni", u kojoj je okupila 16.000 ljudi!

U kratkoj izjavi za Press, Seka je potvrdila da je već dogovorila nastup za Novu godinu, ne želeći da otkrije za koju će cifru pevati.

- Istina je da sam u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučila da ću za Novu godinu nastupiti u Cirihu, a pogodili smo i reprizu. Što se tiče visine honorara, nikada nisam pričala o tome jer je neumesno, posebno što živimo u zemlji u kojoj većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem   - rekla je Seka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Prvo rekose 10 000 ljudi u areni, sad je 16 000, na kraju ce da ih bude 100 000  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Razbio bih je od kurca,ako je uopste nju moguce razbiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9053
Zastava McMurdo Station
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 1100
Razbio bih je od kurca,ako je uopste nju moguce razbiti.
Smile Smile Smile

tesko brate da bi je ubio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Svaka čast! SEKA pomaže Kraljevu
Folk diva danas će donirati dva kamiona crepa i jedan flaširane vode porodicama čije su kuće porušene u zemljotresu

Svetlana Aleksić posetiće danas sa svojim humanitarnim fondom „Deci sa ljubavlju" porodice čije su kuće najviše stradale u teškom zemljotresu koji je 1. oktobra pogodio Kraljevo! Folk diva je pored toga juče uputila javni apel svojim kolegama da organizuju veliki koncert u „Beogradskoj areni" i da sav prihod od prodatih karata bude predat ugroženim Kraljevčanima.

- Danas ću posetiti Kraljevo i nekoliko najugroženijih porodica. Donirala sam dva velika kamiona sa crepom, jer im je to sada najpotrebnije, kao i jedan kamion sa flaširanom vodom! Takođe ću se oko podneva susresti sa gradonačelnikom Kraljeva. Reagovala sam čim sam mogla, jer svoj fond dotiram isključivo sama, a ljude koji su doživeli tragediju da izgube krov nad glavom ne treba sažaljevati, već im što pre pomoći   - poručila je Seka.

Aleksićeva, koja već nekoliko godina humanitarnim koncertima pomaže bolesnoj deci i onoj koja su bez roditelja, rekla je za Press da je voljna da sa svojim kolegama organizuje veliki koncert u „Areni".

- Svima je već jasno koliko sam uradila humanitarnih akcija i pre osnivanja mog fonda. Mnogo puta smo svi mogli da pročitamo kako pojedine moje kolege najavljuju bavljenje humanitarnim radom, obećavaju manjini ili većini „bolje sutra" ili neku vrstu pomoći, ali nažalost od toga ispadne veliko „ništa". Takođe, znam da ima mojih kolega koji se zaista na jedan fin i iskren način bave humanitarnim radom! Kada sam osnovala fond, razni nitkovi su počeli da pričaju da to radim samo zbog popularnosti! E njima poručujem: radite i vi to zbog popularnosti, evo idealne prilike da se dokažete i pokažete koliko ste moćni! Zato javno pozivam sve kolege da organizujemo humanitarni koncert za pomoć ljudima iz Kraljeva! Pozivam „Beogradsku arenu" da nam ustupi dan za organizovanje koncerta bez nadoknade! Naša zemlja ima toliko zvezda i da se svi skupimo uz simboličnu cenu karte sigurna sam da možemo pomoći tim unesrećenim ljudima - rekla je Seka za Press.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Боље да им пошаље своју слику , да виде људи шта је катастрофа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 343
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
 Smile A otkud njoj tolike pare?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
http://www.mediafire.com/?ceqp2fq0tq2t26e

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

seka i njene...jpg
(408.46 KB, 1600x1282)
« Poslednja izmena: 09. Nov 2010, 19:41:07 od ste »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Izvor Press:

BEOGRAD  10. 11. 2010

Press

SEKA ALEKSIĆ POMOGLA UGROŽENIM PORODICAMA I POZVALA PREDSEDNIKA:

Tadiću, daj za Kraljevo više nego za gej paradu!

Bila bih presrećna kada biste podržali ljude kojima su u zemljotresu srušene kuće većim novčanim iznosom od onoga koji ste izdvojili za gej paradu

Folk diva Seka Aleksić ispunila je obećanje - posetila je Kraljevo i dovezla dva šlepera crepa, šleper flaširane vode „prolom" i pet tona mleka i mlečnih proizvoda, koje je donirala zajedno sa „Imlekom"!

Seku je primio gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović, nakon čega je folk zvezda posetila porodice čije su kuće srušene u zemljotresu. Tom prilikom Seka je javno zamolila srpskog predsednika Borisa Tadića da što više novca odvoji za pomoć ugroženim porodicama u Kraljevu i podrži njenu akciju.

Srećna što može da pomogne

- Poštovani gospodine predsedniče, bila bih presrećna kada biste podržali ljude kojima su u zemljotresu srušene kuće većim novčanim iznosom od onoga koji ste izdvojili za gej paradu! Takođe bi mi bilo drago kada biste podržali humanitarni koncert koji moje kolege i ja planiramo da u najskorijem periodu održimo u „Beogradskoj areni"! Podržite i pomozite ljudima koji su vas izglasali za predsednika naše zemlje. Hvala u njihovo i moje ime - navela je Aleksićeva.

Inače, tokom boravka, poznata pevačica se interesovala o obimu štete koju je pretrpelo Kraljevo, broju beskućnika, načinu na koji će biti zbrinuti i da li ima humanih ljudi koji pomažu. Ispričala je da su i Veljko i ona osetili jak potres u svojoj kući u Staroj Pazovi, ali da nisu ni pretpostavili da se negde u Srbiji dogodila velika nesreća. Seka je istakla da joj je drago što je u mogućnosti da pomogne ljudima:

-Iako je moj humanitarni fond usmeren isključivo na decu, pravimo izuzetak jer je ovo zaista vanredna situacija! Pozvala sam ljude iz „Proloma" i „Imleka" i odmah su se odazvali mom pozivu, a moj prijatelj koji ima firmu „Eurošild" ustupio je šlepere besplatno - rekla je Seka za Press.

Ispunila obećanje... Seka donela pomoć Kraljevčanima i razgovarala sa gradonačelnikom Ljubišom Simovićem

Seka je još jednom javno pozvala svoje kolege da što pre organizuju veliki koncert u „Beogradskoj areni" i da sav prihod od prodatih karata bude predat ugroženim Kraljevčanima.

Sprema koncert u „Areni"

- Još ne mogu da kažem koje će kolege učestvovati sa mnom na koncertu, jer treba da uskladimo termine, ali garantujem da će biti minimum šestoro. Želim da pohvalim i „Arenu" koja nam je besplatno ustupila dvoranu, a neće nas koštati ni ozvučenje ni svetlo, tako da očekujem da ćemo prikupiti dosta novca. Pored toga, cena karte će biti samo 500 dinara - rekla je Seka.

Kolege podržale Seku

Lepa Lukić: Taj koncert treba što pre da se održi. Juče sam uplatila prilog za Kraljevo, a vrlo rado ću se priključiti svim kolegama koji žele da daju svoj doprinos. Ako je potrebno, pevaću i dan i noć!

Goca Tržan: Želela bih da pevam na humanitarnom koncertu za Kraljevo. Ideja je odlična i treba je što pre sprovesti u delo.

Marinko Rokvić: Bila bi mi čast da pevam na humanitarnom koncertu. S obzirom na to da nam vremenski uslovi baš i ne idu naruku, trebalo bi što pre organizovati koncert.

Saša Kovačević: Ljudima u Kraljevu trebalo bi da pomogne cela Srbija. Bilo bi dobro da se organizuju koncerti širom Srbije, da bi se problem što pre rešio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 15:21:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.