Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 15:21:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2435950 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
GLORIA
Sigurna sam da je Veljko onaj
 pravi
Jedna od najvećih domaćih muzičkih zvezda udaće se u aprilu za kik-boksera Piljikića, venčaće se u Egiptu, a na svadbu će pozvati samo kumove, najbližu rodbinu i najiskrenije prijatelje

Posle dugih veza sa Zoranom Kovačevićem i Mladenom Radulovićem domaća muzička zvezda Seka Aleksić zaljubila se u profesionalnog kik-boksera Veljka Piljikića. Verenički prsten optočen briljantima dobila je nakon samo tri meseca zabavljanja, venčanje su zakazali već za april, a svadbenu ceremoniju organizovaće u egipatskom letovalištu Šarm el Šeiku. Ovu godinu folk diva će pamtiti i po useljenju u velelepnu vilu u Staroj Pazovi, o kakvoj je maštala još kao devojčica. Objekat ima više od šeststo kvadrata, a najatraktivniji deo u njemu je zatvoreni bazen s pokretnim krovom, do koga će pevačica moći da dođe iz dnevne sobe. Nedavno je izdala novi CD sa petnaest pesama, a svaki njen muzički projekat, osim pompeznih najava, po pravilu prate i vizuelne transformacije, koje su odavno postale njen zaštitni znak.

Ko je glavni “krivac” za vaš novi imidž?
  Uvek je oko mene tim profesionalaca sa kojim do tančina najpre razradim ideje koje oni posle sprovedu u delo. Na čelu tog tima je kreator i moj prijatelj - Saša Vidić. A da bi ljudi uspešno sarađivali, moraju da budu profesionalci, ali i da se privatno dobro poznaju.

Smatrate li sebe modnim zavisnikom?
Nisam zavisnik, ali me moda mnogo zanima. Posle muzike, dizajniranje je moja druga ljubav, što sam dokazala i svojim modnim linijama.

Da li vam imponuje što je ministar Božidar Đelić izjavio kako voli da sluša vaše pesme?
Prija mi, naravno. Drago mi je što je umeo da prepozna kvalitet i što je to iskreno rekao, za razliku od nekih, ne samo političara, koji u intervjuima naglašavaju kako slušaju isključivo klasičnu muziku, a potom odu na neko veselje i uz zvuke trube igraju do zore. Zbog te iskrenosti javno sam mu uzvratila komplimente, a s obzirom na to da ceni i poštuje moj rad, već duže vreme mislim kako je vreme da se upoznamo. Ko zna, možda mu za njegov rođendan ili ženidbu baš ja zapevam nekoliko pesama.

Po čemu je vila koju ste sagradili specifična, jer kažete da je to dom o kome ste još kao devojčica maštali?
  Prvo, dovoljno je daleko od gradske gužve i “ušuškana” od pogleda znatiželjnika. A opet, ne treba mi mnogo vremena da bih došla do centra Beograda zbog neke poslovne obaveze. Zaista sam još kao devojčica maštala o ovakvom domu i zamišljala sebe i svoje najmilije u njemu. Na moju sreću, iza sebe nemam samo firmirane tašne i cipele, već i nešto što duže traje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

RTS i „Pink“ se bore za Seku
Petak - 25.12.2009
Dve najveće medijske kuće, RTS i „Pink“, će, kako „Alo!“ saznaje, biti u prilici da se svojim ponudama izbore za pravo da se na baš njihovoj televiziji emituje novi rijaliti šou „Moja desna ruka“, u kojem će glavna zvezda biti Seka Aleksić.

Kada budemo birali televiziju na kojoj će se emitovati rijaliti šou „Moja desna ruka“ nećemo se rukovoditi samo parama već je bitna i dobra tehnička podrška, termini prikazivanja i ostali uslovi koji prate ovakav veliki projekat - kažu za „Alo!“ menadžeri produkcijske kuće „Vižn tim“.
Reč je o takmičenju za poziciju ličnog asistenta folk zvezde koje će gledaoci moći da uživo prate dva meseca. Šest devojaka i šest mladića će se takmičiti. Njih će očekivati dnevni i nedeljni zadaci u vezi s karijerom poznate pevačice, organizacijom nastupa, komunikacijom s medijima i fanovima, ali i njenim zahtevima i hirovima. Samo jedan od njih će zaslužiti nagradu, kao i jednogodišnji ugovor sa Sekom.

Želim da ljudi vide šta je sve potrebno da bi se opstalo u vrhu muzičke scene i želim da pronađem nekog ko će biti sposoban da bude uz mene u svakom uspehu i neuspehu zaključila je folk zvezda i pozvala sve ambiciozne i kompetentne mlade ljude iz celog regiona da se prijave na oficijelnom sajtu „www.sekaaleksic.com“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Thumb_1211nemanjapancic.jpg
(13.36 KB, 350x253)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Udruženje „Feniks“ podnelo krivičnu prijavu protiv Aleksićeve
Seka pred sudom zbog vukova!!!
Vukovi, koji su izazvali ogromnu pažnju na promociji novog albuma Seke Aleksić, uzburkali su i mnoge duhove, a kako trenutno stvari stoje, mogli bi folk zvezdu da dovedu i do suda.

Naime, javnosti se obratilo Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti “Feniks”, koje je protiv pevačice podnelo i krivičnu prijavu zbog navodnog zlostavljanja ovih divljih životinja.
Udruženje je tražilo i da se krivično goni N. N. lice koje je folk divi obezbedilo vukove.
U saopštenju, koje su potpisale Milica Ranković, predsednica, i Katarina Hofer, potpredsednica udruženja.

„U Zakonu je članom 8 jasno naznačeno da se javno prikazivanje životinje može organizovati samo ako ne ugrožava život, zdravlje i dobrobit životinje, ako se njime životinja ne prisiljava na ponašanje nesvojstveno vrsti i ako se ne izvrgavaju ruglu fizičke i psihičke osobine životinje. Ono što se te večeri dešavalo na splavu je zlostavljanje životinje. Zanimljivo je da je pevačica zaboravila da su vukovi živa bića sa karakteristikama svoje vrste, a ne delovi scenografije. Deo krivice snosi osoba koja je vukove pribavila za ovaj nastup.
Jedan vuk je postavljen na scenu u kavezu, dok je drugi ležao pored Seke Aleksić na klaviru i tupim pogledom posmatrao, bez reakcije na događanja oko sebe. Ovakvo ponašanje je neprirodno. Jasno je da je životinja bila pod dejstvom nekog farmakološkog sredstva. Oko vukova na sceni su plesali igrači, treštala je muzika sa pojačala, upaljen je ogroman broj baklji, što je moralo da izazove panični strah, ali je kod ovog vuka odsutna svaka reakcija, dok drugi u kavezu nije ni mogao da reaguje.
Ime onog ko je dao vukove Seki mora se javno obelodaniti i u svakom slučaju treba mu zabraniti dalju zloupotrebu i eksploatisanje životinja”, navodi se između ostalog u saopštenju.
Da li će i kako tužilaštvo reagovati povodom ove prijave, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, ako se bude reagovalo, Seki će, kao osvedočenom humanisti i ljubitelju životinja, ovo biti prva mrlja ove vrste u karijeri.

Seka: Nemam vremena, igram se sa ljubimcima
Optužena Seka Aleksić nije mnogo želela da komentariše novonastalu situaciju.
Nemam potrebu sada da dokazujem svoju humanost i ljubav prema životinjama. Nemam vremena za neosnovane optužbe, idem da se igram sa svojim ljubimcima Bjondom, Barbarom i Cezarom rekla je ovim povodom za “Alo!” folk zvezda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
ma seka je sex  bomba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Najbolji prvi post na forumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SCANDAL
SEKA MUČI NEMOĆNE

Seka Aleksić je možda mislila kako je super fora da joj na promociji novog albuma društvo prave vukovi, ali organizacijama za zaštitu životinja nije bilo ni malo zabavno da gledaju kako ih pevačica maltretira! Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti Feniks podnelo je protiv Seke prijavu zbog očiglednog kršenja Zakona o dobrobiti životinja na promociji albuma održanoj 21. decembra 2009. na splavu H2O u Beogradu. Dok je Seka pevala, jedan vuk je ležao na klaviru, a drugi je bio zatvoren u kavez. Gužva, preglasna muzika, dimni efekti, vatra, neprikladan ambijent, kao i vreovatnoća da su vukovi bili pod dejstvom sedativa, naterala je predsednicu udruženja Feniks da podnesu prijavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 Smile

seka-v.jpg
(35.97 KB, 460x280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia n73
Ako je neko gledao AmiDzi neka mi kaze ko je ona sa Nigorom u djakuziju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 Smile

seka.jpg
(50.45 KB, 400x527)
seka3.jpg
(11.96 KB, 200x149)
seka-1.jpg
(18.36 KB, 200x263)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 15:21:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.