Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 14:16:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2435914 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6b4

Saradnik celave pevaljke inspiraciju našao u glumici
Seka i grad
Ponedeljak - 14.12.2009
Ako je suditi po dešavanjima u poslednjih mesec dana, očigledno je da saradnici celave pevaljke Svetlane - Seke Aleksić ne vrcaju od originalnosti.

Samo nekoliko nedelja nakon što je naš list otkrio i objavio da je njen fotograf Andreja Damnjanović za novi set fotografija iskopirao editorijal koji je britanska glumica Kejt Vinslet uradila za magazin „Veniti fer“, otkriveno je da je i njen kreator Saša Vidić inspiraciju za haljinu koju je Seka ponela pronašao ni manje ni više nego kod najpopularnije junakinje filma „Seks i grad“ Samante Džons.
Naime, crnu haljinu optočenu srebrnim detaljima glumica Kim Katral ponela je pre dve godine na snimanju prvog dela filma „Seks i grad“, a Seka je u njoj prvi put javno nastupila prošle nedelje u „Grand paradi“. Iskoristila ju je i za set fotografija koje prate kampanju za novi album.
U želji da čujemo komentar debele pevaljke pozvali smo je, ali je ona bila nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 21:04:58 od Muska.Karleusa »
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
tuzno kad vidis da se jedan ovakav panj uvuce u haljinu namenjenu visokim mrsavim devojkama  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6b4
Seka nastavlja sa besomucnim kopiranjem The Dive JK!!!

Dokle vise aman zaman??? Zeno imas li malo srama i mozga da budes originalna???
Nakon serije lose iskopiranih haljina, fotografija, frizura itd.. seka jos jednom pokazuje koliko je nekreativna i nemastovita ili koliko ima los tim saradnika!!!
Pre par meseci, kada se nako porodjaja prvi put pojavila u javnosti JK, upakovana u najnoviji model Balmain haljinice sa upadljivim i upecatljivim naramenicama, svi su ostali bez daha, a neki su se odmah zapitali ko ce je odmah iskopirati?! I kao sto su mnogi pretpostavili, ko bi drugi do Seke, zene koja je opsednuta likom i delom JK i da moze oblacila bi cak i njene prljave gace!!!

namece se pitanje da li je "problem" u seki koja neuspesno pokusava da kopira JK vec godinama unazad, ili su ljudi iz njenog tima okoreli JK fanovi, jos uvek se ne zna, ali je ocigledno da je ovo besumucno kopiranje postalo vise no degitantno!!! da nije zalosno, bilo bi smesno!!!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
celave pevaljke
Citat
celave pevaljke
Citat
debele pevaljke

hteo sam da te pitam da li su te majka i otac naucili da se ovako obracas prema zenama, ali sam se onda se setio da ti nosis zenske gace ...

Citat
besumucno kopiranje postalo vise no degitantno!!! da nije zalosno, bilo bi smesno!!!

gresis, bilo bi dosadno da su svi normalni Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.211.2
samo napred seko mogu da ti . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  najbolja si   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.211.2
kakva karleusa peva ko koza otvara samo usta i bleji nema pojma o pevanju moze samo da sanja da ima hitove kao seka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Seka za 100.000 evra u Nemačkoj!

Folk zvezda Seka Aleksić za doček 2010. godine nastupiće u Nemačkoj za honorar od 100.000 evra!

Posle nekoliko desetina ponuda koje su stigle na adresu Sekinog menadžmenta, Aleksićeva je suzila izbor na Zagreb i Hamburg. Pevačica je juče odlučila da za 100.000 evra nastupi u diskoteci „Planet Pauli" u Hamburgu. Aleksićeva, koja ovih dana promoviše novi album „Slučajni partneri", već je počela sa pripremama za novogodišnji nastup.

Na radost brojnih fanova u Nemačkoj, 2010. godinu Seka će dočekati u Hamburgu. Seka će nastupiti sa svojim bendom „Aspirin", a pored starih hitova, gosti će moći premijerno da čuju i pesme sa novog albuma. Seka je od kreatora Saše Vidića već naručila haljine za novogodišnji nastup. Pored nje sve vreme će biti i njen verenik Veljko Piljikić. Na nastupu će je pratiti i lični frizer i šminker kaže izvor Pressa blizak Aleksićevoj.           
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Seka Aleksić: "Samo se
 kompleksaši bave tuđim životima!"

Seka Aleksić u intervjuu koji je dla u TV emisiji "Red Carpet" otkrila je detalje o promeni svog imidža, kao i o ljubavi sa Veljkom. "Nije ružno iskopirati neku svetsku zvezdu, kad je nešto moderno u svetu, pratim taj trend. Kratka kosa je trenutno trend"  rekla je o svom novom stajlingu Seka. Za one koji će je kopirati, kaže, neka pripreme puno novca, jer njen frizer je najskuplji koji trenutno postoji. "Samo zavidne osobe, koje imaju vremena da se bave tuđim životom, komentarišu po 'Fejsbuku' razne fotografije i statuse. Ja se ne bavim životom svojih kolegica i ne bavim se tračanjem, a ni 'Fejsbukom'. Kad želim da tračarim, zovem prijateljicu i radim to u miru", rekla je pevačica."Ljudi koji imaju komplekse iz djetinjstva bave se tuđim životima. Ja to ne radim. Može da mi zasmeta neko ko radi nešto bolje od mene, ali mi niko ne smeta, pa ni dotične osobe" dodala je Seka. Na pitanje šta bi se desilo kada bi na ulici videla Jelenu Karleušu, rekla je da je ne bi ni pogledala. Seka je otkrila i da priželjkuje da ima dva sina i jednu ćerku: "Tako bi braća čuvala sestricu. Volela bih da se sinovi bave boksom, kao i njihov otac." A gde će Seka dočekati 2010? "Za doček Nove godine ću najverovatnije biti u Zagrebu, ali nisam još utvrdila detalje", rekla je i dodala da mnogi pevači lažu kad kažu da su skupo plaćeni za nastupe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SEKA.jpg
(31.13 KB, 400x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
celave pevaljke
Citat
celave pevaljke
Citat
debele pevaljke

hteo sam da te pitam da li su te majka i otac naucili da se ovako obracas prema zenama, ali sam se onda se setio da ti nosis zenske gace ...

Citat
besumucno kopiranje postalo vise no degitantno!!! da nije zalosno, bilo bi smesno!!!

gresis, bilo bi dosadno da su svi normalni Smiley

Smile Smile Svaka cast
A meni samo nije jasno kako ovdje pojedinci sami sebi ne dosade jer su nama dosadili vec odavno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 14:16:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.