Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Mar 2026, 05:55:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2436259 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Seka dobila mušku dvojnicu!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2001.jpg
(29.37 KB, 400x300)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ona je bas u svom fazonu, koja god pevacica zaradi koju kintu, sta radi - jbg ulaze u svoj izgled. Kod nje obrnuto - sad sam poznata je*e mi se za izgled - ima da me i ovakvu volite  Smile

Ovde je izgledala  Smile sto jest - jest !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Seka dobila mušku dvojnicu!

e do kurca
sad ce mo pored muske karleuse
dobiti i musku seku aleksic
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

seka-v.jpg
(21.57 KB, 460x280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
 Smiley 1

29138_1483758060985_1444872851_31274317_8017694_n.jpg
(61.14 KB, 632x474)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Folk pevačica otkupila prvi primerak „Bez dlake na jeziku“ Biljane Vujović
Seka dala 100.000 za knjigu o
 Karleuši

Četvrtak - 10.06.2010
Folk pevačica Seka Aleksić iskeširala je 100.000 dinara za primerak knjige „Bez dlake na jeziku“, čiji je glavni akter njena ljuta rivalka Jelena Karleuša!

Naime, književnica i tekstopisac Biljana Vujović preksinoć je promovisala knjigu „Bez dlake na jeziku“, u kojoj se najviše bavila likom i delom popularne JK.
Autorka je pričala o tome kako je jedan od glavnih krivaca njenog razvoda Karleuša koja je, kako ona kaže, uticala na težak period njenog života, a utehu joj je očigledno pružila i Aleksićeva za koju se zna da već dugo ima konflikt sa Jelenom. Naime, Biljanin bivši muž Nikola Vujović bio je jedan od najboljih prijatelja sa pokojnim Ćandom sa kojim je u to vreme bila Jelena. Težak period njenog života bio je kada je, kako ona navodi, pevačica uživala u raspadanju njenog braka i u najtežim periodima njenog života. Inače, Seka Aleksić je jedna od prvih koja je dala svoj komentar, koji se i nalazi u knjizi, i to su samo bile samo reči hvale za autorku.
- Kada postavim sebe u situaciju osobe koja je pisala ovo, pomislim kako nikada ne bih volela biti u njenoj koži i proživeti sve to, a nakon svega ipak smoći snage reći sve to ljudima i ostati pri tom dostojanstven da bez straha bilo koga pogledaš u oči, predstavivši sebe baš onako kakva si zaista, ne peglajući ništa jer nije mala stvar priznati svoje slabosti drugim ljudima, a pre svega samoj sebi - napisala je Seka na samoj korici knjige.
Delo „Bez dlake na jeziku“ promovisano je u hotelu „Bali“, a pored mnogih poznatih ličnosti na promociji se našao i Biljanin prijatelj Vanja Bulić, a sve prisutne zabavljao pevač Igor Iks.

Susret bivših verenika!
Na promociji petog albuma Tijane Dapčević, koji je u utorak uveče održan u jednom prestoničkom klubu, našli su se Seka i njen bivši verenik Zoran Kovačević! Nekada bliski saradnici i emotivni partneri skoro da se cele večeri nisu primećivali. Dok je Seka sa Veljkom i prijateljima stajala u jednom delu kompleksa, Kovačević je sa svojim društvom uživao u drugom delu. Iako su okupljeni mediji kao i gosti očekivali njihov susret i razgovor, do kraja večeri do toga nije došlo, što se donekle i očekivalo. Mlađan Dinkić, koji je Tijani uradio jednu pesmu, celo veče je proveo u društvu Kikija Lesandrića i njegovog sina. Promociji je prisustvovao veliki broj ličnosti iz javnog života, među kojima su bili i Vlade Divac, Dušan Ivković, Gru, koji je došao sa suprugom Danicom, Ivana Selakov sa dečkom, Marija Šerifović, „Amadeus bend“, Suzana Mančić, Marko Đurovski sa devojkom, Tijanina mlađa sestra Tamara Todevska, Romana Panić i mnogi drugi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Vukašin - Sekina „desna ruka"!
Student građevine Vukašin Ilić osvojio „ševrolet spark" i potpisao godišnji ugovor sa pevačicom. Pobednik poručuje: „Verovao sam u sebe, već sutra počinjem da radim sa Sekom"

U finalu rijalitija „Moja desna ruka" koje je održano sinoć na televiziji Foks, srpska folk diva Svetlana Seka Aleksić je, među troje finalista, izabrala asistenta - dvadesettrogodišnjeg studenta građevine Vukašina Ilića!

Uz pravi spektakl u studiju koji je pripremila producentska kuća „Vižn tim", Seka je posle proglašenja, sa pobednikom potpisala jednogodišnji ugovor po kojem će Vukašin biti deo njenog tima uz mesečnu platu između 300 i 500 evra. Vukašin je pored toga dobio i automobil „ševrolet spark", a ključeve mu je uručila lično Seka.

Draško bio ubeđen u pobedu
Seka je, metodom eliminacije, od troje finalista najpre iz izbora izbacila Sanju Stojković (24) iz Vrbasa. U superfinale ušli su Draško Alorić (23) i Vukašin Ilić. Iako je Draško bio ubeđen da će on biti proglašen za Sekinu „desnu ruku", pevačica je ipak izabrala Vukašina. Draško je bio besan, ali je shvatio koje su njegove mane, koje su uticale da ipak ne postane asistent srpske Rijane. Vukašin je skakao od sreće i odmah pogledom potražio svoju devojku Sanju Rajković, koja je dan ranije ispala iz takmičenja.

- Bilo je veoma teško izabrati samo jedno od njih troje, jer su svi izuzetno zanimljivi i vredni i zasluženo su došli do finala. Nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula njegova smirenost, staloženost i odmerenost. On dobro razmisli o svemu pre nego što postupi i mislim da ćemo se savršeno dopunjavati, s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna. Sa svim takmičarima ostaću u kontaktu - izjavila je Seka nakon što je proglasila pobednika.

Vukašin i Sanja zaljubljeni

Pobednik rijalitija  nije skrivao zadovoljstvo što će biti lični asistent velike zvezde.
- Presrećan sam što je Seka baš mene odabrala. Verovao sam u sebe, ali opet, bio sam svestan i da su ostali kandidati izuzetno pogodni za ulogu koja se od njih zahtevala. Seka je bila divna prema nama. Već sutra počeću da radim kao njen asistent. Automobil je prelep i koristiću ga i za poslovne i za privatne obaveze. Sanja mi je, naravno, prva čestitala. Nas dvoje nastavljamo vezu   - izjavio je Vukašin za Press.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Seka Aleksić: Posle Egipta u
 Španiji

Folk diva ima zakazane brojne koncerte na kojima promoviše album "Slučajni partneri". Ona će na letovanje otputovati krajem avgusta, najpre u Egipat, zatim u Španiju.
- Posle brojnih nastupa kao dete se radujem odmoru. Veljko i ja smo odlučili da u društvu prijatelja najpre otputujemo u Šarm el Šeik, a sredinom septembra otići ćemo u Španiju na dve nedelje, gde ćemo zakupiti luksuznu vilu   - kaže Seka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Zasto vise niko ne postavlja slike Seke Aleksic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa imaju starije slike majku mu... Iz vremena "Crno i zlatno" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Mar 2026, 05:55:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.