Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 00:32:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2436697 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
Sećam se ja tog broja sveta, bila sam klinka i tačno se sećam da sam to pročitala. I sećam se da je u narednom broju izašla Sekina izjava povodom priče tog lika o redaljkama u kojima je bila glavna zvezda - njen komentar je bio u fazonu: pa šta, mladost, ludost - svi su to radili.  Smile

Inače, i dalje mi nije jasno odakle slike ovog ženskog vepra na forumu Seks - Erotika - Lepotice. Možda ne bi bilo loše napraviti sekciju za zoofile. Seks - Erotika - Zečice, zebre, lavovi, čaplje.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Apple 15
Devojke... hajdemo na drugu temu... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
V.N.
  A od Veljka - “roleks“, “guči“ i motor

FOLK zvezda Seka Aleksić proslavila je 29. rođendan, a njen verenik Veljko Piljikić svojski se potrudio da joj priredi nesvakidašnje iznenađenje. Rođendansko slavlje trajalo je puna tri dana. Seka je od Veljka dobila najnoviji model motora „pijađo beverli“, cipele marke „guči“, „roleks“ sat i tortu na kojoj je pisalo „Ljubavi, volim te najviše na svetu“. Prvo iznenađenje Seku je sačekalo po povratku iz grada, kada je ulaz ispred njene velelepne vile obasjao vatromet od sedam minuta, što je pevačicu ostavilo bez daha.
Rođendansko slavlje nastavljeno je sutradan na nastupu u bečkoj diskoteci „Nahtverk“, gde su joj prijatelji takođe priredili fenomenalan doček. Dan kasnije pevala je u Lincu, gde je bekstejdž bio ispunjen cvetnim aranžmanima i balonima. Tu su bili i flaša Sekinog omiljenog šampanjca „dom perinjon“ i rođendanska torta u obliku srca na tri sprata, dok je na bini na velikom platnu pisalo „Kraljice, srećan ti rođendan“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
V.N.

FOLK zvezda Seka Aleksić proslavila je 29. rođendan, a njen verenik Veljko Piljikić svojski se potrudio da joj priredi nesvakidašnje iznenađenje. Rođendansko slavlje trajalo je puna tri dana. Seka je od Veljka dobila najnoviji model motora „pijađo beverli“, cipele marke „guči“, „roleks“ sat i tortu na kojoj je pisalo „Ljubavi, volim te najviše na svetu“. Prvo iznenađenje Seku je sačekalo po povratku iz grada, kada je ulaz ispred njene velelepne vile obasjao vatromet od sedam minuta, što je pevačicu ostavilo bez daha.
Rođendansko slavlje nastavljeno je sutradan na nastupu u bečkoj diskoteci „Nahtverk“, gde su joj prijatelji takođe priredili fenomenalan doček. Dan kasnije pevala je u Lincu, gde je bekstejdž bio ispunjen cvetnim aranžmanima i balonima. Tu su bili i flaša Sekinog omiljenog šampanjca „dom perinjon“ i rođendanska torta u obliku srca na tri sprata, dok je na bini na velikom platnu pisalo „Kraljice, srećan ti rođendan“.

ova izmisljotina je off ne znam sto ovo ne obrisu, a sve moe brisu Smile nije fer!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Seka bez razloga navuce na sebe glupost sa ovim reality show-om  Smile Ima li neko vece scan slike ovog broja Sveta da se moze procitati sta je bivsi decko sve ispricao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
V.N.

ova izmisljotina je off ne znam sto ovo ne obrisu, a sve moe brisu Smile nije fer!
Pa zato što si ti debil pa izmišljotine smišljaš sam,a ovo je vest koju je on preneo,mentolu jedan,tu je razlika,jer to što ti izmisliš ni jedna žuta štampa ne bi objavila jer oni hoće da lažu,ali i oni znaju šta je granica laži koju ti nemaš i zato ti treba brisati sve postove,i ostavljati samo slike jer su postovi laži i izmišljotine koje ni malo dete ne bi progutalo kao istinu,mentolu.

Samo što nisi pisao da je letela na mesec,jer je imala nastup za mnogobrojne obožavaoce sa drugih planeta, i da pozajmljuje pare Bil Gejtsu,a da joj Engleska kraljica radi kao čistačica u njenoj super luksuznoj vili,koja lebdi na 150 metara nadmorske visine i kojom ona leti na destinacije po svetu gde održava koncerte koje prenose sve svetske televizije a ratovi prestaju dok koncerti traju. Smile  

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

A od Veljka motocikl u boji kacige!
Ponedeljak - 26.04.2010
Folk zvezda Seka Aleksić je 29. rođendan proslavljala tri dana, a od svog verenika Velka Piljikića je dobila motocikl „piađo beverli“, koji je odabrao tako da bude u nijansi kacige kakvu Seka već ima.

Pošto je veliki ljubitelj motocikala, Aleksićeva nije odolela već je odmah „uzjahala“ poklon i provozala ga, ovog puta bez kacige, jer je vozila samo po svom dvorištu.
Inače, Veljko je svojoj dragoj priredio iznenađenje tako što je pogasio sva svetla u kući i dvorištu i kada su se vraćali iz grada, ulaz u njihovu vilu je ispunio vatromet koji je trajao sedam minuta. Osim pomenutog motocikla, Seki je verenik poklonio „guči“ cipele, tortu na kojoj piše „Ljubavi, volim te najviše na svetu“ i ručni sat „roleks“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 00:32:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.