Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 23:04:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seka Aleksic  (Pročitano 2435605 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Mladen Radulović, posle raskida
Živeo bih sa Sekom i Veljkom
Utorak - 19.01.2010
Maneken Mladen Radulović, javnosti poznat kao bivši verenik Seke Aleksić, posle raskida veridbe odselio se iz Srbije i otvorio svoj klub u Tajlandu.

Za magazin „Stori“ pričao je o svom novom životu u toj dalekoj zemlji, ali i o bivšoj velikoj ljubavi, s kojom nije više ni u kontaktu.

U poslednje vreme nismo ni u kontaktu. Nisam više u Srbiji pa ne znam ni šta se dešava ni s kim je Seka sada u vezi   rekao je Mladen, a na pitanje šta misli o njenom venčanju u Egiptu, tačnije Šarm el Šeiku, odgovorio je:
- Egipat i Šarm el Šeik su odličan izbor za venčanje. Seka i ja smo u više navrata bili tamo i nezaboravno se proveli. Čestitam i od srca joj želim sve najbolje! Ako me pozove kao gosta, čestitaću joj i lično.

Kaže da ne žali zbog toga što će u kući u kojoj su planirali zajedno da žive da stanuje Seka s drugim.
- Ta kuća je ostvarenje njenih snova i drago mi je što sam pomogao i učestvovao u njenoj izgradnji. Verujem da je veoma srećna jer znam koliko je to želela i siguran sam da taj objekat sada izgleda prelepo. Kad bolje razmislim, mislim da bi bilo najbolje da svo troje živimo u istoj kući. (smeh)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Seka snimila pilot-emisiju „Moja desna ruka“
Sreda - 20.01.2010
Iako prijavljivanje za učesnike rijaliti šoua „Moja desna ruka“, gde se bira asistent Seke Aleksić, još traje, preksinoć su snimljeni poslednji kadrovi pilot-emisije ovog serijala.

Naime, snimanje pilot-epizode u kojoj bi se videla forma emisije bio je obavezno, tako da je folk pevačica ovih dana bila zauzeta putovanjem jer su emisiju radili po celoj Srbiji.
Kako tvrde iz Sekinog PR tima, kada se završi montaža, emisija se daje na uvid „Foksu“ i „Pinku“, sa kojima još traju pregovori oko emitovanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Seka Aleksić od Veljka dobila sat
od 6.000 evra

Kik-bokser  Veljko Piljkić poklonio je svojoj verenici Seki Aleksić skupoceni sat za šest meseci zabavljanja. Na ruci folk pevačice pre tri dana zasijala je luksuzna „čuka“ marke „brajtling“, za koju je njen dragi morao da izdvoji 6.000 evra. Veljko je pre mesec dana krenuo u potragu za idealnim poklonom koji bi obradovao svoju buduću suprugu, a s obzirom na to da ona obožava dobre satove, vrlo brzo je našao rešenje. Preko prijatelja iz inostranstva poručio je luksuzan sat sa kožnom narukvicom, koji mu je dva dana kasnije već stigao. "Seka i Veljko proslavili su pola godine veze 18. januara u jednom beogradskom restoranu. Tokom večere u intimnoj atmosferi on je izvadio lepo upakovanu kutiju, poljubio svoju dragu i čestitao joj mali jubilej. Pevačica je bila ubeđena da je dobila neki predmet od zlata, a kad je otvorila poklon i ugledala prelep sat, ostala je bez reči rekao je za  „Kurir“ izvor blizak poznatom paru. Već sutradan pevačica je na svom profilu na „Fejsbuku“ napisala „Hvala ti, ljubavi“. „Veljko me svakodnevno iznova osvaja i to našoj vezi daje poseban kvalitet“, uz osmeh je prokomentarisala Seka Aleksić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Stara kineska:Pas koji laje, nije dovoljno kuvan!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung Pixon 12
Zar je moguce da niko nema spot za pesmu Slucajni partneri?
IP sačuvana
social share
Sto mu gromova, mora da sam prokopao do Kine !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pa imas ga na sekinoj veb stranici a i na you tube-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Enis Esai iz Skoplja iscrtao telo identično kao poznata pevačica
Sekin fan prekopirao tetovaže!
Sreda - 27.01.2010
Jedan od obožavatelja Seke Aleksić, osamnaestogodišnji Enis Isai iz Skoplja, uspeo je da iskopira sve crteže koje ima i njegova omiljena pevačica!

Ovaj mlađani Makedonac će imati vremena da odmori svoje telo sve dok se Seka ne odluči da uradi novu tetovažu, jer je ovim postojećim već ukrasio svoje telo identično kao što je to uradila i pevačica. Tako Enisovo desno rame krase zvezdice, plećke su ukrašene stihovima, a nadlanica datumom.

Jedino kod Enisa stoji datum 28. 4. 05, dan kada je prvi put video Aleksićevu, a ne kao kod Seke i Veljka Piljkića koji su na svojim nadlanicama istetovirali datum kada su počeli da se zabavljaju.

Posetu Makedoniji ne bih mogla da zamislim bez susreta sa Enisom. Za njega uvek nađem vremena jer mi je jedan od najdražih fanova. Što se tetovaža tiče, ne mogu da kažem da mi ne laska da sam nekom idol u toj meri da uradi identične tetovaže na svom telu. Pa čak da istetovira i datum kada smo se prvi put videli uživo. Ipak, mlad je i ne bi trebalo da preteruje sa tetovažama. Upoznala sam i njegovu majku, koja je divna žena rekla je Seka za „Alo!“ ovim povodom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Seka Aleksić zbog udaje pomerila koncert
u Areni

Folk pevačica Svetlana – Seka Aleksić pomerila je koncert u Beogradskoj areni. Ona je prvobitno najavila da će pevati 23. aprila, na svoj rođendan, ali je odlučila da nastup pomeri za kraj maja, ili početak juna, ekskluzivno saznaje Story.

Iako su pojedini portali objavili da je koncert otkazan, Seka ga je zapravo samo pomerila zbog poslovnih obaveza, ali i zato što su ona i njen verenik Veljko Piljikić odlučili da se venčaju u prvoj polovini maja. Pevačica će izgovoriti sudbonosno da svom voljenom kik bokseru u Egiptu, najverovatnije u hotelu Four Seasons, u Šarm El Šeiku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dalmacija001 koji si ti da te tekstove iz stampe stalno prepisujes koga to uopste interesira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
Sokantno i Ponizavajuce!!!

Seka Aleksić otkazala koncert u Areni

Autor: Opera17 l Saturday, 30 January 2010

Folk pevačica Seka Aleksić otkazala je koncert u “Beogradskoj areni” koji je najavljivala mesecima unazad!

Folk pevačica Seka Aleksić najaviljivala je da će na svoj rođendan prirediti pravi spektakl u “Beogradskoj areni”, međutim koncert je otkazan, saznaje portal Opera17.

- Neće biti koncerta u Areni. Naime, Seka je koncert najavila pre nego što je izbacila album “Slučajni partneri” jer je očekivala da će ponoviti uspeh prethodnog diska “Kraljica. No, iako je radila sa najboljim autorima u zemlji i pripremila čak 15 pesama, ni nakon dva meseca, koliko je album u prodaji,  još uvek nema velikog hita. Pesme su slušane, ali nije ponovila “Apsirin” - počinje priču izvor portala Opera17.

Album “Slučajni parteneri” objavljen je desetak dana pre Nove godine i još uvek se nije izdvojila ni jedna pesma koja bi ponovila uspeh pesama “Aspirin” i “Boli stara ljubav”, pa je i koncert doveden pod veliki znak pitanja.

- Ovo je Sekin peti album i mnogi su se složili da bi Arena mogla da bude preveliki zalogaj za nju, no ona je računala na to da će ponoviti uspeh prethodnog albuma - priča izvor našeg portala.

Seka je samo pre mesec dana najavljivala spektakl uz konstataciju da će se o njenom koncertu mnogo pričati, aludirajući na svoju kolegenicu koja je najavila da će nakon njenog spektakla u Srbiji nastati muk.

- Seka je bila spremna da uloži zaista mnogo novca u produkciju tog koncerta, da publika bude zadovoljna, ali isto tako se vodila i time da će na istom mestu, mesec dana nakon nje nastupiti njena kolegenica, od koje se očekuje veliki spektakl, i čiji je singl, koji je objavljen nešto malo nakon njenog albuma, dobro uzdrmao srpsku estradu. No, nakon par sastanka sa svojim saradnicima, shvatila je da se malo zaletela i da je ipak najbolje za nju da koncert pričeka još neko vreme. Arena je bila rezervisana za 24. april, međutim pevačica i njen tim su u petak veče ipak odlučili da otkažu koncert - završava priču naš izvor.
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2011.jpg
(32.44 KB, 400x605)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 495
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 23:04:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.