Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:37:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sejtanov Ratnik  (Pročitano 18355 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
?...ahm... Smile....hvala...?
Nego za film...meni je ovo glupo...klanje bez ikakvog razloga...'efekti' se svode na duha, vatrenu rupu i ispala creva...a kao što kaže anea, previše je, previše... Možda je vaše dobre utiske povuklo to što je film domaći? Ne, nikako ne razumem zašto su ubacili toliko klanja, bar da je strašno, nego samo nervira. Bezveze ubijaju likove. Ako ste planirali da gledate ovo, zamenite ga za vendetu Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
5 VAŽNIH ŽIVOTNIH PRAVILA KOJA BI SVAKI TINEJDŽER TREBALO DA ZNA:

1. Nikada se ne zamerajte štreberima!
... Zato što se ispod maske primernog djaka može kriti krvožedni psihopata.

2. Nemojte bežati sa časova!
...Tako ćete izbeći susret sa užasima alternativnog pozorišta!

3. Slušajte starije od sebe!
...Da je Cane bio bolje vaspitan dečko, poslušao bi Zuka i Starca i počeo da spasava svet na vreme.

4. Nije zlato sve što sija!
... Da je Đomla Žarković naučio ovu izreku u detinjstvu, možda bi bio manji moron. Ali, onda ne bi imao kajlu.

i najzad...

5. Naučite latinski na vreme!
... Nikada ne znate kada će vam spasiti život.

Siže filma
Šejtanov ratnik Nevolje uglavnom počinju kada se moćne stvari nađu u pogrešnim rukama.
Tako je Knjiga koja krije drevno zlo pala u ruke... Stanislavu.
To ne bi bio problem da je pomenuti Stanko dobar dečko koji pomaže staricama da pređu ulicu, a ne štreber-psihopata željan krvi drugara iz odeljenja koji su ga zezali.
Ali, zlo se ne da kontorlisati...
Nesreća bi možda i bila sprečena na vreme, da Betmen i Supermen pokrivaju teritoriju Beograda. Ovako je sudbina sveta spala na Caneta, Tiću i Mirka - učenike Stankovog odeljenja sa punim paketom pubertetskih problema u svojim džepovima. Njih troje će se zajedničkim snagama probijati kroz džunglu odeljenskih dizelaša, polu-ludih profesora, napaljenih taksista, alternativnog pozorišta i izgladnelih vampira iz KST-a, samo da bi se suočili sa demonskim užasom koji vreba iz mraka drevne Srbije već nekoliko vekova, a koje čak ni Karađorđe i Knjaz Miloš nisu uspeli da obuzdaju.
Koja strana će pobediti, ne zna se; ali jedno je sigurno: neki učenici nikada neće dočekati matursko veče...

IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 ovaj film jeste dobar ... ako imate 8-9 godina ili ste ceo zivot proveli u dzunglama amazona nemajuci pojma da pstoji chudo tehnike zvano film .
da krenemo redom : pricha je eksploatisana na razlichite nachine u 1000-ama filmova americhke b produkcije,likovi su toliko isklisheizirani da je klishe nazvati ih klisheom.humor je toliko eksploatisan u domacim filmovima,da vise nije ni otrcan vec se raspada.a shto se tiche tih gromoglasno najavljivanih specijalnih efekata ,pa oni bi bili specijalni da su radjeni u vreme kad je sniman terminator 1 ,robokap ili trilogija povratak u buducnost. ovako ,poshto se ovih filmova danas malo ko seca zaboravite special effects.da rezimiramo: u svetu se na fimove kao ovaj vishe ne snimaju ni parodije,vec parodije na parodije ... zaobici u shirokom luku ,vrlo shirokom ...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2006, 13:25:49 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.22
Sejtanov Ratnik je jedan od gorih filmova koje sam pogledao u zivotu.
Kometar koji je postavio bf_109_g_6 po meni govori o filmu gotovo isto sto bih i ja napisao, pa ne bih mnogo da gubim vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da treba svuda pohvaliti shejtana jer(chak i ako vam se ne svidja) jer je nesto novo kod nas!!navedite mi jedan film koji je isti ili slichan(domaci)
mislim da bf 109 g 6 i lastrex ne treba da budu taaaakooo negativni!!pa shvatite da je ovo srpski film!!ako idete da se zabavite i ne ochekujete ne znam shta(nemogucu misiju 50) onda ce vam biti extra!!!!!
@ zvezdanines PRAVILA SU NAJJACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shejtanov ratnik je film od istorijskog znachaja za nashu kinematografiju i treba ga podrzati...super je!svi su glumci i extra a fore su loodilo...gledala sam ga 4 puta i svaki put sam umirala od smeha!!
 Smile Smile Smile
samo se setite:
''dooobrica''
''e zarkovicu udari me da se probudim''
''oces sad da te isprangijam pichko zelena''
''tico drugari njushite se''
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
mislim da bf 109 g 6 i lastrex ne treba da budu taaaakooo negativni!!pa shvatite da je ovo srpski film!!
i ako je srpski, onda treba da smanjimo kriterijume...? ne, ne mislim tako...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Meni je najbolja fora ono kad kaže:
" Bok,momci ja sam Mario"
A ova dvojica ga pozdravljaju sa tri prsta. Dobra fora. I ništa više...Samo fora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Dajte šansu filmu. . .
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
brawo borkes!!!dajte mu makar shansu nemojte da trazite mane trazite dobre strane!!!
@mosquito slayer
ima ih josh mnogo ali je i owa extraaa
@lukpot
zar se ne osecash dobro kad gledash film i shvatish da je na srpskom??ja sam u prwim scenama trazila titl
owo je neshto nowo kod nas i treba mu dati shansu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Definitivno se slažem sa Majom. Mislim da je došlo vreme kada treba da se snimaju novi filmovi i svakome da se da šansa da snimi šta hoće. Naravno, sa kvalitetnim kamerama.

Ja lično Šejtana nisam gledao, ali sam upoznao Stevana i Stašu i skroz su ok likovi. Treba da se da šansa mladim ljudima. I znam da je film ok iako ga nisam gledao. (dobro, smatrajmo da je tema malo otrcana -- knjiga zla dolazi u pogrešne ruke) ali poenta nije u temi, već kako je film odrađen. A verujem da je odličan!!!
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:37:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.