Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starac branio goli život, šalju ga psihijatru!  (Pročitano 6602 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
  Ne mogu da nađem nigde link za slučaj kad je domaćin uhvatio provalnike na delu, pretukao ih pa onda zvao policiju. Te dve lopuže su ga tužile i dobile na sudu. Ne sećam se iznosa odštete. Nije bilo oružja, samo jedan naspram dvojice.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ma ista priča ko sa borbom protiv korupcije

U ovom slučaju ovaj bedni izgovor od državnog službenika dobija karijeru, provalnici dobijaju svojih pet minuta i pohvalu da nastave sa svojim mukotrpnim radom, novinari dobijaju sočnu priču i novu žrtvu koju će da mrcvare i pljuju... a žrtva dobija bajbok i medijski linč.

Jer pošten čovek protiv štroke ne može. Štroka se uči od malena, prepoznaje sebi slične, i čvrsto se drže zajedno. A tebe ko šiša. Crkni što si pošten i normalan.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2016, 22:18:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
  Zanimljivo je da u dedinom slučaju niko ne prenosi verziju ranjenog lopova. Biće da je to neko vrlo blizak organima gonjenja. Deda nije koristio sačmu za fazane, to je sigurno.

Nadam se da će deda dočekati kraj ovog slučaja ako se uzme u obzir kakvo je pravosuđe.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2016, 23:06:19 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
A jel ti razumes da to postoji kako bi se utvrdilo da li si delovao u nuznoj odbrani, krajnjoj nuzdi ili se radilo o prekoracenju iste, znaci...

Da li je to toliko tesko shvatiti?

A jel ti razumeš da ja nakon što je utvrdjeno nedvosmisleno da mi je čovek provalio u kuću NE ŽELIM da bilo ko tumači da li sam ja ili nisam prekoračio nužnu odbranu,jel to toliko teško shvatiti?

Hoću da mi se dozvoli da se branim svim sredstvima od provalnika u moj rodjeni dom i da ga ubijem ako treba ne zato što sam ja mnogo zajeban i zato što sam vonabi Arkan,nego zato što taj ološ koji upadne nikad nije ni trebao biti tu.

Mislim glupo je raspravljati ne slažemo se i to je to Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Starca ipak ne teraju na sud
J. ILIĆ | 05. april 2016. 12:35

Obustavljeno krivično gonjenje Miroslava Tirnanića (89) iz Krnjeva. Tužilaštvo posle dva meseca obustavilo istragu zbog izazivanja opšte opasnosti

Tužilaštvo u Velikoj Plani odustalo je od krivičnog gonjenja Miroslava Tirnanića (89) iz Krnjeva zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je pucao na razbojnike koji su naoružani provalili u njegovu kuću. U odbrani poseda i golih života, starac je ranio jednog od provalnika u nogu. Lopov nije zadobio povrede opasne po život, ali je Miroslav dobio krivičnu prijavu.

Posle dva meseca tužilaštvo je izdalo naredbu o obustavi istrage i odustanku od krivičnog gonjenja osumnjičenog Miroslava Tirnanića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, potvrdila je za “Novosti” Nevena Arsić, portparolka ovog tužilaštva. Ipak, tužilac nam nije dostavio obrazloženje odluke. U domu Tirnanića zadovoljni su jer je, kako kažu, pravda pobedila.

- Pravosudni organi su ispravno odlučili - kaže Tirnanić. - Branio sam ognjište, svoj i život svoje supruge od naoružanih razbojnika, a nisam izazivao nikakvu opasnost. Tužilac je trebalo da me odmah oslobodi krivice.

Njegov sin takođe je zadovoljan odlukom, ali kaže da je sramota što je njegov otac bez razloga maltretiran.
- Tužilac je starca od skoro 90 godina saslušavao i vukao po sudu, po lekarima na psihijatrijska veštačenja, a bilo je jasno od početka da je reč o nužnoj odbrani. Dobro je što je grešku bar ispravio - kaže Vidoje Tirnanić.

Kada je reč o napadačima, protiv D. T. vodi se postupak zbog krivičnog dela teška krađa u saizvršilaštvu, a S. T. se na teret stavlja i nedozvoljeno držanje oružja.

Kuća u kojoj je Miroslav Tirnanić pucao na provalnike

Podsetimo, napad se dogodio 31. januara kada su dvojica razbojnika nogom razvalili drvena vrata kuće u kojoj supružnici Tirnanić žive sami. Miroslav je tada pucao iz lovačke puške, cevi okrenute ka podu. Metak je ranio u natkolenicu jednog od napadača, posle čega su pobegli, ali ih je policija tokom noći uhapsila. Inspektori su pronašli “fantomku” i pištolj koje su lopovi bacili u travu. Policija je protiv straca podnela krivičnu prijavu, a tužilac poveo istragu koja je trajala dva meseca.

Oduzeto oružje

Nakon ranjavanja razbojnika policija je oduzela lovačku pušku Miroslavu Tirnaniću, a čak je i njegovom sinu oduzet pištolj. I jedan i drugi imaju uredne dozvole za oružja.

Novosti

Fala q...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2016, 13:43:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.