Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedamnaest poslanika SPO protiv Vuka  (Pročitano 2076 puta)
18. Dec 2004, 15:28:33
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sedamnaest poslanika SPO protiv Vuka

BEOGRAD - Veroljub Stevanović, šef poslaničke grupe SPO u republičkom parlamentu, potvrdio je juče da je 17 poslanika SPO (13 republičkih i četiri savezna) uputilo pismo lideru stranke Vuku Draškoviću, ali nije želeo da komentariše sadržaj pisma, rekavši da je to "stranačka stvar".

Juče je u Skupštini "procurela" vest da će konferencije za novinare poslanika SPO ipak biti. Kako ona nije održana u zgradi Skupštine, novinari su postavili pitanje da li će, eventualno, biti održana u prostorijama stranke, nakon čega je usledio komentar: "Kako, kad je Vuk tamo".

U famoznom pismu poslanici Vuka Draškovića optužuju za nenamensko trošenje stranačkih sredstava, za donošenje odluka protivno Statutu ove stranke i za katastrofalno stanje opštinskih odbora. Kako Glas saznaje, pravi razlog protestnog pisma 17 republičkih i saveznih poslanika SPO nije nenamensko trošenje stranačkog novca i nepotizmam bračnog para Drašković prilikom dodele funkcija, već je on mnogo dublji.

Sve je počelo krajem prošle nedelje, kada su poslanici SPO, zajedno sa kolegama iz drugih stranaka u Narodnoj skupštini, kritikovali izbor Ramuša Haradinaja za premijera Kosova i nazivali ga ratnim zločincem. U nedelju je, tvrdi naš izvor, Vuk Drašković telefonom zvao sve poslanike koji su istupali za skupštinskom govornicom i tražio od njih da vrate svoje mandate stranci.

Vuk je bio vrlo besan. Rekao je poslanicima da su svojim ponašanjem naudili ugledu stranke i da je on zbog toga dobio žestoke kritike od stranih diplomata i predstavnika međunarodne zajednice - navodi naš sagovornik i dodaje da je odmah posle toga dogovoreno da se Draškoviću napiše pismo.

Na pitanje koji je sledeći korak lidera stranke, naš izvor tvrdi da poslanici očekuju da će se pokrenuti postupak za njihovo isključenje. On navodi da će o tome najpre biti raspravljano na Predsedništvu stranke, zatim na Glavnom odboru i na kraju na Saboru stranke.

Portparol SPO Vlajko Senić kaže da je pismo 17 poslanika "očigledno kršenje Statuta SPO" i da Glavni odbor tim poslanicima može izreći i meru isključenja iz stranke. - U tom slučaju oni bi izgubili svoje mandate, jer su prilikom stupanja u skupštinu potpisali blanko ostavke, slične onima kao što su potpisali poslanici DSS - objašnjava portparol SPO.
U. K - O. N. S.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.