Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:43:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od smrti Miloševića  (Pročitano 30973 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nikola, Nikola  Smile

Ne mozes na moje pitanje da odgovars retorikom.  Ja te lepo pitam za koga se ti zalases da je stvarno bio za zemlju?

Drzavni Udar se izvodi na razlicite nacine, ekonomski, politicki, monetarni i na kraju taj koji ti navodis.  Ali od rodjenja Ekonomskog Ubice, pa na ovamo, glupi ljudi kao sto mi bili nazalost i ostali smo se svrstali u grupu onih koji su unistili svoju zemlju iznutra jer je to neko hteo sa strane.  

Prva etapa- Pokusas da potplatis vodju zemlje, ako uspes, on ce da obavi taj posao rasturanja zemlje
Druga etapa- u slucaju da odbije, dajes pare njegovoj opoziciji, i dizes narod protiv njega (sto je bio nas slucaj)
Treca etapa- upotreba vojne sile, doduse kod nas je to bilo malo vise istumbano, jer su us pomoc bombardovanja uspeli da galvaniziju narod da krene u napad

A sada nemamo kradju izbora?  

Koliko je tebi godina?

Sumnjam da je neko sa strane hteo ono sto se kod nad desavalo '90ih godina. Jednostavno ne vidim zasto bi se oni petljali u to. I nemoj da smo mi ili bilo ko drugi da je kriv sto zivimo ovako kako zivimo. Iskreno, za to su krive desnicarske snage tada na vlasti. Uspeli su da svima nametnu pricu o patriotizmu, a vamo krali sta su stigli i koliko su stigli Usput, vidim da su vrlo lako i nametnuli pricu da je sve sa zapada lose, da su tamo srbomrzci koji nas ne vole oni na rade o glavu i sl. Meni je zaista neshvatljivo da neko proca o parcetu zemlje, a ne o narodu. To je radio Milosevic. Da je bar imamo kakvog takvog uspeha, pa da kazem, OK. Ali, Srbija je danas znatno manja nego kada je Milosevic usao u politiku. Branio Kosovo - od njega nema danas nista, npr. Koliko ima Srba u Hrvatskoj danas? Puna drzava izbeglica! To da lu su placali DOS i Otpor ne znam. Ali znam nesto drugo - Milosevic je pobedio na izborima 1990. godine. 1991. godine masovne demostracije protiv njega. Dakle, nesto u njemu samo nije valjalo cim su se digle bune protiv njega i pre samog rata.

Kradja izbora danas nije moguca, jer sve stranke imaju svoje ljude koje posle zatvaranja biralista broje glasove.

одакле си ти испао  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Znas Gale i ja se isto pitam. Ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji ovako misle ako se ovo podrazumeva "misljenjem"
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ali zasto ti pricas o politici kada apsolutno nista ne znas?! Sloba je uvek bio levicar! Daj nauci barem sta su levica i desnica pa se vrati... Smile

Sloba je samo formalno bio levicar. Ono sto je on radio je sve samo ne levica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nikola, Nikola Smile

Ne mozes na moje pitanje da odgovars retorikom. Ja te lepo pitam za koga se ti zalases da je stvarno bio za zemlju?

Drzavni Udar se izvodi na razlicite nacine, ekonomski, politicki, monetarni i na kraju taj koji ti navodis. Ali od rodjenja Ekonomskog Ubice, pa na ovamo, glupi ljudi kao sto mi bili nazalost i ostali smo se svrstali u grupu onih koji su unistili svoju zemlju iznutra jer je to neko hteo sa strane.

Prva etapa- Pokusas da potplatis vodju zemlje, ako uspes, on ce da obavi taj posao rasturanja zemlje
Druga etapa- u slucaju da odbije, dajes pare njegovoj opoziciji, i dizes narod protiv njega (sto je bio nas slucaj)
Treca etapa- upotreba vojne sile, doduse kod nas je to bilo malo vise istumbano, jer su us pomoc bombardovanja uspeli da galvaniziju narod da krene u napad

A sada nemamo kradju izbora?

Koliko je tebi godina?

Sumnjam da je neko sa strane hteo ono sto se kod nad desavalo '90ih godina. Jednostavno ne vidim zasto bi se oni petljali u to. I nemoj da smo mi ili bilo ko drugi da je kriv sto zivimo ovako kako zivimo. Iskreno, za to su krive desnicarske snage tada na vlasti. Uspeli su da svima nametnu pricu o patriotizmu, a vamo krali sta su stigli i koliko su stigli Usput, vidim da su vrlo lako i nametnuli pricu da je sve sa zapada lose, da su tamo srbomrzci koji nas ne vole oni na rade o glavu i sl. Meni je zaista neshvatljivo da neko proca o parcetu zemlje, a ne o narodu. To je radio Milosevic. Da je bar imamo kakvog takvog uspeha, pa da kazem, OK. Ali, Srbija je danas znatno manja nego kada je Milosevic usao u politiku. Branio Kosovo - od njega nema danas nista, npr. Koliko ima Srba u Hrvatskoj danas? Puna drzava izbeglica! To da lu su placali DOS i Otpor ne znam. Ali znam nesto drugo - Milosevic je pobedio na izborima 1990. godine. 1991. godine masovne demostracije protiv njega. Dakle, nesto u njemu samo nije valjalo cim su se digle bune protiv njega i pre samog rata.

Kradja izbora danas nije moguca, jer sve stranke imaju svoje ljude koje posle zatvaranja biralista broje glasove.
Auu covece...jel moguce da si toliko zaveden?  Proguglaj malo i naci ces na vise mesta cifre koje je dala Amerika i Engleska i jos par zemalja da rasture Jugoslaviju do kraja.  Tada smo barem imali "Patriotizam" danas ga imamo sve manje, danas imamo "Ajd da sisamo kitu Zapada i EU."  Milosevic je bio levicar, dakle ja ne znam ko je tebe ucio istoriji i sta si ti u stvari izveo iz svega toga ali pravis kardinalne greske.
Srbija je danas jos manja od kada su "Demokrate" dosle na vlast, a bice jos i manja.
Tadasnja JNA nije iskoristila svu raspolozivu vatrenu moc, jer je znala sta bi se desilo da je upotrebila sva raspoloziva sredstva.  USA bi se umesala da donesu "Slobodu" i danas ko zna sta bi ostalo.
Nego, sta to dobro dolazi sa Zapada?
Ko mislis da je zbacio Gadafija, Huseina, Mubaraka??? Jel su oni sami ili...(USA)  dakle dovoljno je videti sliku sta Zapad danas radi, ali izgleda tebi treba i da se nacrta. 

Nije moguca? Al si ti naivan  Smile  Isto tako kao sto postoji sloboda stampe, govora, i kao sto postoje nepristrasni mediji.

Knjigu u ruke, nauci nesto pa se vrati, nema poente vise diskutovati kada govoris ovakve budalastine Smile

Tada je bilo ptriotizam?! Danas tih gluposti ima sve manje, hvala Bogu. Doduse, za to treba da se zahvalim Nikolicu koji je na smetliste poslao to nepotrebno "srbovanje", a samim tim na marginu i vas besposlicara koji samo laprdfate o patriotizmu i to na netu, a za sve lose krivite zapad. Ko je bio u bilo kojoj EU zemlji video je kako se tamo zivi. Ovo oko "stranih placenika" necu komentarisati, to je nivo Nasih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
и твој одговор на пост је тад је било патриотизма  Smile
а ово за глупост сам демантујеш из дана у дан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung SGH-E590
Ali zasto ti pricas o politici kada apsolutno nista ne znas?! Sloba je uvek bio levicar! Daj nauci barem sta su levica i desnica pa se vrati... Smile

Jaooo koliko si ti glup. Daj nemoj molim te da pises ovakve stvari. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Jaooo koliko si ti glup. Daj nemoj molim te da pises ovakve stvari. Smile

Zato ti seres pamet. Ajde, molim te, daj mi jednu stvar u kojoj se jasno vidi da je on bio levicar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
и твој одговор на пост је тад је било патриотизма  Smile
а ово за глупост сам демантујеш из дана у дан  Smile

Ako mislis za Nikolica, samo mi je drago sto je on unistivo desnicu i za to mu hvala. Ne volim ga, ne bih glasao za njega, ali za ovo mu skidam kapu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
па ако мислимо на исту десницу то је он,само нема више ратова и срања па није тако радикална ако што је била ранијих година
тако да немам појма о каквом уништавању ти говориш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 6300
Тома је сада модерна европска десница  Smile А ДС је смејурија од левице Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:43:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.