Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:56:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27806 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pitaj krajisnike dal ne stoji. Zasto su se onda svi pokupili i pobegli iz hrvatske?
Ne sumnjam da sada ima medju njima mnogo onih kojima je on za sve kriv, sto je i razumljivo jer su ljudi razocarani u sve.

Milosevic nikada nije sledio krilaticu o svim Srbima u jednoj drzavi. On je bio socijalista koji se zalagao za Jugoslaviju.

Martic je mislio da moze sam, ali malo se preracunao nazalost.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 03:04:04 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Pitaj krajisnike dal ne stoji. Zasto su se onda svi pokupili i pobegli iz hrvatske?
Ne sumnjam da sada ima medju njima mnogo onih kojima je on za sve kriv, sto je i razumljivo jer su ljudi razocarani u sve.

Milosevic nikada nije sledio krilaticu o svim Srbima u jednoj drzavi. On je bio socijalista koji se zalagao za Jugoslaviju.

Martic je mislio da moze sam, ali malo se preracunao nazalost.

Pa kad si im se najebao mame 4 godine ranije normalno da znaš da će se svetiti.

Sloba nije bio za Jugu, on je bio za svoju fotelju. Nađi koju knjigu od Slavoljuba Đukića, pročitaj je i onda će ti biti jasnije mnoge stvari-tipa kakve je ambicije imala Mira, i ko je uticao na Slobino ponašanje....

Da ga Sloba nije u početku podržavao ne bi se ovaj ni posle kurčio...
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Daj bre covece, pa ti proucavas itorijske dogadjaje iz Slavinih knjiga. Pa covek je obican sakupljac traceva i intriga!

Pa kako mi to ne proterasmo Albance sa KiM 98 kad su nam se lepo na...? pobegli su tek 99 s bombardovanjem.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Daj bre covece, pa ti proucavas itorijske dogadjaje iz Slavinih knjiga. Pa covek je obican sakupljac traceva i intriga!

Pa kako mi to ne proterasmo Albance sa KiM 98 kad su nam se lepo na...? pobegli su tek 99 s bombardovanjem.

O Kosovu ćemo sutra, idem sad da spavam. Jedno pitanje da razmiliš pa mi odgovori sutra-da li ti misliš da su se Šipci naouružavali od 1998. ili od ranije(recimo od 1993. godine, kad je u Albaniji pao Sali Beriša pa se sve raspalo), i da to Sloba nije znao, ali se pravio lud, ili i za to ne snosi ama baš nikakvu krivicu.

Pozz.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Vi uopste ne poznajete sutinu problema.
Hrvati su od 1918-e hteli svoju drzavu. Krajisnici su se borili protiv Srba, a ne protiv Hrvata.
Ko je ucestvovao u bitkama protiv Djujica? Kako se Djujic probio sa 12000 Srba Krajisnika do amerike?
Ko je stvorio ponovo Hrvatsku kao drzavu dva naroda? Ko im je rekao: hajde da zaboravimo, pobedili smo fasiste, a fasitu su smatrali Djujicem i postene Krajisnike.
Posle su dobili qrac i put pod noge. Sta su ocekivali?
Krajina nikada nije bila deo Hrvatske u stvari Hrvatska nije ni postojala samo kroz neki Sabor i kroz hiljdugodisnji san.
Mnogo su tu dublje stvari, ali potomci citaju neku levu istoriju, pa je tumace: sta bi bilo da bi bilo. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Hrvatska traži izručenje Kadijevića
stana - 6. oktobar 2007.

Hrvatska sada zna gde se nalazi Veljko Kadijević i uskoro će biti zatraženo njegovo izručenje, izjavio je Stjepan Mesić. Komentarišući tvrdnje u Kadijevićevoj knjizi da je 1990. učestvovao u planu za svrgavanje Franje Tuđmana, hrvatski predsednik je kazao da se svi zločinci i okrivljeni imaju pravo braniti kako hoće, ali da će Kadijević te tvrdnje morati odbraniti i na sudu, a Hrvatska vrlo brzo tražiti njegovo izručenje. Kadijević, general armije i bivši jugoslovenski ministar odbrane je u knjizi „Kontraudar” kako je naslov ruskog izdanja njegove knjige „Moj pogled na raspad Jugoslavije” pisao da su Mesić i predsednik tadašnje savezne vlade Ante Marković uz pomoć vojske 1990. planirali svrgavanje predsednika Hrvatske i Srbije, Franju Tuđmana i Slobodana Miloševića, s tim da na vlast u Zagrebu dođe Mesić.
Hrvatsko državno tužilaštvo zatražilo je juče da Kancelarija Interpola u Ministarstvu unutrašnjih poslova proveri da li se Kadijević, za kojim je Hrvatska raspisala poternicu nalazi u Moskvi, i u slučaju da je tamo, da ministarstvo spoljnih poslova iz Zagreba preduzme mere da bude priveden sudu.

Kadijević je, zajedno sa oficirima Jugoslovenske narodne armije Blagojem Adžićem, Božidarom Stevanovićem, pokojnim Životom Panićem, ali i Vojislavom Šešeljom, Miletom Mrkšićem, Veselinom Šljivančaninom, Miroslavom Radićem, Zvonkom Jurjevićem i Goranom Hadžićem optužen za ratne zločine u Vukovaru 1991.
(Tanjug)
====================================================================

Ukakilo nam se bradato hrvojevsko dijete koje je rasparacalo SFRJ - kao njen poslednji Predsdnik Predsednistva SFRJ i sada trazi kadijevica da mu "ocita" bukvicu kako je on samo "demokrata" i nisat vise Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Ako nije na poternici Haga, mogu da duvaju.
Neka kazu hvala sto je bio protiv vojne intervencije kada su se Slovenci otcepili, pa je time dao krila i Hrvatima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Taj Kep koga pominjes sam kaze u jednom intervju da je prvo dosao kod Slobe u BG pa ga je onda on poslao u Krajinu.  Smile

Mislim da je bezze pricati kako je Milosevic toboz na prevaru pokrenuo krajiske Srbe na pobunu protiv hrvatske, a onda im okrenuo ledja.
Zapravo valjda je jasno da im je on samo pomogao da ostvare svoju nameru da ne budu ponovo zrtve povampirene NDH.

Ako neko laže onda Kep laže, slušao sam kad je rekao da je sam otišao u Krajinu, zato nema potrebe za tim Smile.

A što ih onda nije zaštitio do kraja, ako je toliko brinuo o njima? Ako je imao kontrolu u Krajini, ako je već poslao, kao ti kažeš, celu infrastrukturu DB, zašto onda nije uhvatio Martića za uši i rekao mu: Alo, ovo je maksimum, potpisuj taj Z4 ili nema više Krajine.

Zanemaruješ činjenicu da je on sledio krilaticu svi Srbi u jednoj državi, i u tom cilju, i pravio od RSK teritoriju sa svim atributima države, sa svojom vojskom, policijom, diplomatijom. Pa oni su čak i jedno vreme imali i svoj novac...

A to za NDH ne stoji, nije to bila 1941 godina sa sve Adolfom i Benitom, već 1991, to nikako nije moglo da se ponovi.

Da je Milošević naredio Martiću da potpiše Z4 gradjani izmišljene RSK bi morali odjednom da postanu normalni građani koji bi se vremenom uvjerili u istinu da Hrvatska ne jede malu srpsku djecu, odnosno u laži koje im je plasirao Martić svih godina svoje milicijske strahovlade.Od čega bi Martić i sva kriminalna svita oko njega tada živjela??Od rada??Pih, to oni ne vole.Bolje da razhebu narod od nemila do nedraga.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple k750i
Vi ste se pokazali sa vasim akcijama 95',pojeli ste sve da nista nije ostalo,ko nije u kolonu otisao,nije vise ustajao,sto pavelic nije uspeo,Tudjman jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Najlakše je lupat .....  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:56:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.