Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27813 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ko kaze da je Milosevic hteo srpsku drzavu u hr. Pa on ih je bre ubedjivao da prihvate Z4!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Ko kaze da je Milosevic hteo srpsku drzavu u hr. Pa on ih je bre ubedjivao da prihvate Z4!  Smile

Kao što bi rekao jedan mojih vodnika u vojsci, Mićo moj, ako se gledao emisiju o padu Krajine na, kako ga ti zoveš, U 92 pre nekih 2 meseca, Babić je tražio Slobu da ga pita šta da radi neposredno pre Oluje i nije mogao da ga nađe, jer je ovaj znao šta će da se desi pa zbrisao u Karađorđevo, pa onda kad je počeo napad on zvao svog druga Franjicu, javio mu se da li Granić ili tako neki, a Sloba mu rekao Šta radite to, nismo se tako dogovorili,i demonstrativno mu spustio slušalicu, a ovaj se samo nasmejao.

I tako,  jadni Babić, kad već nije mogao da nađe Slobu, samoinicijativno potpiše plan i odnese ga Galbrajtu, on sa planom u ZG, a ovi se samo nasmejaše..

Pa što su se Sloba i Franja sastajali u Karađorđevu za vreme rata ako je Sloba branio vaskoliko Srpstvo? Hajde, kaži mi...
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Jbt te price na 92 su u fazonu- I onda je mrmot zavio....
Ajde nije valjda da verujes takvim intrigantskim glupostima?  Smile Pa razmisli malo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Jbt te price na 92 su u fazonu- I onda je mrmot zavio....
Ajde nije valjda da verujes takvim intrigantskim glupostima?  Smile Pa razmisli malo.

Zipa, to su pričali gradonačelnik Knina,neki Kovačević, taj hrvatski glavonja(ne mogu da se setim njegovog imena sad-ali je bio načelnik njihove oobaveštajne službe, i neki pukovnik u VRS).

Sutradan sam pričao o tome sa zetom koji je jedva izvukao živu glavu iz okoline Knina, i on mi je potvrdio da se to pričalo i među običnim ljudima tih dana.

Tako da to nije izmišljotina B92.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 02:04:07 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
da, oni su je samo plasirali.

Pa zar nije jasna stvar da je Krajina postojala samo i jedino zbog podrske Srbije. Pa zasto bi neko smisljeno urusio ono sto je s teskom mukom stvorio?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Ne, čoveče, kapiraš da to nije izmišljotina uopšte.

Zato što je Sloba igrao na prvu loptu, dao je tom jadnom narodu podršku samo zato što mu je to u tom trenutku politički odgovaralo, zbog glasova u Srbiji. On nije iimao nikakve koristi od RSK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Na prvu loptu je poslao celu infrastrukturu DBa i podrzavao ih materijalno i moralno. A onda im je predlagao da prihvate Z4 za koji Martic kaze da nije hteo ni da ga cita. a onda kuku lele, Slobo salji avione.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Celu infrastrukturu DB?!

Tamo je bila ludnica, nije se znalo ko pije a ko plaća, od Šešeljevih četnika do Vukove SDG, a onda je došao Kep i uvojničio razularene Srbe koji nisu mogli sa puškom da se sastave. Tek onda dolaze Frenki i Stanišić i preuzimaju kontrolu.

Digresija, sad sam se nečeg setio....1991 sam bio u Krajini, strina mi je odande, bilo je leto, i jedno veče nam dolazi njen stric i kaže: Bolje je da krenete još koliko sutra, otkopao sam pušku i preksutra krećemo sa blokadom puteva, čuvenom balvan revolucijom...

I šta se dešava dalje, Hrvatska biva priznata i Sloba onda shvata da od projekta Velike Srbije nema ništa. To je bilo iste te 1991. godine, u jesen. On je već tada zano da će cela ta stvar pući kao balon od sapunice, ali mu ne odgovara da to ističe, zbog situacije u Srbiji.

Pušta da to tako ide jer zna da u tom trenutku Hrvatska nema potencijala, niti ljudskog niti materijanog, da pobedi Srbe, koji dobijaju pomoć i od JNA, koja se povlači i ostavlja oružje u RSK.

Kada 1992. godine UN uvode sankcije, RSK mu služi kao teritorija preko koje se vrši šverc svega i svačega i zato drži situaciju pod kontrolom(koliko se sećam, Škorpioni su držali pod kontrolom naftna polja u Slavoniji i Baranji), sve do 1994. godine, kada ostavlja Karadžića, zbog ukidanja dela sankcija(opet je mislio samo na stanje u Srbiji), kada se RS i RSK okreću jedna drugoj jer shvataju da od Slobe nema više ništa.

Razmislli o svemu ovome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Taj Kep koga pominjes sam kaze u jednom intervju da je prvo dosao kod Slobe u BG pa ga je onda on poslao u Krajinu.  Smile

Mislim da je bezze pricati kako je Milosevic toboz na prevaru pokrenuo krajiske Srbe na pobunu protiv hrvatske, a onda im okrenuo ledja.
Zapravo valjda je jasno da im je on samo pomogao da ostvare svoju nameru da ne budu ponovo zrtve povampirene NDH.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Taj Kep koga pominjes sam kaze u jednom intervju da je prvo dosao kod Slobe u BG pa ga je onda on poslao u Krajinu.  Smile

Mislim da je bezze pricati kako je Milosevic toboz na prevaru pokrenuo krajiske Srbe na pobunu protiv hrvatske, a onda im okrenuo ledja.
Zapravo valjda je jasno da im je on samo pomogao da ostvare svoju nameru da ne budu ponovo zrtve povampirene NDH.

Ako neko laže onda Kep laže, slušao sam kad je rekao da je sam otišao u Krajinu, zato nema potrebe za tim Smile.

A što ih onda nije zaštitio do kraja, ako je toliko brinuo o njima? Ako je imao kontrolu u Krajini, ako je već poslao, kao ti kažeš, celu infrastrukturu DB, zašto onda nije uhvatio Martića za uši i rekao mu: Alo, ovo je maksimum, potpisuj taj Z4 ili nema više Krajine.

Zanemaruješ činjenicu da je on sledio krilaticu svi Srbi u jednoj državi, i u tom cilju, i pravio od RSK teritoriju sa svim atributima države, sa svojom vojskom, policijom, diplomatijom. Pa oni su čak i jedno vreme imali i svoj novac...

A to za NDH ne stoji, nije to bila 1941 godina sa sve Adolfom i Benitom, već 1991, to nikako nije moglo da se ponovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.