Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:28:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 27973 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bingo565  lepši si mi bio na Šarcu!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
covek kad vas slusa pomislio bi i da ste svi vi nekada plivali u Silerovoj koliko ste upuceni u desavanja pored bazena...a jel neko od vas zna gde je Silerova za pocetak? Smile

Prosvetli nas "luconoso".
Svi smo pomalo neupuceni-vidim da si ti jedan od retkih koji zna za Silerovu ami smo "neuki i tupavi-glupavi".
Mozda si ti plivao pa sada i ti patis od amnezije???? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Kako on to hoce da ne bude zavistan od podzemlja? Tako sto se kupa u Silerovoj u bazenu? Smile

Dragi Psihax-e,
Morao je da se kupa u bazenu jer je bio drogiran, a drogirao se zato što se kupao u bazenu pošto je bio drogiran a nije mogao da ne bude drogiran pošto se kupao u bazenu u koji je upao pošto se drogirao.
Da li si zadovoljan objašnjenjem?
Znači, oni koji se drogiraju i upadaju u bazene u Šilerovoj znaju dobro šta to znači pa hoće da se nekako odlepe i od bazena i od droge. I što se budu više uspevali u tome to će se o njima pisati da se drogiraju i plivaju u sumnjivim bazenima.Kada bi oni zaista počeli da se drogiraju i plivaju po šilerizovanim bazenima, onda se o njima ne bi niti pisalo niti govorilo jer ne bi bili opasni.
A sve dok se ne budu drogirali i plivali u (znaš već gde) o njima će se pisati da se drogiraju i plivaju.
Znam da je objašnjenje malo komplikovano ali je odnos prost ko pasulj.

Evo, probaj da bilo koga od naših patriota prozoveš za bilo šta.
Jedini kontra - argument koji će ti u nedostatku drugih ispaliti u oko je to da si narkoman.

Za.ebana filozofija nadrazi moj bingo.  Smile Ta prica se svodi na nesto kao pravdanje alkoholicara jer, boze moj, on pije samo zato da bi se odvikao od alkohola  Smile Smile

meni se cini da je Ceda nezrela licnost koja je bila nedorasla ulozi u kojoj se nasla pa je povezala kriminal sa najvisim drzavnim funkcijama.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
covek kad vas slusa pomislio bi i da ste svi vi nekada plivali u Silerovoj koliko ste upuceni u desavanja pored bazena...a jel neko od vas zna gde je Silerova za pocetak? Smile

Prosvetli nas "luconoso".
Svi smo pomalo neupuceni-vidim da si ti jedan od retkih koji zna za Silerovu ami smo "neuki i tupavi-glupavi".
Mozda si ti plivao pa sada i ti patis od amnezije???? Smile Smile Smile
               pa mogu i da vas prosvetlim,zasto da ne,sa obzirom da me je obezbedjenje ispred Silerove sklanjalo bar 10 puta od Siptarove zgrade,tako da mi nije jasno kako je bilo ko od vas mogao da vidi sta se desava unutra i ko tamo pliva a ko igra sah,a ja sam samo parkirao auto tamo da bi klinca vodio u dom zdravlja koji je tacno preko puta,zamisli tek sta bi bilo sa nekim koji bi eventualno probao nesto i da sazna sta je iza zidova,prema tome sva sto vi pricate su nagadjanja Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kako on to hoce da ne bude zavistan od podzemlja? Tako sto se kupa u Silerovoj u bazenu?  Smile

Dragi Psihax-e,
Morao je da se kupa u bazenu jer je bio drogiran, a drogirao se zato što se kupao u bazenu pošto je bio drogiran a nije mogao da ne bude drogiran pošto se kupao u bazenu u koji je upao pošto se drogirao.
Da li si zadovoljan objašnjenjem?
Znači, oni koji se drogiraju i upadaju u bazene u Šilerovoj znaju dobro šta to znači pa hoće da se nekako odlepe i od bazena i od droge. I što se budu više uspevali u tome to će se o njima pisati da se drogiraju i plivaju u sumnjivim bazenima.Kada bi oni zaista počeli da se drogiraju i plivaju po šilerizovanim bazenima, onda se o njima ne bi niti pisalo niti govorilo jer ne bi bili opasni.
A sve dok se ne budu drogirali i plivali u (znaš već gde) o njima će se pisati da se drogiraju i plivaju.
Znam da je objašnjenje malo komplikovano ali je odnos prost ko pasulj.

Evo, probaj da bilo koga od naših patriota prozoveš za bilo šta.
Jedini kontra - argument koji će ti u nedostatku drugih ispaliti u oko je to da si narkoman.     

Toliko se puta to ponovilo... doduse i ima te podocnjake i stvarno izgleda... pa onda to suvislo objasnjenje sa drogiranjem i upadanjem u bazen zato sto je bio nadrogiran jer se kupao u bazenu... ali MOLIM nekog sa dovoljno dobrim zivcima i vokabularom koji prevazilazi 'naci... mis'im... znam... j... materr ako nije kako ja kazem... dakale, molim najponiznije da mi se objasni kakao ZNATE da je Ceda narkoman. Takodje molim da mi se niko ne smeje. I posebno napominjem da nikada za njega nisam niti bih glasala, monarhista sam od glave do pete... samo me brate zanima kako se to ZNA??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pa ja podrzavam malog Čedu jer znam da se on druzi sa kriminalcima samo da od njih ispumpa pare i nista vise! Takve ljude treba ceniti.
A uvek sam se pitala ko je mogao da bira bivseg provaljivaca trafika za ministra policije. A tu su Duvanac i bratija. A-ha... ako je obijao trafike, znaci da ce znati da nahvata buduce obijace. Fino razmisljas, fino. Dakle, oni koji hvataju manijake, posiluju par devojcica da bi bili efikasniji u nhahvatavanju, a oni koji jure narkodilere, diluju i bodu se da bi znali kako ce sa "protivnicima"... Pa, jasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
pa ja podrzavam malog Čedu jer znam da se on druzi sa kriminalcima samo da od njih ispumpa pare i nista vise! Takve ljude treba ceniti.
A uvek sam se pitala ko je mogao da bira bivseg provaljivaca trafika za ministra policije. A tu su Duvanac i bratija. A-ha... ako je obijao trafike, znaci da ce znati da nahvata buduce obijace. Fino razmisljas, fino. Dakle, oni koji hvataju manijake, posiluju par devojcica da bi bili efikasniji u nhahvatavanju, a oni koji jure narkodilere, diluju i bodu se da bi znali kako ce sa "protivnicima"... Pa, jasno  Smile

Smile Smile Smile Smile

Spoznaj neprijatelja da bi ga lakše pobedio. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Za.ebana filozofija nadrazi moj bingo.  Smile Ta prica se svodi na nesto kao pravdanje alkoholicara jer, boze moj, on pije samo zato da bi se odvikao od alkohola  Smile Smile

meni se cini da je Ceda nezrela licnost koja je bila nedorasla ulozi u kojoj se nasla pa je povezala kriminal sa najvisim drzavnim funkcijama.

Ne bih da pravdam bilo koga, a posebno osobe koje se bave politikom. Mi sada govorimo principijelno. A princip kaže: ako nekoga ne možeš da pogodiš argumentom, pogodi ga insinuacijom.
Sećam se prvih parlamentarnih izbora u Srbiji kada su na RTS-u, par sati pre početka izbornog ćutanja upriličili razgovor dvoje idiota koji su, kao ovlaš i uzgred pomenuli Vuka Draškovića i njegovu VILU na Ženevskom jezeru.
Ako se ne varam, pre priče o vezi sa mafijom i za Điđića se govorilo da raspolaže nebrojenim vilama.
Njega su, po toj priči i ubili loše plaćeni hauzmajstori koji su pazili na sve te vile, pa im jednog meseca izostala plata.
Tako je i za Čedomira.
Mi možemo raspravljati da li su njegovi postupci zreli ili nezreli, možemo uzduž i popreko pretresati njegove javne nastupe (tu bi imalo mnogo toga da se doradi) ali daj da za početak otkačimo priču o drogi kao nešto što je nedostojno ozbiljne rasprave.
Pa zar nisu radikali (lično čuo od jednog njihovog poglavice) svojevremeno širili priču o Aleksandru Karađorđeviću da je glasno prdnuo na liturgiji u Sabornoj crkvi. Kao, oni bili, pa čuli. Posle se to pretvorilo u još goru verziju koja se logički nadovezuje na takozvano puštanje vetrova.
I šta je onda trebalo da činimo na nekom forumu (a nije ih tada bilo): da raspravljamo da li je ili nije?
Tako je i sa Čedinim drogiranjem
A što se povezanosti sa organizovanim kriminalom tiče; tu je tužilaštvo, tu je sud, pa neka pokrenu istragu, podignu optužnicu, kao što je red.
Ali, mrka kapa.
Da ima čega, Čedomir bi već odavno vadio krompir u Zabeli.

Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo me cudi da onaj okoreli kriminalac i ubica Legija proziva Čedicu iz zatvora? Sta mu to treba kad je vec dobio 120 godina robije. Il hoce da i Čeda s njim malo porobija. Bas je bezobrazan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
O, da...

Smile Smile Smile Smile

Spoznaj neprijatelja da bi ga lakše pobedio. Smile Smile Smile
Ooo, da... hoću. Veruj mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:28:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.