Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:12:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sedam godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 28015 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Brate ja salusam te price jako dugo,a imam 33 godine.kad ce da se sredi to,kad??Pa pogledaj nam zemlju covece,miskovic,milija babovic i ostali kolo vode,miskovic sedi do tadica na dobrotvornoj veceri,kupuje od kostunice poverenje,jersu to promene.Promene ja ukljucim tv gledam bolji zivot,48 sati svadba,neplacam im tv,nek me zovu na sud mogu za ku..l. da me uhvate.Imam 3000 dinara duga za sada,pogledaj ovog geneks.Pa lopovi bre,jos sad ce da mi salju i poziv za vezbu jer sam bio diverzant u vojsci,i tu cu kurac da im se odazovem.

Brate, zato sam ja rekao da je trebalo, kao što se dešavalo u svim revolucijama, odmah počistiti govna, počevši od Peconija, Buhe, Legije, Slobe, Miškovića itd...., a ne protiviti se revanšizmu. Kad je neko tlačen 10 godina, normalno je da će biti sklon revanšizmu. Zato je Milanović dobio batina, jer je sve nas koji smo bili protiv Slobe nazivao izdajnicima, zato je trebalo počistiti sve one koji su bili frajeri zato što su imali Air Max 2,3,4, .....a ja nisam i zato je trebalo poslušati povike:Idemo sad na Dedinje, i dovršiti revoluciju. Promena sistema jeste revolucija a revolucija nosi svoje žrtve, trebali su to biti svi ovi navedeni i još mnogi.

U ovom je vrednost 5. oktobra, i samo u ovom:

Većina građana smatra da od svrgavanja režima Slobodana Miloševića živi bolje, ali i da su njihova očekivanja bila veća. Ekonomisti ističu da građani nemaju mnogo razloga za nezadovoljstvo, jer je njihov standard višestruko uvećan u odnosu na vreme do 2000.

Sa nestankom režima Slobodana Miloševića nestali su i dileri kod kojih su grašani trkom menjali svoju zaradu. Nestali su i kanisteri sa gorivom na ulicama. U međuvremenu, do skora nezamislivi krediti za kupovinu stanova, postali su dostupni jednom delu građana.

Građani kažu da primećuju poboljšanje standarda ali i da su njihova očekivanja ipak bila veća.

Na drugoj strani Duško Vasiljević iz Centra za visoke ekonomske studije podseća da je bruto domaći proizvod u 2001. inosio 1.750 evra, a 2006. oko 3.350. "Takođe, inflacija je 2000. iznosila preko 100 odsto, a sada je jednocifrena. Prosečna plata u Srbiji 2000. iznosila je 47 evra a sada oko 350, dok je prosečna penzija 2001. bila 69 evra a sada oko 170", kaže Vasiljević.

Vasiljević napominje i da treba imati na umu i da postoje i tranzicioni dobitnici i gubitnici, kao i da cilj treba da bude da svi koji su spremni da rade da uskoro treba počnu da osećaju i porast standarda.

Greska je napravljena sto smo sklonili samo vrh a ostao je talog, i taj talog je sad uplivao u privatne firme i prikazuju se kao srpska elita. A to za patike je poseban fenomen.  Simbolika je da te iste modele vidimo sad na ulici ponovo  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Bezi bre,ja idem kralja milana,4,5 motorista namerno bez kacige voze svoje jamahe,mogu da povrede dete neko,a patrole policije su na svakoj raskrsnici,i sve to vide i nista.Posle se vracam i kod autokomande zaustavili nekog slepca kao ja,i maltretiraju ga sto nema kacigu,pa ocemu pricamo covece,o cemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
Ma ne zanimam me prica tipa trebalo je,brate trebao sam da ucim i budem vredan pa sad bih mozda bio nesto,pusti to trebalo je,nisu to uradili i to je rezultat.Ne zanima me zasto,zanima me rezultat,Uefu neinteresuje dali je zvezda sinoc igrala lose ili dobro,vec rezultat.To je vazno.

Tu si u pravu 100%, važan je rezultat, ali zato bar imamo slobodu da biramo. Valjda ćemo jednom ubosti pravo.
Bezi bre,ja idem kralja milana,4,5 motorista namerno bez kacige voze svoje jamahe,mogu da povrede dete neko,a patrole policije su na svakoj raskrsnici,i sve to vide i nista.Posle se vracam i kod autokomande zaustavili nekog slepca kao ja,i maltretiraju ga sto nema kacigu,pa ocemu pricamo covece,o cemu.
To ja isto viđam u mom gradiću, iste te situacije, klinci prolaze pored pandura u pešačkoj zoni na skuterima a ja zentujem da li će me zaustaviti zato što isto tuda vozim bicikl. Zato je u pravu boki, počišćen je samo vrh a trebalo je kao u Češkoj, npr. otpustiti sve iz DB i ponovo zapošljavati ljude. Isto to je trebalo uraditi i u našoj policiji, postaviti kriterijume i zaposliti ljude koje vole taj posao a ne da izigravaju vlast. S druge strane, radio sam u pravosuđu pa znam kako to ide, pandur i kad uhvati nekog krimosa, onda dođe neko iz politike i zamoli sudiju da ga ne rebne puno jer, dečko je dobar, i neće mu se to više ponoviti. A opet, sudije bira parlament pa moraš biti dobar sa političarima, jer Bože moj, po ustavu sledi reizbor sudija.
Brate ja salusam te price jako dugo,a imam 33 godine.kad ce da se sredi to,kad??Pa pogledaj nam zemlju covece,miskovic,milija babovic i ostali kolo vode,miskovic sedi do tadica na dobrotvornoj veceri,kupuje od kostunice poverenje,jersu to promene.Promene ja ukljucim tv gledam bolji zivot,48 sati svadba,neplacam im tv,nek me zovu na sud mogu za ku..l. da me uhvate.Imam 3000 dinara duga za sada,pogledaj ovog geneks.Pa lopovi bre,jos sad ce da mi salju i poziv za vezbu jer sam bio diverzant u vojsci,i tu cu kurac da im se odazovem.

Brate, zato sam ja rekao da je trebalo, kao što se dešavalo u svim revolucijama, odmah počistiti govna, počevši od Peconija, Buhe, Legije, Slobe, Miškovića itd...., a ne protiviti se revanšizmu. Kad je neko tlačen 10 godina, normalno je da će biti sklon revanšizmu. Zato je Milanović dobio batina, jer je sve nas koji smo bili protiv Slobe nazivao izdajnicima, zato je trebalo počistiti sve one koji su bili frajeri zato što su imali Air Max 2,3,4, .....a ja nisam i zato je trebalo poslušati povike:Idemo sad na Dedinje, i dovršiti revoluciju. Promena sistema jeste revolucija a revolucija nosi svoje žrtve, trebali su to biti svi ovi navedeni i još mnogi.

U ovom je vrednost 5. oktobra, i samo u ovom:

Većina građana smatra da od svrgavanja režima Slobodana Miloševića živi bolje, ali i da su njihova očekivanja bila veća. Ekonomisti ističu da građani nemaju mnogo razloga za nezadovoljstvo, jer je njihov standard višestruko uvećan u odnosu na vreme do 2000.

Sa nestankom režima Slobodana Miloševića nestali su i dileri kod kojih su grašani trkom menjali svoju zaradu. Nestali su i kanisteri sa gorivom na ulicama. U međuvremenu, do skora nezamislivi krediti za kupovinu stanova, postali su dostupni jednom delu građana.

Građani kažu da primećuju poboljšanje standarda ali i da su njihova očekivanja ipak bila veća.

Na drugoj strani Duško Vasiljević iz Centra za visoke ekonomske studije podseća da je bruto domaći proizvod u 2001. inosio 1.750 evra, a 2006. oko 3.350. "Takođe, inflacija je 2000. iznosila preko 100 odsto, a sada je jednocifrena. Prosečna plata u Srbiji 2000. iznosila je 47 evra a sada oko 350, dok je prosečna penzija 2001. bila 69 evra a sada oko 170", kaže Vasiljević.

Vasiljević napominje i da treba imati na umu i da postoje i tranzicioni dobitnici i gubitnici, kao i da cilj treba da bude da svi koji su spremni da rade da uskoro treba počnu da osećaju i porast standarda.

Greska je napravljena sto smo sklonili samo vrh a ostao je talog, i taj talog je sad uplivao u privatne firme i prikazuju se kao srpska elita. A to za patike je poseban fenomen.  Simbolika je da te iste modele vidimo sad na ulici ponovo  Smiley 1

To majstore, to je problem, zato što nije rešeno od vrha do dna, nego su pacovi opet izmileli, a sve zato što nije bilo mesta revanšizmu.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 19:09:29 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
S druge strane, radio sam u pravosuđu pa znam kako to ide, pandur i kad uhvati nekog krimosa, onda dođe neko iz politike i zamoli sudiju da ga ne rebne puno jer, dečko je dobar, i neće mu se to više ponoviti.

znam jednog klinca, mali je narkoman i zavrsio je u bajbokani 5 godina. a kad nekog krimosa osudis na 5 godina ko da si mu dao 50. advokati vrse pritisak preko medija i ostalo
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 19:15:14 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мали човек је у свим системима мали човек, било ко да је на власти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Hheheh kod nas im daju i mobilne pa zovu ni manje ni vise nego vrhovni sud i kupuju sudije,fujjjjjj  jebem ti takve promene.Canak besi visi,kolje,tap cim doso omah svoj spot i duet na julovskoj televiziji.Ma ima toga koliko hoces.legija covek zakazuje sastanke u vladi srbije dolazi tamo da se vidi sa Mihajlovicem i Ovim FMP Covicem,i onda se pitate zasto se desio 12 mart,pa nek i dalje sade tikve samo djavo kad ga prevaris te tikve nebije o glavu nego o zivot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Мали човек је у свим системима мали човек, било ко да је на власти.
Da ali ta vlast gleda da bude bar malo pravednija nego kod nas,idi da vidis kako je engleskoj il spaniji,nek ti tamo nestane struja a tebi crkne frizider da vidis kako cas posla dobij odstetu.(primer iz kuce).Izvinite za dupli post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290

znam jednog klinca, mali je narkoman i zavrsio je u bajbokani 5 godina. a kad nekog krimosa osudis na 5 godina ko da si mu dao 50. advokati vrse pritisak preko medija i ostalo

Ja živim u relativno maloj sredini pa znam ko je kakav i čime se bavi. Najveći bezobrazluk je što to sve zna i murija i niko ništa ne radi. Klinac samo sa osnovom, vozi motor bez kacige, parkira ga gde hoće itd., a čiji matori drži kafić i diluje drogu(to svi znaju) odvali drugog klinca štanglom u glavu, samo zato što mu je ovaj smuvao devojku, i onda dođe otac te devojke, inače lokalni političar-SPS-ovac, i moli sudiju da ga ne zadržava u pritvoru jer, za Boga miloga, mlad je i nije on to tako hteo.

Isto tako, sin lokalnog bogataša jebe mamu pandurima, skače po kolima načelnika OUP-a i nikom ništa, ni maloletnički ukor ili zatvor, ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma ovde je poremecen sistem vrednosti do jaja, ja sam bas mislio da ce posle 5. oktobra bar malo stvari da se poprave ali jok  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
ma ovde je poremecen sistem vrednosti do jaja, ja sam bas mislio da ce posle 5. oktobra bar malo stvari da se poprave ali jok  Smile Smile Smile

To i ja tvrdim, dokle god se kao uzori nameću Ceca, Karleuša i ostali turbo folkeri, Draškovići, Miškovići i ostali, tako će nam i biti. Kad svetski priznati stručnjak dr Stojković, koji se vrati iz inostranstva treba toliko da čeka da bi dobio kliniku, ili kad Đoković i ostali moraju da mole da se napravi teniski centar za svu talentovanu decu, a Velja pravi bolnicu gde hoće i kako hoće itd...(OK što je pravi, ali na koji način) tu smo gde smo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:12:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.