Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SE K750i  (Pročitano 2196 puta)
29. Avg 2005, 17:11:06
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
"Sledeæa velika stvar" iz Soni Eriksona je ovaj poslovni telefon. Izgleda oèaravajuæe kao konferencija raèunovoða, ali ispod te dosta uzdržane spoljašnjosti je opasan mali ureðaj koji jedva èeka da Vas impresionira.

On je lagan, tanak i pruža oseæaj kao da je toliko èvrst da možete njime da prikucavate eksere (mada ipak nemojte), a ekran sa 262.000 boja je izuzetno oštar - a to æete ceniti èim poènete da koristite kameru. Njen 2-Megapikselni senzor se koristi lako, klizni mehanizam otkriva soèivo sa zadnje strane i telefon æe se naæi u modu za slikanje.

Postoji digitalni zum do 4x, a svetlo æe olakšati rad u mraènijem prostoru, tu je i autofokus i red-eye reduction opcija. To sve u kombinaciji proizvodi najbolje slike koje smo do sada videli sa mobilnog telefona sa ugraðenom kamerom. U isto vreme, PhotoDJ i VideoDJ opcije nude osnovne moguænosti za doradu, ukljuèujuæi dodavanje efekata ili klip arta.

Solidnih 32 MB ugraðene memorije znaèi da ima puno mesta za skladištenje slika, videa i MP3 muzike. Takoðe dobijate Memory Stick Duo karticu kapaciteta 64 MB, mada je možete zameniti nekom sa veæim kapacitetom (sve do 2 GB) ako želite da svoj novi mobilni koristite kao potpuni muzièki plejer.

Tako je, poput Brusa Vejna i Betmena, ispod uzdržane spoljašnjosti poslovnog odela, K750i u stvari opasan gedžet koji æe Vas pozitivno iznenaðivati i oèarati. Takoðe ima najbolju kameru na telefonu koju smo videli do sada.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

k750.jpg
(13.21 KB, 306x194)
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
A koja je cena ovog cudovista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
oko 350 eura original u inostranstvu... kod nas je original oko 450 a skinuti sa mreza od 320 pa navise...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Donosio ga je moj brat iz Nemacke. Nista posebno. Lepo su uradili display, melodije zuvce dobro, kamera je ok, ali sve u svemu nista za cime bih zalio sto ga nemam i nista za sta bih ni lud menjao svoju 6600.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

P8010332.JPG
(32.9 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 29. Avg 2005, 19:10:58 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Mlogo burazeru. Mlooooogo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
operativni sistem naravno nema tako da je totalno nezanimljiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
pazi 350 eura za njega nije mnogo po meni... naravno nema symbian, nije za nesto ozbiljnije ali ima jako dobar mp3 plejer, radio, dobru autonomiju i odlicnu kameru, nema bolje na mobilnim telefonima, ne racunam sarp 903i i one za Koreju i Japan...
a kladim se da 90% ljudi koji koriste symbian ne koriste ni 50% njegovih mogutjnosti...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
ja koristim dosta ali mi je telefon zanimljiv stalno nesto novo neki novi program neko brisanje formatiranje instaliranje i naravno zezanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
mene nervira sto je 6600 presirok. jbg. Pa dobro i na k750 mozes da menjas i pravis teme pa mozes da koristis java programe i igre... tako da bih izmedju 6600 i K750 uzo SE... A vec kada birao izmedju N serije nokie i bilo kog SE (za sada) Uzo bih N seriju Smile
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
pazi 350 eura za njega nije mnogo po meni... naravno nema symbian, nije za nesto ozbiljnije ali ima jako dobar mp3 plejer, radio, dobru autonomiju i odlicnu kameru, nema bolje na mobilnim telefonima, ne racunam sarp 903i i one za Koreju i Japan...
a kladim se da 90% ljudi koji koriste symbian ne koriste ni 50% njegovih mogutjnosti...

Mp3 plejer nije nista spektakularno. Slusao sam ga i nisam bas bio preterano dusevljen. GLavna prednost tog mp3 plejera su neki mega basovi ili tako nekako, ne znam kako ih je SE definisao. Znaci basovi su jaki, ko to voli, ali sam kvalitet reprodukcije je dobar, ali dosta losiji od bilo kog mp3 plejera od 50-tak eu koji sam ja imao prilike da cujem.

Kamera je dobra, cak sta vise voema dobra kada je mobilni telefon u pitanju, ali pisao sam o tome na jednoj drugoj temi, sve sto mozes da uradis sa njom, mozes i sa kamerom na 6600 i osim vece rezolucije, kvalitet slika je gotovo isti. Postovao sam jednu sliku na nekoj drugoj temi. Znaci slike nisu nista specijalno, odim sto su vece rezoulice, sto je opet malo za neko razvijanje, a pritom su i slike jadne za neko razvijanje, tako da sve u svemu nista posebno.

Opet i ako sam mislio da symbian nije toliko vazan, posle prvog symbian telefona, vise ne bih ni lud uzeo telefon koji nije symbian, pa makar ima i kameru od 10 mp. To mu je veeeeelika mana. Ne znam za ostale, ali kao sto djokicdejan rece kada imas symbian, staln imas neke nove mogucnosti i nikada ti ne dosadi, dok je sa obicnim telefonima potpuno druga situacija i vrlo brzo dosade.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.