Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 10:46:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o casopisu ScreenFun
Obicno Teen Smece
45.3%  (48)
Dobar casopis
28.3%  (30)
Najbolji Gaming Casopis u Srbiji
26.4%  (28)
Ukupno glasova: 106
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: screenfun novine  (Pročitano 24377 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i
Ja citam BUG (Hrvatske novine) i Svet Kompjuter i ponekad kupim Screenfun...
Po meni je najbolji BUG!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
BUG je prilicno dobar mozda i medju najboljima na Balkanu! Ne mogu mnogo da kazem o njima jer ih ne poznajem, Upoznao sam jedino gl. i od. urednika, ali na kratko! Mada i dalje dajem glas GamePlay-u! Mislim da su ljudi iz BUG-a previse ozbiljni da bi bili games kriticari! Ali sve jedno, vrhunski profesionalci, bar sto se sadrzaja tice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49771
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
čitao sam ScreenFan, Svet Kompjutera i Sarajevski Info;

sve zavisi od ukusa.  Neko voli više teksta a manje slike, drugi obrnuto, a trećem je najbitnija cijena, četvrtom koji se žanr najviše zastupa itd.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung x660
Kao prvo posto pisem opise za 12 razlicitih net magazina mogu da kazem da sam kompetentan da komentarisem rad "kolega". Izmedju ostalog, moram da kupujem ovaj casopis redovno kako bih znao na kom je nivou rad srpskih gaming medija!

Kao drugo textovi u pomenutom casopisu su 90% istiniti, a 10% je pitanje! Sto se tice expanzije za WoW to je zvanicno saopstenje za javnost koje je objavio Blizzard! Sto se tice svih najava u ScreenFun-u Mogu da jemcim da ljudi objavljuju samo ono sto su zvanicna saopstenja za javnost.

Sto se samih opisa igara tice, vrlo su precizni, samo je steta sto ih ne pisu ovi iz Novog Sada! Pisu ih Nemci i Austrijanci, ovi nasi ih samo prevode! Mislim sta ocekivati od lista ciji je vlasnik Robert Coban (Citaj vlasnik tabloida "Svet")! To da redakciju ScreenFun-a uglavnom cine prevodioci to stoji.  Zanima me samo na sta mislite kada kazete da lazu? Pa kao neko ko se bavi novinarsko-istrazivackim radom da pojasnim neke nejasnoce!

Pisma citalaca i neke njihove samostalne rubrike su diskutabilne!

Najbolji na domacim prostorima je GamePlay! Mada ni Svet Kompjutera nije daleko od njih! Ostali su vec manje vise bas na niskom nivou! Postoji i par dobrih Hrvatskih, i jedan solidan Slovenacki casopis!

Svi clanci su potpisani imenima autora, tako da gde pise srpsko ime, radi se o domacem autoru.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia E71
al je tesko na dnu promjenit ime autora u tvoje ime....
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung x660

Teorije zavere... U slucaju SFa tako nesto se ne radi, niti imaju razoga da tako nesto rade, jer kao sto se da videti, neki textovi i dalje stoje potpisani stranim autorima.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Teorije zavere... U slucaju SFa tako nesto se ne radi, niti imaju razoga da tako nesto rade, jer kao sto se da videti, neki textovi i dalje stoje potpisani stranim autorima.

S obzirom da citam i englesko izdanje istog casopisa sine, odgovorno tvrdim da one opise nisu pisali nasi ljudi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung x660
Tata, licno poznajem odredjene autore i za njih mogu da TVRDIM, a ne nagadjam, teoretisem, smisljam zavere or smthing like that, da su ih oni pisali na osnovu licnog iskustva prilikom igranja igre... NE mogu tvrditi za sve, ali za odredjeni broj, svakako.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Tata, licno poznajem odredjene autore i za njih mogu da TVRDIM, a ne nagadjam, teoretisem, smisljam zavere or smthing like that, da su ih oni pisali na osnovu licnog iskustva prilikom igranja igre... NE mogu tvrditi za sve, ali za odredjeni broj, svakako.

Pa ti tvrdi, niko ti ne brani! Ja samo kazem da kod tih "domacih autora" postoje zesce nebuloze, koje niko citav ne bi mogao da napise iz svog iskustva! Jedini nacin da se one pojave je greska u prevodu! Smile Ali hajde neka ti bude!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3120c
ja ga kupujem.nije los ima realne opise.mada sk,game play i bug su izuzetni.nazalost bug je mnogo skup.komsa kupi sk,drugar mikro i kad procitam nesto na netu mislim da je dovoljno
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 10:46:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.