Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:39:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o casopisu ScreenFun
Obicno Teen Smece
45.3%  (48)
Dobar casopis
28.3%  (30)
Najbolji Gaming Casopis u Srbiji
26.4%  (28)
Ukupno glasova: 106
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: screenfun novine  (Pročitano 24395 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S2
egzibicionisti.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Z-400
Ukratko.
Screenfun je govno.
ja sam ga pre kupovao dok nisam shvatio da mnogo lažu.
Gamepley je zakon.
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kao prvo posto pisem opise za 12 razlicitih net magazina mogu da kazem da sam kompetentan da komentarisem rad "kolega". Izmedju ostalog, moram da kupujem ovaj casopis redovno kako bih znao na kom je nivou rad srpskih gaming medija!

Kao drugo textovi u pomenutom casopisu su 90% istiniti, a 10% je pitanje! Sto se tice expanzije za WoW to je zvanicno saopstenje za javnost koje je objavio Blizzard! Sto se tice svih najava u ScreenFun-u Mogu da jemcim da ljudi objavljuju samo ono sto su zvanicna saopstenja za javnost.

Sto se samih opisa igara tice, vrlo su precizni, samo je steta sto ih ne pisu ovi iz Novog Sada! Pisu ih Nemci i Austrijanci, ovi nasi ih samo prevode! Mislim sta ocekivati od lista ciji je vlasnik Robert Coban (Citaj vlasnik tabloida "Svet")! To da redakciju ScreenFun-a uglavnom cine prevodioci to stoji.  Zanima me samo na sta mislite kada kazete da lazu? Pa kao neko ko se bavi novinarsko-istrazivackim radom da pojasnim neke nejasnoce!

Pisma citalaca i neke njihove samostalne rubrike su diskutabilne!

Najbolji na domacim prostorima je GamePlay! Mada ni Svet Kompjutera nije daleko od njih! Ostali su vec manje vise bas na niskom nivou! Postoji i par dobrih Hrvatskih, i jedan solidan Slovenacki casopis!
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 13:06:26 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC HD2
upravo to GamePlay! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma sve te novine kod nas a i u svetu su djubre.
ako neka firma da dosta love ,naravno da ce da nahvale njen proizvod...
al glavna fora sa nasim casopisima je ta sto oni sve skidaju i sa neta...
sve to sto pise mozes da procitas i na netu.
zato koja je poenta bacati stotinak dindzi ? (aj dobro za one koje nemaju pristup netu ...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ја једино читам Свет Компјутера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Me to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma ne mozes da znas kakva je neka igra ili komponenta dok je sam ne probas...
ukusi su razliciti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
ma ne mozes da znas kakva je neka igra ili komponenta dok je sam ne probas...
ukusi su razliciti ...

За игре постоје демои, ево пробао сам Supreme Commander и свиђа ми се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Pa casopisi postoje zarad onih koji ne zele uzalud da trose vreme na netu skidajuci demo-e! A sto se tice toga da firme placaju opise, nije tacno, bar na zapadu! Posto sam dok sam ziveo u Engleskoj dosao do nekih kontakata i postao, nazovi to, "web novinar", video sam kako se tamo posluje! Nema sanse da neko prihvati pare od neke kompanije, jer takve stvari ne prodaju novine! Na zapadu casopis prodaje objektivnost, i svaki magazin ima svoje kriterijume po kojima daje konacnu ocenu nekoj igri, tako da ta prica "ukusi su razliciti" ne pije vodu! Jer ako tamo jednom zeznesh citaoce odmah mozes da se spremash za bankrot! Ih koliko sam ja budjavih igara igrao a da sam morao da im dam visoku ocenu! Primera radi, evo WoW! Licno mislim da vecu glupost Blizzard nije mogao da izmisli! Ali kada sam pisao opis morao sam da dam ocenu 5 (od mogucih 5+, jedina zamerka bila je grafika), jer sam postavio kriterijum po kome moj licni utisak mora da izostane iz opisa! Evo recimo kako ja ocenjujem igricu:
- Grafika (u odnosu na aktuelne naslove)
- Tezina (uhodavanje, prilagodjavanje na visim nivoima, nivelisanost...)
- Igrivost (dinamika, preglednost, interface, organizacija, vizuelna resenja...)
- Prica (originalnost, realisticnost u odnosu na vrem. period u kome se odvija radnja...)
- Bugs (koliko gresaka su programeri napravili, koliko previda...)
- Raznovrsnost (neprijatelja, jedinica, gradjevina, progres price...)
- Profesionalizam (Kako su glumci, tonci... odradili svoj posao)
- Hardverska zahtevnost (u odnosu na aktuelne optimalne konfiguracije)
- Vreme igranja (u proseku kvalitetna single player kampanja treba da traje izmedju 25 i 35 sati)

Na sve to dam ocene od 1 do 5+, izracunam prosek  (za svaki plus dodam jos 2% na ocenu a za svaki minus oduzmem 2% od ocene) i to ti je to! Kriterijume tipa zabavnost, zaraznost itd. ne racunam zbog subjektivnosti!

Sto se GamePlay-a tice poznajem skoro citavu redakciju i pouzdano znam da nikoga ne kopiraju i da opise rade sami! Oni su najveca grupa zaludjenika za video igre koju sam sreo. Dilkani sede u redakciji i cepaju igre i po 20 sati dnevno, cak i spavaju u firmi! I isto tako znam na kom su nivou njihove novinarske vestine, tako da nemoj da blatis GamePlay bez argumentacije!

A sto se komponenti tice, u casopisima se testiraju komponente koje nemaju natpis "made in china", ili "made in taiwan" i slicno. Na testovima se koriste iskljucivo komponente koje se proizvode u USA, EU, Japanu, J. Koreji! Kinezi i ostrali prave komponente pod licencom samo za siromasna trzista i zbog pojeftinjenja proizvoda koriste jeftinije materijale i imaju losije uslove u proizvodnim pogonima, pa zato i dolazi do varijacija od onoga sto citate u novinama do onoga u stvarnosti! Recimo takve komponente ne mozete da kupite u razvijenijim zemljama, jer su zakonom o meri kvaliteta zabranjene! Primera radi, recimo Intel! Americka kompanija koja je zarad smanjenja troskova izvoza u EU morala da otvori fabriku u Nemackoj! Njima bi svakako bilo jeftinije i isplativije da pomenuto trziste snabdevaju iz Kine! Ali u normalnim zemljama postoje kriterijumi i mere kvaliteta koje moraju da se postuju! Isto vazi i za fabriku AMD-a u Belgiji, i recimo Sony u Austriji, Svajcarskoj, Svedskoj i Nemackoj! Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 13:07:36 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:39:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.