Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 01:38:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o casopisu ScreenFun
Obicno Teen Smece
45.3%  (48)
Dobar casopis
28.3%  (30)
Najbolji Gaming Casopis u Srbiji
26.4%  (28)
Ukupno glasova: 106
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: screenfun novine  (Pročitano 24509 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
DAKLE...zaobidjite celu stupidnu konfrontaciju...o cemu uopste pricate?!!!...Svet Kompjutera je najobjektivniji casopis ikada...da nije doslo do transformacije drzave i slatkog 'zapadnog' poleta - nebi ovog meseca NFS Carbon bio no1(daleko bilo da sam protiv unapredjenja i ulaska u EU...ali postoje stvari koje ne zelimo da menjamo...DA IDALJE ZELIM DA MOJ DEDA PECE RAKIJU - da je ja pijem - A DA SE PRITOM NEKI SLOVENAC NE POZIVA NA BRAND - da nedodje do zabune - dodatni podatak - skroz mi je ok NFS serijal - mada, realno ovaj zadnji je 'daj da uzmemo jos neki evro dok VISTA ne zablista')...dugogodisnjem citaocu SK je jasno da postoje pravila i uslovi koje redakcija mora da postuje da bi prezivela...I DRAGO NAM JE...jer znamo sta urednistvo stvarno misli...DA - PES 6 je igra meseca ali JAPANCI nisu pukli kes da reklamiraju proizvod u Srbiji...da, znamo - da ce INTEL svima da kupi ZLATNE patike samo da kazu kako je njihov procesor stabilniji - dok AMD mozes da trljas uz rernu i podjednako dobro radi(fora da li je Coca Cola bolja od Pepsi-ja...verovatno je bolja ambalaza na nekom proizvodu u odredjenom kvartalu ali to je stvar dogovora jedne iste firme{'ma daj' reci ce oni koji ne veruju u teoriju zavere}, dogovoreno spustanje lopte da bi je neko drugi podigo)...nemojte da se lazemo...SK pljuje po Telekomu...pljuje po ADSL-u u Srbiji...pljuje po ogranicavanju P2P u Srbiji...u potpunosti ima kritican stav prema svemu sto se desava u Srbiji...gde je jbeno kriticki stav u bilo kom drugom casopisu...pisanje uz vetar...nemaju m0da...nesmeju...SK je deo POLITIKE(mislim na novinu a ne na to sto su bednici pomislili da iskoriste kao argument)...i kao takav sme da se bahati...i nadajmo se da ce se jos vise bahatiti...ne zelim casopise u kojima kao poster dele - zalazak sunca iz Sims2 i veseli likovi iz WoW-a...ljudi kritika je osnova svakog drustva...Gamer i Gameplay ne mogu da prismrde u kritici...zar nemate sami osecaj da bi mogli da napisete bolju kritiku?!...pa pazi kada im je dete poslalo mail(ne znam da li je GamePlay ili Gamer - da ne ispadnem smrad - provericu ovo) - koje se potpisalo nesto kao 2PACforEver ili slicno uz konstataciju i pitanje - da obozava 'Gangta igre' i uz pitanje - 'koje su najjace' - odgovor koje je dobio{pored nabrojanih igara koje opisuju zadato pitanje - dobio je i opis standardnih igara koje dobijete kada ukucate 'Gansta' games' na google-u} je neprikladan i netacan{u slucaju pametovanja redakcije i ulazenja u nesto sa cim apsolutno nemaju veze - pokusavajuci da objasne poreklo i razloge postojanja mafije[ne trudeci se pritom da profesionalno pridju problemu i analiziraju ga - kada se vec usudjuju da se prave pametni - krecu od crnackih grupacija i bandi - valjda povedeni nadimkom decaka koji pita]} - citiram 'Crips je podrzan od strane mnogobrojnih crnih repera - Snoop Dogg-a, Ice Cube-a, Eazy E-a...itd.' - ALO - pa Eazy E je mrtav vec 11 godina...OSVEZITE STRANU dok kradete po netu i deca iz komsiluka vam prevode tekst) ...da kul je za klince dok listaju casopis pun obojenih i masnih strana...dok razumeju sve sto je napisano i dok se poistovecuju sa prizemnim i jednostranim komentarima i recenzijama urednika i kolumnista....ali je izopaceno cak i iz tog ugla...i deca moraju da povuku crtu(ko ovo shvati pogresno - opasno je navucen Smiley )......Miodrag Kuzmanovic je kompjuterski alter ego Zorana Cirica(glupo mi je sto ikoga uporedjujem ali obojicu postujem nadam se da mi nece zameriti)...Srbije je neophodan casopis koji ce ga pljunuti u lice kada ga otvori...da, slazem se izbacimo politiku iz kompjutera...ali dok se to ne desi...nesmemo dozvoliti da Kuzmanovica izuzmu iz kritike...jbes pasivne casopise koji trtljaju o igrama...jbes pasivno-glupe casopise koji trtljaju o necemu i dele besplatne DVD da zamazu oci...pa to nije ni za decu...EJ...razmisljajte o deci...kakav bi ja bio danas da nisam procitao silne kritike u SK...da sam citao samo bajke za laku noc i uljuljkano igranje pred spavanje...sta da nisam video da neko 'kuva zaveru' dok pise kod...sta da neko nije podrzao pljuvacku koja je zavrsila Gejtsu na faci...ALOOOO BREEEE...o cemu pricate...ako ne zelite da se opterecujete i zelite da citate krajnje infantilne kolumne slobodno mozete da bacate sitan dinar na stampu...ako zelite da podrzite jedine ljude koji cine prvi u mesecu danom za osmeh...bacite neki dinar vise na SK...necete zazaliti...uostalom zasto smo OVDE...da pohvalimo JBENO DOBAR BUREK ili da se obrisemo kada pojedemo neko srnje i kazemo EJ SUPER JE...

Pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
malo sam pijan - ne zamerite na gramatici...inace strogo kontrolisem pisanije...pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Da ovde ima sistem reputacije dobio bar bar dve pozitivne od mene - jednu zato sto je sve sto si rekao istina, a drugu za trud da to predocis.  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Hvala Bokac - bar neko ceni iskrenost polupijanih(iako sam se za pravopis malopre izvukao uz pridev 'pijan' u medjuvremenu je preraslo u 'polu-pijan' jer sam jeo Smiley )...nemoguce da svi ovako slabo stoje iza SK-a...pa zaboga odrasli smo na njemu...i mnogo nam manje fali(nedostaje) nego danasnjim klincima(ne kazem da smo cele i dovrsene osobe naravno)...ej SK te tera da se pitas...da li si upravu...ili su upravu?!...namerno ostavljajuci to pitanje!!!...i ma koliko pojedini kolumnisti bili subjektivni stice se utisak(makar kod inteligentnih citatelja - slozicete se - da neke stvari pisu namerno - nebi li isprovocirali uljuljkane sive celije kod mase i pritom jos vise razbesneli one - koji svoje sive celije vec jedu od muke - tj. naterali primitivne da uzivaju u gluposti)...a sta rade konkurenti - jure prodaju...ej...ALO...sta se desilo sa sustinom...sa kicmenom mozdinom svega sto postavlja nesto na iovako imaginarni tron...izgubila se negde u kalkulaciji kvaliteta papira i slihtanju{prilagodjavanju masi}...ej to ne valja...sta ako Vasa deca budu inteligentnija od Vas...znate sta ce prosecan casopis uciniti od njih?!!!!?/// NAPRAVICE VAS...a to ne valja drage buregdzije i svi ostali - ma koliko uvredjivo bilo...Vasa deca moraju biti naprednija od Vas...EVOLUTION...ma koliko bili egocentricni...zar nebi bilo lepse da klinac kaze: "Ej matori, nemas pojma - to o cemu ti pricas je zastarelo...mada kada bolje razmislim..,stoji ista osnova...boriti se za subjektivno misljenje...realno...objektivnost je u trendu...i ne doprinosi nicemu...samo smiruje masu..."...nego "Ej matori nemas ti pojam...ne pravi se pametan...DANAS SE NIKO VISE NE PRAVI PAMETAN..."...BUDITE SE...ne kazem da je SK revolucija......ljudi - nemojte se ljutiti ALI JESTE...jos uvek pamtim broj - koji na naslovnoj ima nekog trola koji grize SPECTRUM 48K...alo pa to je ingeniozno graficko resenje cak i za danasnje dane...zjebite Vi ove moderne naslovne strane[3d generisana srnja bez emocije i poente] - novih, popularnih casopisa - koji otkupljuju prava na slike koje su negde u Illinoisu bile tema za HIV kampanju...podstrek i dusa je ono sto tera te ljude da pisu i kritikuju...a ne fransiza i plata...mada ok...plata stoji Smiley...ej...ali ja bi dao Kuzmi 3x platu samo da poludi jos vise...MOZDA STVARNO ISPROVOCIRA NEKOGA DA PISE I KRITIKUJE...nekog klinca koji ima dovoljno velika m0da da kaze svim svojim ortacima - 'ej...to sto vi placate od 50-100 dinara ja mogu da Vam odstampam za 20...i da Vam pritom dam kritiku za koju nemate para'....

Cenite SK-a...jedina stvar preko koje smo idalje - Velika Srbija...pouzdano se cita i u Zagrevu, Skoplju, Ljubljani, Sarajevu, itd....nije to bezveze znate - idalje postoje ljudi koji cene prave stvari i realnu situaciju...ja recimo idalje volim Kras, Gorenje i ponekad mi nedostaje Kviskoteka - strasno me je zabavljalo ono osoba a,b,c - ko razume shvatice!!! Smiley ]

Pozdrav...

Sve ovo pisem iz najbolje namere...nisam nikakav PR Menager Sveta Kompjutera - verujte mi...

kamo srece da jesam Smiley imao bih para da bar od toga platim ovaj nerealno skup ADSL...
Smiley
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 10:12:04 od Bokac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
SK je casopis zbog koga izlazim iz kuce svakog prvog u mesecu  Smile . Screenfan sam samo jednom pazario i to slucajno sam imao dovoljno kinte. Prvo sto sam primetio da im je rezolucija slika iz igara neverovatno mala pa sve izgleda kockasto, drugo-preplavljeni su sa nebitnim stvarima koje nikoga ne zanimaju(kao moj prvi sajt koji sam naravio u 6.razredu), trece-vec sam reko da nagovaraju potencijalne kupce igara da kupuju igre poput fife,nfs... ma koliko budjave one bile krase im naslovnu stranu i cetvrto-neke igre precenjuju, a neke s'druge strane ubiju u pojam. Poenta - ScreenFan je pokusaj ali nista vise od toga(nije toliko los da ponese titulu bednog pokusaja) da preuzme primat u ovoj zemlji.
Od Hrvatskih sam jedno vreme uzimao PC-play koji je, iako ne vredan 250din koliko je kostao, bio donekle zadovoljavajuce stivo, ali sad ga nebi kupio ni za poljski WC jer je propao kao turbo folk. Ostale nisam ni prelistao tako da necu da sudim o necemu sto nisam video ni citao.
Trenutno najbolji kod nas je SK!!! Jer sve sam probao(cak i ono sranje "Kompjuterske igre") ,a ubek sam se vracao SK-u.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kolko ja znam, mozda grijesim stvarno, sk ne izlazi prvoga nego je na trafikama oko 10-og
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Na trafikama uvek prvog u mesecu, kod kolportera cak i dan ranije
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nemas pojma - zato shuti Smiley

uvek prvog

[Edit by 3EBC: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 12. Dec 2006, 18:52:55 od 3EBC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
SF ima veoma losu rezoluciju slike.
Kao danemaju para za neki dobar komp Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

disconnected from server !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Somewhere on the Net..
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N95 8GB
ma screenfun je obicno smece.Jedini casopisi vredni spominjanja su SK i GamePlay.Game Play ima solidne rewiev-e igra kao i sve ostalo ukljucujuci i slike.
IP sačuvana
social share
O_o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 01:38:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.