Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:49:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o casopisu ScreenFun
Obicno Teen Smece
45.3%  (48)
Dobar casopis
28.3%  (30)
Najbolji Gaming Casopis u Srbiji
26.4%  (28)
Ukupno glasova: 106
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: screenfun novine  (Pročitano 24547 puta)
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S III
nije los,imam svaki broj SF....za neke igre sam se po njemu odlucio i nisam se pokajo,vjerujte mi...... Smile
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung x660
Citat
Jel oni imaju neke veze sa bivšim Game®-om?

Da imaju (mislim na GP). GP rade Uros i Ranko 80% textova.

Citat
U poredjenju sa GamePlayom i SK-om to je djubre gigantskih razmera!!!

Babe vs Zabe. Screenfun cilja razlicitu publiku od SK i GP.

Svaki od navedenih casopisa ima svoju publiku.

SK je svastara. Nudi od svega po malo, zanimljive texotve itd. Ali u nijednu problematiku ne zalazi. Znaci fino stivo za celu porodicu.

GP je gaming only i ako zelite dovoljno gaming sadrzaja mesecno, GP je jedino resenje za sada.

SF je orjentisan ka mladjoj publici koju bombasticni izrazi ne zanimaju, vec sticanje opsteg utiska o igri.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dozvoli da i ja kazem nesto na to:
SK jeste svastara ali to i jeste poenta. Svet kompjutera. Ne svet hardvera ili softvera,vec sve vezano za kompjutere. Sve sto rade urade kako treba.

Gameplay je dobar. Mogao bi i trebalo bi da bude mnogo bolji za gaming only casopis. Previse ima glupiranja a kod ocenjivanja igara najcesce su subjektivni. Primer za jednu Shrek igru: covek je pisao kako mu je bilo i muka da se bakce sa igrom, da je i pre nego sto je instalirao znao da je glupost itd. itd. Uopste nije razmisljao da je ta igra namenjena mladjima i da ce cak i medju "matorima" biti nekoga ko ce zeleti da je igra.

ScreenFun... eh,srecom pa ga nikad ne kupih. Imao sam u rukama par brojeva tog cuda gde svaki GTA (ili nesto sto lici na GTA, ili bar mirise na GTA...) mora da bude uber-turbo-cool igra. Opisi su uzasno sturi (verovatno da bi stali na format a da ostane mesta za margine), cak sam primetio da vecinu screenshotova uzimaju sa gaming sajtova. Jeste to za mladju publiku (kao i sve ostale Bravo gluposti). Zar to mora da znaci da citaoca ubedjujes da kupi bas tu igru? Mozda i ja preterujem jer sam u sedmom osnovne igrao igre gde su vazni prica i atmosfera a ne budz grafika.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E71
u potpunosti se slazem sa bokcem,
Jeste to za mladju publiku (kao i sve ostale Bravo gluposti). Zar to mora da znaci da citaoca ubedjujes da kupi bas tu igru? Mozda i ja preterujem jer sam u sedmom osnovne igrao igre gde su vazni prica i atmosfera a ne budz grafika.
a sto se toga tice i danas sam se svadjo sa par drugova jer su poceli da pametuju kako su u SF Just Cause i Carbon dobili super ocjene i  kako su to najbolje igrice i kako je"super grafika" dok su za Underground 1 i jos neku igricu ne sjecam se koju sto sam spomenuo da su bolje(underground ono da je to najbolji nastavak) rekli to su gluposti losa je grafika....znaci popickim kad pricam sa njima Smile tako da necu ni da pricam uopste Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
screenfun ubija u pojam...ali ozbiljno govorim...strasno zaglupljuje decu...koliko sam ja svadji vodio zbog jebenog screenfun-a...
Odlicno je bokac rekao da uvek mirise na GTA (ili nfs Smiley)...strasna lozenja se pojavljuju u casopisu tipa "U ovoj igri cete moci da pucate dok vozite"  Smile.

Strasno me nervira kako od nicega prave nesto...tipa gta za psp ima bolju grafiku nego gta 3 (po screenfunu)...onda najavljivanja gothica 3 i oblajviona..."ovo  ce sigurno biti najbolji rpg godine"..."u ovoj igri cete se boriti sa dinousaurusima"...vas junak ce napokon moci...mislim daj zajebi posten review kod njih nikada nisam procitao...a ne daj boze da kazes nekome kako je to sranje casopis...ima zivog da te pojede...

Sto se tice gameplaya ja sam razocaran...moram da priznam da se popravljaju...casopis sa najlepsom stampom na nasem trzistu...znaci stvarno je lepo citati ono...ali casopis  je nekako prazan..i jos jedna stvar koja me strasno nervira...casopis je actiontrip.com na papiru..isti review-i,slike..sve je potpuno isto na actiontrip-u.Ali valjda ce se popravitit...jeste da su malo skupi al da zanemarimo to. (onaj dvd uvek kaska 2 meseca).

A sk je sk...isti vec 25 godina...nit smrdi nit mirise...neki broj je extra...neki procitam samo jedanput.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
casopis sa najlepsom stampom na nasem trzistu...
To je zajebalo Gamer.. Skoncentrisali su se na kvalitetnu štampu a kasnije se taj kvalitet srozavao do samog gašenja.
Citat
A sk je sk...isti vec 25 godina
Što jes' jes'. Bili i ostali elita.. ostali kaskaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E71
al kad sam vidio da su dali just causu ocjenu 5 a gothicu 3 pao mi je mrak na oci...(a izmedju toga splinter cell 4 sa 4-)...(max ocjena je 5 i btw o tome,ja nisam u nijedan casopis sem tamo vidio da 40% igrica u broju dobijaju max ocjenu tj u nijednom casopisu nisam nikad vidio igricu sa max ocjenom a ne 5 odjednom)
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
e da...ja bi splinteru dao 5 bez pogovora...a just causeu 2..koliko sam se ja lozio na tu igru dok nisam video koliko je to sranje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E71
meni se u svoje vrijeme svidjao pcplay,bila dobra stampa,dosta stranica,dvd,dosta dobri opisi al to prije 1-2 god,ali su u zadnje nesto oslabili koliko sam primjetio dosta im je starih clanova koji us bili super posli,uglavnom sad su dosta losi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung x660
@Bokac: mozda si me pogresno razumeo. Nemam nista protiv SKa. U postu sam samo konstatovao da je svastara po tipu clanaka. Ne mogu ga svrstati u gaming casopis, iako to mnogi rade jer ima 8-10 strana opisa mesecno.

Citat
A sk je sk...isti vec 25 godina...nit smrdi nit mirise...neki broj je extra...neki procitam samo jedanput.

u potpunosti se slazem

Citat
Što jes' jes'. Bili i ostali elita.. ostali kaskaju..

SK elita? Elita je PC Gamer koji ima previewe 3 meseca pre drugih. Da bi jedan casopis bio elita mora biti po necemu poseban. SK je narodski casopis a nikako elitisticki. Da je elitisticki imao bi 10 000 tiraz kao recimo PC Press a ne 45 000.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:49:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.339 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.