Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:08:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Glasanje
Pitanje: najbolji skuter po vama je :
piaggio
13.9%  (27)
aprilia
26.8%  (52)
honda
4.6%  (9)
yamaha
12.9%  (25)
suzuki
2.1%  (4)
mbk
0.5%  (1)
gilera
12.4%  (24)
peugeot
12.4%  (24)
derbi
3.6%  (7)
tomos
4.6%  (9)
neki sasvim levi
3.1%  (6)
nijedan
3.1%  (6)
Ukupno glasova: 194
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skuteri [svih vrsta]  (Pročitano 62380 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia E65,6670
zna li neko sta o Sundiro XDZ50 skuteru??
vidim da je ovo valentinov fah,pa bih njega zamolio za pomoc,ali i sve ostale koji znaju bilo sta o ovome!   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SUNDIRO XDZ50-A-2 small.JPG
(3.47 KB, 147x100)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa , sta reci jeftin skuter ali vozne karakteristike na najnizem nivou , nedostatak rezervnih delova , kao i los kvalitet izrade svih komponenti istog , mislim da su piaggio ili peugeot skuteri puuuuno bolji izbor iako su naravno i duplo skuplji , ali varujte da se isplati  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

menjam zenu od 45 za dve od po 23...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
pa , sta reci jeftin skuter ali vozne karakteristike na najnizem nivou , nedostatak rezervnih delova , kao i los kvalitet izrade svih komponenti istog , mislim da su piaggio ili peugeot skuteri puuuuno bolji izbor iako su naravno i duplo skuplji , ali varujte da se isplati  Smile Smile Smile
bajo, veruj mi na rec, ali po0znavaoci motora su mi rekli (bezmalo SVI) da peugeot pravi dobra kola, ali uzasno lose i skupe skutere-piaggio je sasvim druga prica, ali od njih je sve i poteklo, jel?
Elem-ne treba mi skuter na kome cu samo ja moci da smestim moju bulju od 78 kg-treba tu s vremena na vreme da legne i po neka maca, jel, a da se usput kur.im kako vozim najnovijeg peugeota kog sam platio 2000> evra....
Treba mi nesto sto ce me malo kostati, za sta necu morati da polazem A kategoriju, sa cime celo leto necu kljucati u yugou na 35+ stepeni, nesto cime mogu da se prevezem i dovezem....ako znas na sta mislim.

Mislim da je made in china dobro resenje, jer
a)malo kosta
b)trosi isto ili manje od izvikanih marki
c)malo su nabudzeniji pa mogu da ga vozim i do 75 km/h bez skidanja zastite
d)a ako ga drkas i piaggio ce se kvariti svaki cas-veruj mi, jer sam vozio piaggia od 89 do 98-jetse trahjao ali svaka tehnicka roba ima vek trajanja(korisnik si kompa, pa znas koliko cesto menjas cd rom, misa............da ne nebrajam vise)

to je samo jedna izvikana glupost koju potenciraju "renomirani proizvodjaci", jer kao sto rece neko na nekom forumu-kinezima nije u interesu da eu trziste zasite losim skuterima i to je to-ne. oni su dosli i planiraju da tu ostanu(*veliki novac je u igri)

A da te pitam nesto(ako se razumes)-gde mogu naci ocuvan piaggio hexagon i koliko on realno vredi
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia E65,6670
Citat
menjam zenu od 45 za dve od po 23...
jbg,hoces da ukrades godinu dana, ne moze to tako  Smile Smile Smile
hvala za informacije,i tebi i valntinu.
sta je-tu je, ja sam kupio ovaj skuter pre 5 godina i jedino sto me je zezalo je to da mi se zapusila dizna od karburatora (do goriva je,naravno).istina je ,preplatio sam ga!kupio sam ga u CG-u,u Baru (sa porezom i carinom,crnogorskom,kostao me oko 1000 evra  Smile).sada ne mogu da ga registrujem na srbijanske table dok ne platim ponovo carinu ovim nasima (iz srbije sam),sto mi ne pada na pamet!!

koliko se krece cena polovnih,ocuvanih skutera?
marka nije vazna,vazno je da moze da "izvuce",posto bi se koristio za prenosenje robe:monitora,kucista...tih stvarcica (ugradila bi se tu neka korpa).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
eh ovako ,
moj prijatelj ima yamahu neos 50cc 2004 god.
zna li neko kako se skidaju  blokade  sa tog skutera (znam da ima na auspuhu i na motoru)
smije li to neko nestrucan raditi (mi  Smile) ili da se to prepusti nekom mehanicaru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
tetak bolje da ti to napravi neko ko se u to razumije..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
znam da je tako najbolje al bi volio to naucit.
zna li neko gdje mogu sa neta skinuti neku shemu motoro ili tog mjesta gdje se blokade nalaze
i objasnjenje kako se skidaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
sve su to, veoma lepi skuteri, ali samo mi nije jasno zasto na ovim tjuniranim motorima skidaju plastiku na guvernaru??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
znam da je tako najbolje al bi volio to naucit.
zna li neko gdje mogu sa neta skinuti neku shemu motoro ili tog mjesta gdje se blokade nalaze
i objasnjenje kako se skidaju

imaš na multivaru limiter kretanja remenice,to se obično kod neo's-a nalazi ispod ploče kod rolnica,ili kao prsten između remenica

Znači ili između ploče br 6 i pokretne remenice br 3 ili između pokretne remenice br 3 i nepokretne remenice br 1.
U prvom slučaju je to veliki prsten koji se izbaci,a u drugom slučaju čaura. To sprečava remenice da se približe jedna drugoj i tako izbace kaiš i povećaju prečnik po kom se kaiš kreće,tako da kada to izbaciš one se više približe.Paziti prilikom demontaže i montaže,potrebno je ili koristiti pištolj na vazduh ili blokirati klip posebnim blokerom.Postoji rizik da se slabo zategne navrtka koja steže remenicu br 1 i tako se izazove proklizvenje koje neminovno dovodi do oštećenja radilice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:08:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.