Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33774 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola 
pa  kako se povredio vidic ispasce da je petkovic i bio u pravu sto je zvao sina dusana...al za sutra neka nam je bog napomoc protiv argentine ....jer ne vidim drugi nacin kako da ih pobedimo ako cemo da budemo realni....
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
isto mislimo nismo mi braca hrvati da kad zagusti dobijemo mi vazda tad zajebemo situaciju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nije bitan broj mi smo kretali u boj i na DIVOVE

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma mi smo sila ima da pobedimo ja vam kazem,
Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da iskrivim zglob, nego da slusam dens, nisam fens moje noge su sklone da nose siroke pantalone.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Odabroje Ilija najbolju mogucu taktiku 3-5-2 sve je dobro raspodelio osim naravno napada sa istim starterima, ali sta sad pitanje je koliko je realno ocekivati da nasi pobede na stranu svi tehnicki detalji mentalitet je isto bitan faktor kod nas svi jure pare a kad ih se docepaju je kraj. Tako je i sa fudbalerima, a da ne govorim o lecenju kompleksa i nacije a i pojedinaca "Sava-Krava se uvredio sto je mporao da napusti teren..." Pa Raul koji je legenda svstskog fudbala je usao u 55. minutu tek sa osmehom nisamo mi bas dobro upuceni sta znaci jedinstvo i sta nam je cilj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Pusti sad to.Danas smo svi uz njih i samo napred junaci.Dajte mi razlog za pijanstvo i srecu Smile Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Danas sam nesto sigurna da pobedjujemo!!!!!Ma moramooooo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
od specijalnog izveštača

ŽELJKO VUČKOVIĆ

PLAKAĆEŠ ZBOG NAS, ARGENTINO!

Reprezentacija SCG danas protiv "gaučosa" igra meč istine na Mundijalu, selektor Petković rekao da će opet igrati defanzivno

Reprezentacija Srbije i Crne Gore danas određuje svoju sudbinu na Svetskom prvenstvu. Meč protiv Argentine pokazaće da li "jesmo" ili "nismo", da li ova reprezentacija ima petlju i kvalitet da uđe među najboljih 16. Iako nam ni pobeda ne garantuje prolaz, kao što nas ni poraz teoretski ne eliminiše, utakmice u Gelzenkirhenu biće meč istine za naš fudbal.
Selektor plavih Ilija Petković kaže da ni protiv Argentine neće odstupiti od svoje prepoznatljive defanzivne taktike. Petković najavljuju opreznu igru u kojoj je za početak najvažnije ne primiti gol.
- Ja ne branim igračima da igraju ofanzivno, pa i sami znate da smo protiv Holandije napravili tri šanse u prvom poluvremenu. Međutim, nemojte da očekujete da izađemo na teren i tek tako krenemo napred. Mi nećemo menjati ništa u našem prilazu igri, koji nam je uostalom kroz kvalifikacije i doneo plasman na Mundijal. Prvo ćemo da zatvorimo prilaze našem golu, a tek posle da vidimo kako da ga damo - rekao je Petković.
Na pitanje da li će i koliko napraviti izmena u timu u odnosu na startnih 11 protiv Holandije, selektor je odgovorio u svom stilu: - Nešto ćemo napraviti. Bolje da vas iznenadimo, nego da vam sada kažemo.
Petković je dodao da pošto Argentinci imaju "devet Robena", da će nama biti potrebno da na terenu imamo "deset Duljaja".
Kako saznajemo, selektor neće mnogo menjati tim u odnosu na startnih 11, iako je posle meča sa Holandijom rekao da će napraviti nekoliko promena za Argentince. Gotovo sigurno u startnih 11, umesto Nenada Đorđevića, biće Ognjen Koroman, dok će najverovatnije opet u napadu zaigrati Milošević i Kežman.
Na veliku žalost mnogih naših navijača, male su šanse da Nikola Žigić zaigra od prvog minuta. Takav zaključak izvodi se iz Petkovićevog komentara na Žigićevu izjavu da bi Argentincima trebalo da se suprotstavimo visokim loptama jer smo bolji od njih u skoku.
- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja ne mislim tako i mislim da ćemo lakše dati gol ako spustimo loptu na zemlju - objasnio je Petković.
Kapiten plavih Savo Milošević će danas protiv Argentinaca postati prvi fudbaler u istoriji srpskog fudbala koji je odigrao 100 utakmica za reprezentaciju.
- Znate da nerado govorim o brojkama jer mislim da je mnogo bolje da se u prvi plan stavlja ekipa nego pojedinac. Ipak, napraviću izuzetak jer je cifra od 100 utakmica zaista impozantna. Nije moje da pričam o težini koja ta brojka ima, ali reći ću vam da mi je bila čast što sam imao priliku da 100 puta predstavljam svoju zemlju i svoj narod. To je bila privilegija za mene i zahvalan sam Bogu što sam dobio tu priliku - izjavio je Milošević.

Nema laži, nema prevare...

* Argentina i SCG (SRJ, SFRJ) su do sada odigrale četiri zvanična susreta. Argentinci su pobedili dva puta, mi jedanput, a jednom je bilo nerešeno (na SP u Italiji 1990).
* Mnogi današnji ljuti rivali zapravo su klupski drugovi - Kežman sa Maksijem i Frankom u Atletiku, Dragutinović i Saviola u Sevilji, Stanković sa Veronom, Burdisom i Kambijasom u Interu, Vidić i Hajnce u Mančesteru.

Argentina - SCG

GELZENKIRHEN. STADION: "Veltins arena" (kapacitet 52.000). SUDIJA: Rozeti (Italija)
ARGENTINA: Abondancijeri - Burdiso, Ajala, Hajnce, Sorin - Maskerano, Lućo Gonzales, Maksi Rodrigez, Rikelme - Saviola, Krespo. SELEKTOR: Pekerman
SCG: Jevrić - Gavrančić, Krstajić, Dragutinović - Duljaj, Nađ, Koroman, P. Đorđević, Stanković - Kežman, Milošević. SELEKTOR: Petković

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Prema nezvanicnim informacijama, taktika ce biti isti kao i protiv Narandza, a tu cuvenu "taktiku zec" koja se decenijama gaji u FSJ pokusace u delo da sprovede sledeci sastav:

golman: Jevric
odbrana: Dragutinovic, Krstajic, Gavrancic, Duljaj
sredina: Nadj, Djordjevic, Stankovic, Koroman
napad: Milosevic, Ljuboja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
       ako svi budu navijali kao Janaa i Friend nam Tadic Pobedicemo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
sretno plavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.