Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SCG vs Argentina  (Pročitano 33676 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola 
nama je uvek neko kriv ...pa jos onaj selektor kaze da je popustio pod uticajem drugih i da je sastavljao tim po tudjem nagovoru ...pa koj je k...c  selektor i koj se djavo busao u grudi kako mu niko drugi ne popuje nad glavom i kako sve odluke donosi sam ...i gde od jedanput nestade ona atmosfera koju su svi tolko pominjali i hvalili a oni se odmah posle prve utakmice posvajdali...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2006, 00:01:14 od aleksabravo »
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
jbg od onih od kojih se najvise ocekuje, najmanje pokazu zato se kaznjavaju time sto se krivica svljuje na njih. Nisam cuo za to da je Ilija sastavljao po tudjem nalogu. Otkud to? Da li je to stvarno moguce, i po cijem nalogu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
E bas odlicni smo!
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Ne vjeruj ženi koja puši Drinu bez filtera

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava Slavonski Brod
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
VIP DB
samo da jos nesto porucim kulturno onom hrvatu.mislis da je hrvatska mnogo bolji tim od srbije?pocistice vas australija.oni ce biti drugi u grupi.i onda ces kukati pet dana.necete ni vi proci drugi krug.pozdrav svima .srbija prvak evrope 2008 Smile.srbija do pekinga

Očito nisi gledao Brazil - HR. je da je bilo 1:0 ali ja sam bio ponosan na te igrače jer su igrali nogomet.
nakon utakmice u Zagrebu su ljudi izašli na ulice i slavili kao da smo pobjedili.
ako tako budu igrali i dalje: " nema veza ako gube - zasvirat će naše trube - HRVATSKA, HRVATSKAAA!!!"

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola e550
nasi su uradili koliko su mogli... argentini i spaniji zelim da ih brazil izgazi sa 10:0 jer njihovo ponasanje nije ni malo sportski ni fer.. izivljavaju se nad nemocnim protivnikom i kao jao mi smo face dali smo 6 golova...

.. pa ajde 6 golova dati srbiji i nije neki uspeh... mislm cemu to?!?!?! cemu izivljavanje?!?! jure statistiku?!??! e zalosno je da na srbiji grade statistiku...

hhiihiihi
sam to nebi bolje reko!

ajde ajde
bice bolje drugi put

ak se plasirate..
al bute , vi ste momčad koja prima po 1 gol u kvalifikacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
ajmo gdje su sad oni optimisti???? Smile Smile Smile
sto su pljuvali po nama samo zato sto smo realisti, a mozda smo i veci navijaci od njih samih samo sto smo bili realni i rekli istinu....bez vidica nema kruva Smile Smile Smile

@frikazoid

jeste istina je...tako je danas rekao u intervju odmah poslije utakmice...kao zbog pritiska, slusao je novine, navijace itd... zbog lose utakmice protiv holandije i ovu je promjenio taktiku, isao je na ofanzivu i otvorenu utakmicu, umjesto da je isao na zatvorenu "bunker" igru! samo meni nije jasno, jel se on to zajebao ili sta? gdje im je fucking ofanziva kad nisu 2 puta osutali na gol! al eto....

@njuzmen
nisu igrali nogomet nego fudbal......e sad, brazil je igrao taman koliko je trebao, kontrolisao je igru i nisu imali potrebe...ne daj Boze, ako i prodjete, pa ako se ukrstite sa brazilom, pa natucice vas bar sa 7+.... a drugo, australija ce vas lagano pobijediti, prije svega zbog odlicnog trenera...mada postoji mogucnost da hrvati iz australije, u ekipi, vas mozda puste, jer ih ima ko tucica, pa da ne bi pustili za "lijepu njihovu"...

i ovo sto je njuzmen naglasio crvenim,zar to nije teski nacionalizam????-molim da se reaguje!!!

@hrovje xyz
da jedan gol po kvalifikacijama, za razliku od vas...ajde bezi more, vidis naslov teme!!!-ako ista kontas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
I mismo slavili igru protiv Holandije...eh behu to dobri dani za nasu reprentaciju. Hrvatska bi trebalo da prodje, jes da me boli sta ce da urade, ali imaju vece sanse nego mi. Ja cu da navijam za nase jos protiv obale slonovace, a onda lepo fino da se vratim na staru dobru Holandiju koju sam uvek pratio, posto mi ispadnemo. Da gledam malo svetskog fudbala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Bruka
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
njuzmen,kao prvo gledao sam vasu tkz. tekmu.igrali ste prilicno dobro dok je brazil igrao slabo.ajde videcemo da li sam u pravu da cete izgubiti od australije.ako nisam verovatno cete doci do polufinala.ako bog da srescemo se na euru 2008.videcemo ko ce biti bolji.ljuboja centrira zigicu i gol!!srbija je prvak evrope. Smile
zalim,super kvalitetna hrvatska vise srece drugi put....
dobro ipak da budem dobar komsija zelim da pobedite japan.srecno Smile
nego jel se slazes sa onim sto sam rekao o utakmici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
samo da jos nesto porucim kulturno onom hrvatu.mislis da je hrvatska mnogo bolji tim od srbije?pocistice vas australija.oni ce biti drugi u grupi.i onda ces kukati pet dana.necete ni vi proci drugi krug.pozdrav svima .srbija prvak evrope 2008 Smile.srbija do pekinga

Očito nisi gledao Brazil - HR. je da je bilo 1:0 ali ja sam bio ponosan na te igrače jer su igrali nogomet.
nakon utakmice u Zagrebu su ljudi izašli na ulice i slavili kao da smo pobjedili.
ako tako budu igrali i dalje: " nema veza ako gube - zasvirat će naše trube - HRVATSKA, HRVATSKAAA!!!"

Smile Smile Smile

jeste li i u Mostaru slavili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.