Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Scg - Spanija  (Pročitano 10185 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
A to temeljis na tome sto je covek u karijeri dobio za 15 godina 5 crvenih kartona u takvim situacijama.. od toga mozda 2 u reprezentaciji. A pritom je kompletne jedne kvalifikacije svaki gol ili dao ili asistriao.
Sta je bolje.. imati njega koji ce mozda biti iskljucen na jednoj tekmi, a i to se vise nego retko desava.. ili savu koji ce na svakoj biti igrac manje, s tom razlikom, sto miha kad izadje iz igre ne moze da utice na nju, a majmun moze da promasi penal...

Covek je pre svega preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevise mator da bi igrao, narocito po drugi put za reprezentaciju. Realno za te godine on je dobar, ali opet kazem, da igra, a narocito da ga sada vracamo za reprezentaciju i to sada kada je reprezentacija konacno pocela da lici na nesto, mislim da je potpuno nepotrebno. I ne znam zasto me pitas za Savu? Prvo ja Savu ne mogu da smislim ni kao igraca ni kao coveka ni u kom obliku ne mogu da ga svarim. Da se ja pitam on ne bi nikada ni igrao za reprezentaciju. I ne znam kakvo je to pitanje, on ili Mihajlovic? Prvo igraju na razlicitim pozicijama, drugo Savo bar na terenu nije imao, koliko ja znam, vecih incidenata, trece Savo je igrao konstantno za reprezentaciju, a Mihajlovic je navodno zavrsio karijeru kada je Petkovic prestao da ga zove i tako dalje, ima milion razloga zbog koga njih dvojica nemaju nikakve veze jedan sa drugim i zato ne znam kakvo je to pitanje Savo ili Miha? Ako mene pitas, onda je moj odgovor ni jedan od njih. Reprezentacija, sto se moglo jako dobro videti juce, u drugom poluvremenu moze i igra veoma dobro i zato ako nista drugo po onoj "tim koji dobija se ne menja", a i ako se uzmu u obzir godine i sve ostalo, mislim da njih dvojica uopste ovde vise nisu potrebni. Mogu ako im to predstavlja zadovoljstvo da budu u savezu, kao sto vec i jesu koliko ja znam, mogu da budu uz reprezentaciju, da ih bodre, dizu im moral i tako dalje, to je sve ok i za to je Mihajlovic posebno veoma dobar, ali to je njihova uloga u buducnosti i oni po meni nemaju vise sta da traze u reprezetnaciji.

Citat
Nije tacno, imali smo i posle toga napade.. mada je poslednjih 10 minuta pripalo spancima iz prostog razloga sto sudija ni jedan jebeni faul sudio nije.

Ako pod napadom smatras panicno sutiranje lopte preko centra iz  nase polovine, onda da, bilo je napada. Ako pod napadom smatras, organizovan, planiran, koordinisan napad, onda ne, nije bilo ni jednog jedinog.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Covek je pre svega preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevise mator da bi igrao, narocito po drugi put za reprezentaciju. Realno za te godine on je dobar, ali opet kazem, da igra, a narocito da ga sada vracamo za reprezentaciju i to sada kada je reprezentacija konacno pocela da lici na nesto, mislim da je potpuno nepotrebno.
Za inter koji je top 10 na svetu nije mator, ali za nasu reprezentaciju jeste.. interesting.
Maldini i costacurta nisu matori...
Citat
I ne znam zasto me pitas za Savu? Prvo ja Savu ne mogu da smislim ni kao igraca ni kao coveka ni u kom obliku ne mogu da ga svarim. Da se ja pitam on ne bi nikada ni igrao za reprezentaciju.
Neko mora da predvodi klince, a nasa reprezentacija nema veceg autoriteta.. ja bih jevrica ili vidica.. ali jevric je golman.. mozda izuzetan ali covek igra u levom klubu u turskoj, a vidic je jos klinac... Krstajic isto.. nije lider...

Citat
Prvo igraju na razlicitim pozicijama, drugo Savo bar na terenu nije imao, koliko ja znam, vecih incidenata, trece Savo je igrao konstantno za reprezentaciju, a Mihajlovic je navodno zavrsio karijeru kada je Petkovic prestao da ga zove i tako dalje, ima milion razloga zbog koga njih dvojica nemaju nikakve veze jedan sa drugim i zato ne znam kakvo je to pitanje Savo ili Miha?
Kako je ono bese sava otisao iz aston vile? Tj kako je ono bese najuren iz aston vile?

Citat
Reprezentacija, sto se moglo jako dobro videti juce, u drugom poluvremenu moze i igra veoma dobro i zato ako nista drugo po onoj "tim koji dobija se ne menja", a i ako se uzmu u obzir godine i sve ostalo, mislim da njih dvojica uopste ovde vise nisu potrebni. Mogu ako im to predstavlja zadovoljstvo da budu u savezu, kao sto vec i jesu koliko ja znam, mogu da budu uz reprezentaciju, da ih bodre, dizu im moral i tako dalje, to je sve ok i za to je Mihajlovic posebno veoma dobar, ali to je njihova uloga u buducnosti i oni po meni nemaju vise sta da traze u reprezetnaciji.
Reprezentacija iz koje ide Krstajic zbog godina..
Reprezentacija u kojoj nema ko da izvede slobodnjak ili korner.. svi koji su kao to radili nekad dobro kao sto se jasno moglo videti veze nemaju.

Citat
Ako pod napadom smatras panicno sutiranje lopte preko centra iz  nase polovine, onda da, bilo je napada. Ako pod napadom smatras, organizovan, planiran, koordinisan napad, onda ne, nije bilo ni jednog jedinog
Inace, pre tog momenta smo imali cela 2 napada izgradjena... i nije nam se sve svodilo na panicno ispucavanje lopte.. svaki pristojni napad je i poceo tako, samo je zigic dobijao vazdusne duele...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Ajd i ja da dam neko mishljenje...

Jedini igraci koji su opravdali ocekivanja su Vidic i Krstajic. Ne mogu da se pozalim ni na Gavrancica i Dragutinovica. Onda, Stankovica su driblali ko mladog majmuna (po meni on je celu tekmu bezao od lopte i duela), Ilic je svaku loptu koju je primio poklonio Spancima, Djordjevic je odigrao solidno mada je mogao i bolje, Kezman s obzirom da nije ni primao lopte odigrao je super. Duljaj je ispao budala sto kad je vec dobio onaj crveni karton nije polomio kosti onom spancu. Ostali manje-vise solidno a poceli smo nesto da radimo u napadu tek kad je Zigic usao u igru.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1057
Ala smo svi pametni pa pogledajte ostale ekipe,sta radi bedna Engleska,gde je Grcka,Hrvati nereseno sa Maltom,alo bre stanite malo nema nas u Ligi sampiona ali idemo na svetsko do kojeg nece stici i neki favoriti,trebamo biti zadovoljni i ovko nas jebu sa svih strana dobri smo samo tako dalje momci
« Poslednja izmena: 08. Sep 2005, 21:50:40 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Kada su pitali Ajnstajna,sa kojim oruzijem ce se voditi treci svetski rat,
on je odgovorio neznam,ali znam da ce cetvrti kamenjem...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Jedini igraci koji su opravdali ocekivanja su Vidic i Krstajic.
A Jevra? A Ziga?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Jevra 9 (mada me je u prvom pomalo podsećao na Kralja, kad je počeo da pravi neobične izlete)
Ganrancic 9 (žrtva taktike, odličan štoper, ali slabiji spoljni)
Dragutinovic 8+
Vidic 10+++ (maestralno)
Krstajic 9+ (standarno dobro bije)
Duljaj 10++ (Narodni heroj)
Koroman 7+(u prvom jedva 6, u drugom 8+)
Djole 10 (čista) - majstor
Stanković 5 (plašljiva pizdica)
Ilić 5 (najbolji asistent u Španskoj repki, na poluvreenu je Aragones najviše žalio za njim)
Keža (9, zbog borbenosti i gola)
Žiga (9, zbog stalne vazdušne opasnosti po ciganšture)
Marić i kovačević bez ocene. S tim da je Marić morao da inteveniše umesto Duljaja, kad je ovaj dobio drugižuti.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Sve u svemu nemamo lidera odnosno vodju tima, niti cemo ga imati u neko skorije vreme. Jedini i poslednji nas lider u reprezentaciji je bio Piksi. Ja sam mislio da ce Stankovic posle Piksija preuzeti lidersku poziciju jer je on nasa najveca zvezda u timu, ali nista od njega, u reprezentaciji je ili prosecan ili igra ispod proseka ekipe a u interu decko razbija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Vidim da dosta pominjete Mihajlovica kako pravi sranje dobija kartone, mogu da kazem da je on iskompleksiran po tom pitanju, jer on nije bio takav, bio ko pickica narocito u hrvatskoj mislim da je bilo 90 ili 91 godine kada ga je ustaski igrac uhvatio za kosu i tako ga vucarao po terenu a on nista cuti i gleda belo a on ga voda ko ovcu po terenu. Posle toga se zaista mnogo promenio...
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Mislis na Igora Stimca u finalu Kupa `91 na stadionu JNA???
Tad je jos uvek bio mlad i neiskvaren. Da se to kojim slucajem dogodili par godina kasnije, mislim da bi mu ruke polomio. Na kraju krajeva, odigrao je herojski u Zagrebu `99, kad smo, zahvaljujuci njemu (i ledjima Mijatovica i Stankovica), izvukli 2-2 i otisli na EP.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ne, mislim na Mihajlovica.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.