Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Scg - Spanija  (Pročitano 10225 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
a bilo je bogami i dosta zutih kartona..
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Selektorova utakmica.
Za koju se taktiku opredelio u 1,poluvremenu, takva nam je i bila igra, a jos smo dobro i prosli.
Kada je shvatio da mu vezni red bez napadaca ne znaci nista, bilo je igre, dosao je i rezultat. Na stranu sto je njihov trener totalni debil, pa je izveo ne samo najopasnije igrace po nas (Hoakina i Visentea), nego igrace na kojima se njihova igra zasniva.
Kao sto sam i prognozirao, od 0-2 gola. Cak sam pogodio i sastave i formacije, jedino nisam bio u pravu da ce taktika sa jednim napadacem biti dobra... Smile...sta da se radi...
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Moglo se lako desiti da nas napune sa 5 golova u prvom poluvremenu, da je odbrana samo po koji put zakazala... a moglo je biti svasta u drugom da je nas napad bio malo bolji, tj da smo imali malo vise srece... mada.. i ovo je dobro.. jako dobro... ne bi valjalo da je bolje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
Na kraju je ipak sve ispalo dobro, ali moramo da priznamo da mnogo sta ne stima u nasem timu pocev od selektora i njegove taktite i formacije koja je mnogo defanzivna, pa  do pojedinih igraca kojima igranje za reprezentaciju ne znaci nista, konkretno mislim na Stankovica. To je stvarno sramota, da se uopste i ne trudi da pokaze bilo sta! Jbg moze mu se, on je ipak zvezda u Interu i ne pada mu napamet da izgara na terenu za reprezentaciju, a kamoli da udje u neki duel i da se slucajno povredi pa to bi bilo katastrofa. Cuva se on za Inter tj za lovu a reprezentacija mu je u nekom desetom planu pa zato i igra tako kako igra. Sta ce nam zvezda u timu kad nikad nije dokazao u reprezentaciji to da je velicina kao i u Interu, Laciju.
IP sačuvana
social share
Srbija se saginjati nece!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
konkretno mislim na Stankovica. To je stvarno sramota, da se uopste i ne trudi da pokaze bilo sta!
To je covek koji je na svakoj utakmici na kojoj je do sad igrao za reprezentaciju trcao i ginuo 90 minuta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Fino, fino, ja sam zadovoljan. Ne smemo samo da zagovnamo u Litvaniji. I Belgijanci treba fer da odigraju ali sumnjam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Prvo poluvreme je bilo skroz jadno i mogli smo da primimo pet golova k'o nista. Sva sreca da imamo Vidica i Krstajica, koji su se isgrali sa njima pa smo primili samo jedan. Drugo, znacajno drugacije i po meni, kada se sve uzme u obzir, gotovo odlicno. Zadovoljan sam svim igracima generalno. Greska je sto Zigic nije igrao od pocetka, ali razumem i to, jer videlo se da kada je Ilic izasao da je bilo mnogo prostora za kontre. U onom furioznom pocetku da je tako poceo, primili bi sigurno par komada.

Sada jedan drugi pogled na utakmicu. Prvo me zanima vase misljenje o nesportskom, da ne kazem, izuzetno drskom i bezobraznom, ponasanju Spanaca, tokom cele utakmice? Ono je stvarno bilo iskod granica dobrog ukusa, a o sportskom ponasanju nema ni reci. Najvise me je iznervirao onaj smrad Luque, koji je tako iritantan vec sam po sebi,a  onda je jos poceo da provocira na najgori moguci nacin, gura nase igrace prilikom izvodjenja slobodnih udaraca i tako dalje. Smejao sam se  na glas kada je kasnije, ne znam ad li je neko to primetio, posle niza provokacija na nas racun, stao u zivi zid, pa je onda skocio, onako kretenski i puko rukom svog igraca, onog jadnog malog izvrnutog Tolmuda ili kako se zove, napadac koji je usao umesto Toresa. Onda se ovaj uhvatio za glavu, pa mu se ovaj smrad izvinjavao i tako dalje. A tog jadnika su tukli juce svi, kako nasi tako i njegovi, tako da je on juce najvise batina popio.

Sve sam nekako jos mogao da svarim, mada tesko, ali ono na kraju, kada su nam sva igraca lezali na zemlji i kada su svi nasi igraci pokazivali da izbace loptu, a ovi smradovi spanski to nisu uradili, e tu sam totalno pukao. Tada sam shvatio, izmedju ostalog, zasto ja ne bih mogao da budem fudbaler. Da sam se nasao u takvoj nepravednoj situaciju, sigurno bih napravio neki incident i nekoga bih nokautirao, jer to ponasanje moze da se resi samo na taj nacin. To je stvarno ispod granica svakog sportskog i ljudskog ponasanja. Tada sam stvarno poceo da se gnusam tih cigana i postalo mi je krivo sto ih nismo napunili sa 3 gola, a mogli smo. DO sada nisam imao neko konretno misljenj o Spancima, ali posle ovoga, navijam iz sveg srca da ispadnu ako je moguce vec u kvalifikacijama. I da, jos da kazem da DUljaju treba odati priznajnej za ono sto je uradio i da jedino sto mu zameram to je sto niej napravio faul, bar onakav kakav su oni napravili nad Zigicem, pa kad je vec dobio crveni da bar ode srecan u svlacioniu.

Sve us vmeu, super je rposlo. Jos jednom su ovi momci pokazali kako se bori, pre svega za svaoju zemlju i svoju reprezentaciju. Takodje puno srce mi je bilo kada sam video da igramo kao SERB- Srbija, sto je meni bio motiv vise da navijam za dobar rezultat.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Moje cestitke igracima Smile.
Ne slazem se da su odigrali lose prvo poluvrijeme. Fudbal nije samo napad , nego i odbrana. Mislim da su odigrali dobro, sve ono sto je selektor trazio od njih.
Za Stankovica se takodje ne slazem. Ponavljam da fudbal nije samo postizanje golova, covjek uradi milion stvari bez lopte, ono sto se prakticki ne vidi, samo sto vecina ljudi fudbal gleda kroz onog ko je postigao gol. Velika greska, jer je gol i sve ono sto je predhodilo njemu, puno vise nego sama zavrsnica.
Jos jednom cestitke Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2005, 10:23:08 od Vjestica »
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
jer videlo se da kada je Ilic izasao da je bilo mnogo prostora za kontre.
Ja nisam primetio da to sto deluje da ima mesta ima neke veze... u odnosu na to kako su spanci bili dominantni u prvom, u drugom poluvremenu su smireni, i svo ono trcanje i cimanje na snagu im nista nije znacilo... Jeste delovalo kao da ima mesta.. al da ga je bilo.. nije.

Citat
Sve sam nekako jos mogao da svarim, mada tesko, ali ono na kraju, kada su nam sva igraca lezali na zemlji i kada su svi nasi igraci pokazivali da izbace loptu, a ovi smradovi spanski to nisu uradili, e tu sam totalno pukao.
Nije mi jasno zasto je bas koroman morao da napravi onaj faul..  i kad je vec isao na to.. sto ga bar nije ljudski polomio.

Citat
Tada sam shvatio, izmedju ostalog, zasto ja ne bih mogao da budem fudbaler. Da sam se nasao u takvoj nepravednoj situaciju, sigurno bih napravio neki incident i nekoga bih nokautirao, jer to ponasanje moze da se resi samo na taj nacin.
Mihajlovic je vrhunski fudbaler a upravo to radi  Smile I upravo to je razlog sto ga volimo.

Citat
Tada sam stvarno poceo da se gnusam tih cigana i postalo mi je krivo sto ih nismo napunili sa 3 gola, a mogli smo
Hm.. kako? Imali su 2 sanse i 1 gol.. ono krstajicevo ipak nije realno ocekivati da bi uslo.

Citat
I da, jos da kazem da DUljaju treba odati priznajnej za ono sto je uradio i da jedino sto mu zameram to je sto niej napravio faul, bar onakav kakav su oni napravili nad Zigicem, pa kad je vec dobio crveni da bar ode srecan u svlacioniu.
I ovako se pitam kako ce da izgleda nasa sredina bez njega... on apsolutno sve krpi...

Citat
Velika greska, jer je gol i sve ono sto je predhodilo njemu, puno vise nego sama zavrsnica.
Osim ako si Savo majmun.. onda je gol kad te neko slucajno pogodi u glavu ili telo....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Nije Koroman napravio faul. Duljaj je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.