Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Scg - Hrvatska U21  (Pročitano 3914 puta)
08. Nov 2005, 20:20:59
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
Sta mislite o tekmi ko ce ici, rezultat poseta i sl.

(02. May 2007, 21:41:07)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Nadam se pobedi i 2 poena u kladionici  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
mob
Samsung i5700 + D880
Sve sto sam dobio singlom na Barselonu samo cu da prebacim na nase mlade palijase,eto sta mislim o utakmici,a ici cu ako neko od drugova bude isao kolima.U svakom slucaju,valjalo bi da bude bar 30-ak hiljada,da ne pricam ako bude puna Marakana,onda ce biti zlo i naopako.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ako ne bude mnogo zima, ima da idem... A u koja doba dana je tekma tacno? Jer ako je nekad uvece, ajoooj...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Ajde ja napisem nesto..

Bio sam na tekmi posle Cibone sam doso sa ortacima, naravno bez zvezdinih salova i dresova bez ichega jer su poznati stavovi delija oko reprezentacije.Ali brdo likova sa salevima majicama delija to mi nije drago bilo videti.Na teren se ne bih posebno osvrto jer znate sami srecno ali zasluzeno, glupavi kartoni sve u svemu valjda prolazak...

Bio sam na severu pored kopa gde budem i na Zvezdinim tekmama, neki pozeri su vodili navijanje to je jako bilo lose jer se zna koje na sipci covek koji ima neki autoritet i koji u svakom momentu pored sebe ima 30 svojih likova koji ce pocinjati pesmu sa njim i siriti pesmu na tribini. Lepo odradjeno dovikivanje Srbija Srbija !! Krivo mi je sto nije pevano ``Oj Srbijo Mati`` jer znate prepirke cija je to pesma nasa ili hrvatska. Bilo bi lepo da je jedna navijacka tribina bila na istoku jer ovako nije islo navijanje jer skoro niko ne moze da organizuje navijanje u onakvim uslovima.

Da pitam nesto jel Dacho bio na tekmi jer mi se ucinilo da sam ga video, u Parminom kacketu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aj i ja da napisem neshto o tekmi.Takodjesam posle cibone skocio na marakanu, doduse bio sam na istok i mogu da kazem da je bilo napeto. Koreografiju sam vidio na TV i nije bila losa. Navijanje je bilo zalosno, svaka tribina je furala svoju pjesmu. Na severu pici Srbija Srbija, na jugu Ubi zaklji da Hrvat ne postoji a na istoku I ko ne skace taj je Hrvat jednom recju strasno. Na severu pet zapaljenih baklji su super delovale, takodje su i blizu mene likovi roknuli dve baklje! Ruzna strana je sto se na jugu cuo protest Grobara, pa bre nije to tekma Partizana pa da pevaju zeko odlazi  Smile takodje sta ima znaci lomljenje 50 stolica???
@mrly znas li neshto o tuci na severu? Jeb... rokali se likovi 10 minuta kao kreteni!!!
Svaka cast momcima za pobedu!!! Napred plavi
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Da upravo pored mene prva premestio sam se na slovo D kad tamo jos 2 tuce.
E ovako  tukadzije su bile zvezdina ekipica sasava druzina mislim , oni su bili i na Ciboni i vodili navijanje, tuce su bile zbog lomljenih stolica. mada su ti isti momci gadjali redara bar sa jedno 7-8 stolica citavih odvaljenih. I tuku se totalno bedno i kukavicki sa kajisima, i 14 na jednog. Cak su se potukli pored mene srusili nekog coveka sa malim detetom, ja i ortak smo ivukli cicu i klinca dalje od tuce. A posle smo stajali tu sami Na slovu D a oko nas nigde nikog posle su se tukli do zapada gore skroz na severu. nista ozbiljno.

Ja sam toliko popizdio za tog cicu i klinca samo da je neko udario klinju ili matorog. Dobili bi Drogosi po usima da su najveca grupa sa severa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zalosno, ja nisam mogao da vjerujem da ce izbiti tuca na tekmi mislim da je to neshto zadnje sto ce se desiti. Ako su ih tukli zbog lomljenja stolica i neka su samo je zalosno sto i nevini nastradaju!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Tim momcima(slepcima) sto su dobili batine nije bilo nista malo koja cvoruga na glavi. znam iz iskustva. manje batina dobijes kad te tuku 15 likova nego samo 2 jer kad te dvoica pocnu ciljati pa u glavu pa u bubrege. a vako u guzvi glavu prekrijes i legnes na ledja. uglavnom sami sebe udaraju zbog 20 nogu koje te sutaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
@ mrly

Svasta se ovde moze nauciti malo sta pametno ali ako ne skodi to znaci da koristi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.