Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preživeo golgotu zbog stršljena i policije  (Pročitano 801 puta)
20. Maj 2009, 23:56:46
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Dvojica kuršumlijskih policajaca isključili su u sredu iz saobraćaja Živka Jevremovića, koji se motorom zaputio ka bolnici u Kuršumliji, jer ga je ujeo stršljen.

Policajci su ga zaustavili u selu Dankoviće jer nije imao kacigu i potrebna dokumenta, a Jevremović je, uz pogoršano zdravstveno stanje, nakon toga pešačio sedam kilometara do kuršumlijske bolnice.

Jevremović je agenciji Beta rekao da ga je oko 15 sati u planinskom selu Igrište ujeo stršljen, posle čega mu je pozlilo.

Pošto je Igrište udaljeno oko 20 kilometara od grada i do njega ne saobraćaju autobusi, Jevremović se motorom "Tomas" zaputio ka kuršumlijskoj bolnici.

Na oko sedam kilometara od grada zaustavili su ga policajci kojima je Jevremović objasnio da zbog ujeda stršljena ima jako gušenje i alergiju. Uprkos tome, policajci su ga na putu zadržali više od pola sata.

Oni su mu napisali prijavu zbog toga što nema kacigu i isprave, a zatim su ga isključili iz saobraćaja.

"Ujeo me je stršljen dok sam u šumi čuvao stoku, ubrzo mi je pozlilo te nisam stigao da ponesem ni zdravstvenu knjižici niti ličnu kartu i drugu dokumentaciju. Ostavio sam motor kraj puta i krenuo pešice ka bolnici. Mobilni telefon nemam, tako da nisam mogao nikoga ni pozvati da mi pomogne", kazao je Jevremović.

On je dodao da je u kuršumlijsku bolnicu stigao tek oko 19 časova.

Jevremović je zadržan na odeljenju intenzivne nege u kuršumlijskom Domu zdravlja. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno je u Hitnoj službi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.