Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveway International - Bugarska Multylevel Prevara uskoro i u Srbiji  (Pročitano 2593 puta)
15. Avg 2014, 08:24:10
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony 
Skoro sam kontaktiran preko svog LinkedIn-a od strane dva lika, jednog iz Srbije, drugog iz Bugarske. Predstavli su mi se kao ljudi koji rade za Saveway International Holding GmbH., sa središtem u Nemačkoj. Objašnjeno mi je da prodaju kartice koje funkionišu kao sredstvo za dobijanje popusta u određenim objektima sa kojima kompanija sklapa ugovor, i koji posle toga vraćaju korisniku novac, i deo tog novca daje prodavcu kartice. Što više prodatih kartica, više novca dobija onaj ko je prvi prodao karticu, zatim i oni ispod njega, dok svaki korisnik kartice, dobija mogućnost dalje prodaje. Bio sam pozvan i na njihovu prezentaciju. Naravno, u pitanju je prevara, klasična piramida.

Na svu sreću, imao sam koga da pitam, sa kime da se konsultujem, i koristim internet kada je u pitanju novi poslovan poduhvat. Želim da skrenem ljudima pažnju da ne postoji brz put do lake zarade, i da se na ovakve i slične primere ne prime, odnosno da plate nešto što im ne treba, a da je razlog za to pohlepa.

Za više informacija linkovi:

http://phoenix-books.com/bulgarian-company-under-fire-for-alleged-pyramid-scheme/
http://www.work-at-home-forum.com/threads/saveway-international.11832/
http://www.docdroid.net/9i8w/zabrana-ot-kzp.pdf.html

Sajt kompanije
« Poslednja izmena: 15. Avg 2014, 08:26:55 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
LG Nexus 5
Ovo vec postoji pod drugim imenom u Srbiji odavno.

http://forum.burek.com/lyoness-prevara-ili-ipak-ima-necega-t532054.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony 
To je prva firma od osnivača ove sada firme. Navlače ljude brzom zaradom, i onda ih teraju da dalje prodaju kartice kako bi vratili novac, i oni počeli da zarađuju. Na svakih ne znam koliko ide bonus, pa još veći itd. Prave se da je to projekat sa blagoslovom EU, osnovan u Nemačkoj (jeste, ali od strane pomenutih Bugara) i da je triple win, za prodavnicu zbog većeg prometa, za kupca jer ostvaruje pomenuti promet i prodavca koji zarađuje na svakoj prodaji.

Lepo bi bilo da novine što pre objave članak za ovu novu pretnju što pre, jer je dobra vest i može da spase dosta građana prevare pre nego što počne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony xperia
Aj' kad' si vec presao na drugu temu, ovu da zakljucam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.